Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Igår
 3. Enligt detta så ska det inte gå. https://forum.parallels.com/threads/switching-from-parallels-to-bootcamp.338936/
 4. Jag vill säga det är en väldigt bra funktion. Använder den dagligen. Sitter jag vid datorn/iPad behöver jag inte gå och hämta telefon när jag vill göra eller ta mot ett samtal. Har aldrig varit med om det du beskriver utan det har fungerat klockren. Den man kan klaga över är den dåliga mic:en på MBP som gör att man hörs lite dåligt i andra ändan. Tur för dom som inte vill ha funktionen att den är valbar.
 5. Det var det första jag gjorde när jag blev varse den.
 6. Snarare att ”vi” står på lösan sand. Bara för att rasisterna behandlar färgade/svarta på samma sätt innebär inte det att de senare har mer gemensamt med varandra än andra folkgrupper. Det finns en social stratifiering även hos färgade och svarta. En borgmästare har föga gemensamt med en kriminell in da hood. Men om hon med ”vi” menar etablerad medelklass har hon förstås rätt. Fast jag tror inte att hon menar det när hon uttalar sig så här.
 7. Så jag kan alltså med spritade händer köra från Töcksfors till Ørje och handla Öl?
 8. Att de som nu skriker efter rättvisa själva begår brott mot andra, bara förstör?
 9. Snacka går ju. Verkligheten är en helt annan. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/butiksagare-vadjar-efter-protesterna
 10. Är det inte bättre att man spritar händerna med tanke på tax free?
 11. Han verkar svara på något annat än den ställda frågan. Svenskar får, vad jag vet (jag har alltså inte sett något som förbjuder det), åka utomlands i mer än två timmar enligt gällande svenska regler. De ska däremot helst inte göra det. Och oavsett om det görs eller ej så ska händerna vara tvättade.
 12. Du får kontakta Tegnell att han har missförstått alltihop.
 13. Fast svenskar får resa mer än timmar. Jag har inte sett något i rekommendationerna som exkluderar de som inte bor i landet. Min tolkning är att även utlänningar ska undvika onödiga resor. Snacket om 1-2 timmar var ju bara ett förtydligande som gick ut på att vi ska undvika att fastna och belasta den lokala vården. Även det borde gälla utländska turister.
 14. Min iPhone håller på att uppdateras nu. Måste slå alla rekord i att vara liten och snabb, iOS 13.5.1. 44,4MB är den jag fick!
 15. Det blir snarare som i IOS. Där har man kunnat installera en tvOS-betaprofil för att skjuta upp det oundvikliga. Jag gjorde så med IOS 13 men trillade dit i februari efter att ha låst upp telefonen hos operatören. Fast vi vet ju inte om den möjligheten kommer att finnas kvar i IOS. Varför skulle den...
 16. Iphone och Apple TV startade snällt om efter uppdateringarna i alla fall. Sedan får vi se vilka nya buggar vi har fått.
 17. ”Svenskar får inte resa mer än två timmar, samtidigt som andra får komma hit från andra länder. Hur ser du på det? – Jag förstår att man kan tycka att det är konstigt ...” Nej, då, inte alls, varför det? Låter jätterimligt... https://www.svt.se/nyheter/inrikes/detta-galler-for-utlandska-turister-i-sverige
 18. Kommer säkert ett nytt kommando för att stänga av detta med tiden.
 19. Jag tänkte mer på följande: ”Formuleringen kan tolkas som att det blir tal om automatiska uppdateringar i Mac OS 10.16, något som många användare lär motsätta sig”.
 20. Konsumenter som helhet världen runt måste tänka annorlunda som är de som driver Apple och många andra företag till att utveckla sina produkter. Så om Apples företagskunder är så väldigt konservativa, kanske är emot utvecklingen helt, så visst verkar det vettigt om de kan få välja själva när de ska uppgradera till utvecklade produkter. Men jag upplever inte tjatet som enerverande eller ens störande som bara ser påminnelser i App Store. En höna av en fjäder.
 21. Min hustru vill köra Windows med Bootcamp. Just nu kör hon eländet med Parallels men vill som sagt ge Windows maskinens hela kraft. Går det överhuvudtaget använda sin Parallelsfil eller måste jag hjälpa henne installera om hela skiten från början med alla dessa uppdateringar? Oj, vad jag ångrar att jag talade om hur Bootcamp fungerar.
 22. Den här gången ligger fokus uteslutande på bugg- och säkerhetsfixar, något som lär behövas efter den senaste tidens strul.Läs hela artikeln här
 23. CLS

  Boot Camp problem

  Jag har aktiverat blad-disken nu. Samma felmeddelande, boot camp-assistant har stött på ett problem. Ett internt fel har uppstått". Jag struntar i det nu. Tack för all hjälp!
 24. En variant är att stänga av funktionen om du inte gillar den.
 25. Så fort det är molntjänster inblandat så faller "avsiktligt" som förklaring, jag har använt datorer i 30 år, begriper mig på rsync, men diverse molntjänster som ändrar beteende titt som tätt (dvs, vart femte år eller så) fattar jag inte alls...
 26. Helskärmsläge? Dom som har klagat på detta har aldrig nämnt att det gällde helskärmsläget.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...