MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Mattiasgbg

  Läste i tidningen idag...

  Om inte annat så visar det här en eventuell fiende att svenska armén kan uppträda dolt i vinterterräng. Vilket förhoppningsvis minskar risken för krig eftersom det riskerar att bli dyrt för den eventuella fienden. Ungefär som de hundratals flygare som dog under kalla kriget. Det är nog svårt att öva sjömålsanfall i vågtoppshöjd om man inte flyger i vågtoppshöjd. Men det visar en eventuell fiende att man kan anfalla på väldigt låg höjd.
 3. mikaellq

  Vad jag gör idag-tråden

  Himla tur det för det har jag ingen nytta av!
 4. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Obs! Den innehåller inte Apple TV plus!
 5. mikaellq

  Vad jag gör idag-tråden

  Kom att tänka på att systemet är satt att uppdateras automatiskt men har inte uppdaterats automatiskt en endaste gång på grund av att antingen jag själv eller Alix varit alert.
 6. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Välkommen till Stockholm !
 7. Något som borde väga tungt när man lämnar en rekommendation till någon som undrar så borde den kommande livslängden på telefonen spela roll inte vad som fungerar nu !!!! Om den som frågar har tänkt att ha den i 3-4 år så ska man väl inte rekommendera något som fungerar nu men förlorar funktioner i och med uppdateringar om 2 år !!! Om vi räknar 5 års support iphone 6 2019 iphone 6s 2020 iphone se 2021 ? delar hård m 6s Ipone 7 2021 iphone 8 2022 Så om man har tänkt att ha sin iPhone ett par år så är iPhone 7 eller iPhone 8 bra val. Jag personligen hade valt 8 om jag hade bytt idag ( har IPhone se idag )
 8. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Det skulle förvåna mig om staten får rätt mot JV. Möjligtvis i svensk rätt, men inte i Europadomstolen, där det lär hamna.
 9. Idag
 10. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Nya uppgifter IGEN! Sammantaget får jag nog återgå till min första bedömning. Försiktigtvis...
 11. Ja det är på Senaste och info Blockera den här uppringaren.
 12. Ja eller om det är skaftet...
 13. Både omedvetet och medvetet lägger jag tonvikten vid människors styrkor, goda sidor och potential. Allt för stor fixering vid egna och andras diagnoser är sällan konstruktiv – möjligen kan det erbjuda väl enkla svar för alla parter.
 14. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Det borde det inte vara enär paranoida drag ingår i min personlighetsstörning. Och det vet du.
 15. …för i morgon är det för sent. DN om Metro
 16. Hej, när jag skulle säkerhetskopiera till min TC fick jag upp ett meddelande som sa: "Din TC har ändrat identitet sedan förra säkerhetskopieringen". Och sedan stod följande text undertill: "Hårddisken kan ha ersatts eller raderats, eller så kanske någon försöker lura din dator att säkerhetskopiera till fel hårddisk". Någon som vart med om liknande och vet vad detta kan vara? Jag vet att den ej raderats.
 17. Ja, det var kanske skönt att du fick det ur dig… Annars hade ju ett enkelt ”nej” också funkat när jag frågade om du menade att bilden borde ha publicerats. Då hade du ju dessutom sluppit att jag i ytterligare en handfull inlägg hade fortsatt fråga vad du egentligen menade – och därmed också sluppit min överlägsenhet och förnumstighet. Det där med att tolka det jag skriver som att det ”egentligen ska förstås omvänt”, verkar också jobbigt. För mig är det ett mysterium att du krånglar till det så, lägger ned sådan energi.
 18. Inverterad sked, menar du?
 19. Tack för återkoppling! Skönt du hittade en metod som fungerar. Tråkigt att zapper-senior inte fungerade. Skulle ju vara för tre enheter och programmerbar. Förstod du varför den inte fungerade?
 20. Alix

  Läste i tidningen idag...

  Och jag svarade att jag inte förstår dina frågor, och tillägger nu att de är för bisarra. Som publicist är det ständigt ett aktivt och medvetet val att undanhålla, välja bort, material som kan vara av intresse för allmänheten. Jeeeeeezzzzz vad mycket folk inte får veta, inte tillåts få veta, och som redaktionerna känner till. Sådana val är nödvändiga men ingen ska tro att det inte känns! Publicister går alltid på slak lina. Eller borde göra det. Vad gäller Aftonbladet vetefan (Benny Fredriksson och Martin Kragh)... Du framstår som överlägsen och förnumstig; att du prompt ska begripa dig på bättre vad jag skriver än vad jag gör själv. Speciellt det underförstådda; att det befaras finnas något som jag (eller andra) inte riktigt har fattat, det ligger där och skvalpar hela tiden. Sådant som du likt en ädel riddare beskäftigt måste rycka ut till undsättning inför. ”Den bäste” och lite låtsassmicker om ”murvel” är sådana där syrliga kommentarer som egentligen ska förstås omvänt. Kärnan är: Hur skulle vi klara oss utan din visdom? Ta det nu inte så hårt (det har du synbarligen inte gjort hittills) utan fortsätt som vanligt, jag har gnällt färdigt.
 21. Den är inte nådig mot detta otyg. Inte ens om det gäller två spolformade människor som ligger tätt ihop i en säng…
 22. Vad säger etiketten om konvexa skedar?
 23. Ok, sådant kan hända den bäste. Men vari bestod då ”undanhållandet”? Och jag frågade dig ju uttryckligen i mitt första inlägg om du menade att den borde ha publicerats…
 24. Ja gafflars konstruktion innebär ju oxå att man får höja armen lite extra om man ska köra konkav gaffel, mindre energiåtgång att köra konvex gaffel.
 1. Ladda in mer innehåll


×