Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. Christopher Reeve är den här killen.
 3. Min dåliga stavning jag menade förstås Christopher Reev men han spelade stålmannen och så tog jag fel skådis också... Richard Kiel
 4. Det var Drunkers idé menar du väl.
 5. Och en annan värdefullare är att den snabbare varmvattenresponsen ger ökad duschkomfort.
 6. Fel, den korrekta minnesregeln är "på våren ställer vi fram sommarmöblerna och på hösten plockar vi fram skidorna". Men jag lär aldrig begripa varför vi måste göra det där mitt i natten, Det var Junckers idé, men vi avskaffade hela hans kommission istället.
 7. Den sämsta av Christofer Rief där han bara är klumpig men fantastiska vyer här med
 8. Inte den bästa bland de äldre Bond-filmerna men kanske den mest hisnande med allt från när Jaws knuffade ut Bond ur flygplanet utan fallskärm till när de for ut till rymdstationen. Tidens tand har gnagt svårt på filmen men jag älskar den fortfarande ändå.
 9. Har du något minne av när detta skulle avskaffas, dvs blir konstant sommartid eller "normaltid"?
 10. Korrekt. 15 mm kopparrör innehåller ca 1,3 dl/m så borttagning av ca 1,2 meter blir ca 1,6 dl. Neddimensionering av 15 mm till 12 mm spar 0,5 dl/m. 4 m x 0,5 dl = 2 dl Så ca 3,5 dl x 500 duschningar per år ca 175 liter varmvatten i besparing. Ingen direkt stor mängd men det är onödigt att spilla vatten och värme i onödan.
 11. Earth Hour idag måste ha fått rekorddålig uppmärksamhet och iakttagande.
 12. Hoppas han lyckades fixa mycket dasspapper.
 13. Tack för den infon!! MVH
 14. ronny

  Bildvisartråden

  ja dom brukar jag se på Ullevi... både vit och blå stjärna
 15. 2-3 dl mindre varmvattenspolning per dusch?
 16. Bildbevis på mitt "mästerverk"... ca 1,2 meter förkortat rör och nerdimensionerat på varmvattnet från 15 mm till 12 mm.
 17. Tack. Detsamma. Jo som sagt jag har känt av något i kroppen men som lika gärna kan ha varit min vanliga "allergi" mot kylan och mörkret. Jag vet inte mer än att mycket sitter i huvudet och att det kommer att kännas mycket bättre nu i takt med att det blir soligare och varmare ute.
 18. Testa att tömma Temp-mappen och pröva igen. Gammalt knep enligt bondepraktikan.
 19. Covid-19? Jag uppfattar det som att du har varit drabbad av förkylningar denna vinter, att döma av tidigare inlägg. Hoppas du slipper det framgent.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...