Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Safar!?


mac2009

Recommended Posts

Hej,

 

Varför försvinner inte historiken från adressfältet i Safari när man väljer "återställa safari" OCH rensa historik i Historik OCH väljer "private surfing"?

Link to comment
Share on other sites

Om du använder Private Browsing i safari innan du börjar surfa så borde det inte komma upp något. Annars kan du nog ta bort det du sökt i t.ex. google som tidigare nämts så här.

i all min trötthet skrev jag fel

 

återställa Safari menade jag naturligtvis

 

om du bara vill rensa bort det du sökt i google:

 

Safari--Inställningar (Preferences)---Autoformulär (Autofill)---bredvid "Andra formulär" finns en knapp som heter "redigera".....ta bort google sen

Link to comment
Share on other sites

Jag har kört private surfing, rensat historiken i filken historik + bockat av samtliga i rutor autoformulär som finns i inställningar på safari och även tömt caceh ... men ändå så finns mina tidigare besökta sidor som aftonbladet, di osv i adressfältet ... när jag skriver www. så kommer en lista över tidigare besökta sidor!! jag förstår mig inte på detta. någon som vet vad man ska göra? Mvh

Link to comment
Share on other sites

några av dessa har jag som bokmärken (di, aftonbladet, blocket osv) men inte alla ... men jag fattar ändå inte varför dessa ska finnas med? Är det bara jag eller har ni andra också råkat på detta? Troligen ett fel från Safaris sida !?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...