Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Begriper inte varför de inte kan göra en metallkant runt hela telefonerna som är typ 1mm hög som skydd. Riktiga bottennapp är telefoner med välvt glas, helt idiotisk tillverkningsmetod.
 3. Det enda jag såg när jag kollade ”defekta” var omkring 400:- Det är bara 16GB i fruns iPhone.
 4. Dagens svensk-insats var inte mycket att hurra för. Men imorgon är det dags för diskus.
 5. Ändå rätt intressant ifall hon skulle få rätt. Men oavsett så kommer hon ju att få börja tävla igen i god tid innan VM, förutsatt att hon blir uttagen dit.
 6. Jag som extrajobbar som tentamensvakt och som även vaktar vid digitala tentor, kan ärligt säga att jag har bara mött en student med iPad, men många med Macbook 12” i olika färger - framförallt på läkarprogram/vårdprogram/omsorgsprogram. Både män och kvinnor, möjligen något fler kvinnliga studenter som har Macbook 12. Och om det blir strul så är det enklare lösa det med en Macbook än en iPad. Wiseflow kör ju ett eget Flowlock-program som låser datorn och bara ger tillgång till det som behövs för tentan. Nu finns visserligen Flowlock till iOS men det saknar några möjligheter som datorversionen har, plus att om man behöver spara ner tentan på ett USB-minne om något strul uppstår, så kan man det med en Macbook men inte med en iPad. Så i dagsläget skulle jag inte rekommendera en iPad till studenter om man även vill ha den på tentan. Nu finns det ju lånedatorer att boka som vanligtvis är Windows, så då kan man lösa det på det viset och kör Windows på tentan istället.
 7. Ja ni två får inte jobba ute på sommaren
 8. Vildsvin är ganska smarta, så de lär sig nog snart att effektivaste sättet att bita någon i pungen är att anfalla bakifrån.
 9. Det är kanske bäst att du låter det sitta kvar med tanke på vad som annars kan hända.
 10. Folk köper iPhone som är mer eller mindre totalt skrot för höga priser på Tradera. Antar att de reparerar dem billigt med tredjeparts-delar på tex fixmyphone
 11. Du får lära dig kolla upp korrekta priser innan du postar. MacBook Är en riktig dator, så det vore väl mer vettigt att köra MacOS än iOS. Tror inte dina krav är så höga så en MacBook passar nog dig. Eller du kanske föredrar en PC?
 12. Funderar på när jag ska avlägsna gorillaglaset på min iPhone. Känns som att den snart gjort sist. Tappade den precis igen och landade olyckligt på en metallisk del av skrivbordet. Ajajaj! Förstörde kanten på varsin sida på extraglaset.
 13. Ha en skön sommar Axelmannen och välkommen åter! (Hi hi, vad med hyss jag ska hitta på nu! )
 14. Ja speciellt jag som är så hårig på ryggen, får väl raka mig lite så plattorna sitter bättre. Testade igår och Ja det var ett himla meckande med alla dessa program. Körde Tens på ländryggen (Där värken sitter), Två plattor, gick upp till 11 mA, högre blev det bara obehagligt. Körde 30 minuter, efter det massage-funktionen 20 minuter. Smärtan och stelheten försvann i ca 5 timmar vilket var en underbar befrielse. Går visst att köra upp till 90 mA....jösses. Får väl testa på biceps sen , lär nog behövas lite här och var då jag ska köra igång med bodybuildingen igen när ryggen repat sig. Dock är jag lite tveksam till kvalitén på denna, men håller den ett halvår så, sen får det väl bli en bättre apparat frampå.
 15. EM Guld till Tilde på korta häcken
 16. Har en MacBook Pro mitten 2012 har funkat svin bra tills nu:/ det började med att jag satt å surfa, sen blev skärmen helt svart, nästan som skärmsläckaren kom på. Tryckte på tangentbordet, hände inte något, sen hoppas det igång som vanligt. Efter enstund händer samma sak, men nu reagerar den inte alls... utan tar 10-25 SEK innan den kommer tebax. Nu är datorn igång, men kan inte öppna webbsidor, står att det inte finns internet, men det gör det. Använder samma till mobilen. Safari går inte att använda alls. Låst sig fullständigt. Sitter en SSD i den sedan 2-3år Några tips? Vad som kan vara fel?
 17. Nej, inte i par för att fungera. Däremot går parvisa minnen snabbast om samma storlek sitter i samma DIMM-enhet. Ex: DIMM0: 4 GB DIMM0: 4 GB DIMM1: 8 GB DIMM1: 8 GB
 18. Tack OK behöver således inte installeras i "par"... Tänkte att det kunde vara så då Apple installerat 4 + 4 och inte bara ett st 8...
 19. Angelica klarade också
 20. Det de flesta ser är harmonin mellan Apple-apparaterna medan jag även ser harmonin mellan hårdvara och iOS samt i iOS självt med ett smått fantastiskt resultat där energiåtgång knappt består av något mer än mitt användande, 4G och en tänd skärm. Även "intelligensen" i iOS känns ljusår bättre som har en automatik som anpassar sig till mitt beteende och vad den ser som lämpligt att göra för att göra mitt användande så bekvämt som möjligt med ett minimum av energiåtgång. Behöver inte längre oroa mig för kraftig åtgång av batteri när jag är ute och reser, osv.
 21. Mikaela Meier klarade 4,40 i 3e och Angelica i 2a
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...