Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt

 1. Senaste timmen
 2. Mattiasgbg

  Läste i tidningen idag...

  Vet inte om någon gör det, men det borde väl inte vara omöjligt att se hur folk röstar i olika områden och att sedan jämföra med befolkningsstatistik? Visar det att det röstas fel i områden där många från ett visst land bor så kan man sedan arbeta för att utforma regler så att folk från det landet missgynnas när det gäller uppehållstillstånd mm.
 3. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Det låter inte bra, fast det var inget svar på min fråga, som jag kan förstå det.
 4. mikaellq

  Läste i tidningen idag...

  Det är en trend som jag ser, Iranska vänner som även deltar politiskt, har inte bara den onda regimen i Iran att oroa sig över utan också den svenska. Det finns en annan historia att ta del av förutom den officiella, tillrättalagda, nu i slutfasen (tror jag) av en röd maktkamp. Jag tänkte först dela med mig av dessa oroliga Iraniers uttryck i artiklar och inlägg men du kan säkert forska själv. Det brutala i diktaturen har tvingat dem till att vakna.
 5. Alix

  God morgon!

  Morrn!
 6. Alix

  Läste i tidningen idag...

  För att få rösta till kommuner (och regioner) måste man vara bosatt i den aktuella kommunen/regionen och ha varit folkbokförd i Sverige i minst tre år (det sista gäller dock ej EU-medborgare). Menar du att ”någon” håller koll på hur de röstar, trots valhemligheten, och sedan skickar ut dem ur landet om de röstar ”höger”?
 7. Stereotypen

  God morgon!

  Morrn morrn!!
 8. mikaellq

  Läste i tidningen idag...

  Precis. Mycket praktiskt, eller hur. Men kommunerna finns fortfarande som har betydelse i vår demokrati de med.
 9. Idag
 10. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Det låter som min egen slutsats. Jag kan inte se den i en sådan bok. Men snälla nån, hade du foliehatten på dig hela natten? Till att börja med borde du väl veta att man måste vara medborgare för att få rösta till riksdagen, och då får man inte utvisas.
 11. mikaellq

  Läste i tidningen idag...

  Makten i Sverige är heller inte så varmhjärtad som de vill ge sken av. Skickar ut många Iranier som röstar höger men behåller dem i tredje världen som är vana vid och fortfarande accepterar auktoritär politik, socialism. Många fler invandrare än Iranier som röstar på KD, SD, M, ja till och med på L som ser hur den röda maktkampen skadar det land, den tillflyktsort de tagit sig till. Om man inte ser och förstår maktkampen som pågår i vårt land så förstår man ingenting.
 12. mikaellq

  God morgon!

  Godmorgon! Härliga söndagsmorgon! Slurrp! Funderar som bäst på vad jag ska hitta på idag. En dagstur kanske? Eller latmask hemma?
 13. Telly82

  Läste i tidningen idag...

  Nej, slutsatsen till myndigheterna är: "Skärp er för f*n"
 14. Igår
 15. Mattiasgbg

  Läste i tidningen idag...

  Med tanke på hur tokigt Sveriges, och EUs, migrationsregler är utformade är det där inlägget lika vettigt som att prata om brister tillämpandet av de mänskliga rättigheterna i 1980-talets Sydafrika.
 16. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Slutsatsen nämns inte. ”Låt alla stanna som vill stanna, det är rättssäkrast så”. Varför?
 17. Telly82

  Läste i tidningen idag...

  Därför kan ett nej inte alltid vara ett nej "Den som får avslag på asylansökan ska lämna landet. Ett nej är ett nej. Så lyder det mantra som politiker från höger till mitten de senaste åren upprepat så ofta att det börjat likna en besvärjelse." "Men allvarligare: tanken att ett nej är ett nej bygger på antagandet att asylprövningen har gått rätt till. Om en hård linje ska dras mellan dem som fått och dem som inte fått asyl, måste vi ju vara säkra på att den sållningen varit rimligt rättssäker. Migrationsverkets egna utvärderingar visar dessvärre på en besvärande mängd
 18. Alix

  Gissa texten i bubblan

  – Nej, dansa limbo funkar inte med en sådan här...
 19. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Är det någon som tolkar SVT:s artiklar i ämnet på annat sätt än att det är ett problem med det upplevda behovet av hudblekning? Det är de vita männens fel? Själv har jag dock blivit tämligen solbränd i sommar.
 20. Axelman

  Gissa texten i bubblan

  -Det MÅSTE finnas ett bättre sätt att klia sig i nacken på!
 21. mikaellq

  Humortråden

  😂🤣
 22. Jo se min iMac till exempel. 😄 Allvarligt skämtat så kan ju det där grafikkortet sitta var som helst förutsatt att det inte skapar onödiga flaskhalsar, bromsklossar, sådant som gör det långsamt.
 23. Ja för mig låter det märkligt… en skärm är ju ingen dator? @mikaellq
 24. kajkajkaj

  Problem att installera Big Sur på Macbook Pro 15" mid 15

  Det var aktiverat... Så hårddisken verkar bara ha försvunnit.
 25. Pocahontas

  Poca och hans bigård

  Smakar underbart, klart bäst den godaste honungen. Bina bearbetar ju sockerlösningen i sin honungsblåsa.. Vill ni få mer kunskap om hur komplicerat det är så finns en intressant läsning här på sidan 15 https://stud.epsilon.slu.se/1960/1/bergfeldt_l_etal_101027.pdf
 26. Alix

  Poca och hans bigård

  Det man inte vet har man inte ont av! Bajset har ett finare namn: Honungsdagg! https://sv.wikipedia.org/wiki/Honungsdagg
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...