MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-06-16 på alla områden

 1. 4 poäng
  Idag mår man förträffligt 🇸🇪🇸🇪🇸🇪
 2. 4 poäng
  Fick en slant retroaktivt eftersom jag ansökte om sjukersättning i september i fjol och blev beviljad nyss. Inte mycket, men det räcker till att ge sommaren en liten guldkant.
 3. 3 poäng
  Aaaargh! Poltergeist i mitt kök! Satt och glodde på This is the End, och precis när Jonah säger nåt i stil med "the apocalypse is now" hoppar dammsugaren ut ur städskåpet, och faller till golvet med ett jäkla brak. Hade nyss ställt in den, och den stod nog och balanserade på nåt ostabilt sätt. Jag stängde dörren till köket för säkerhets skull.
 4. 3 poäng
  Nu så närmar vi oss slutet på denna spännande följetong, köpte en flaska vatten i en förbutik å smög fram tian, expediten till min förskräckelse la tian i sin pengamaskin, tänkte nu är kokta fläsket stekt, men tian kom inte ut utan maskinen svalde den. Hurra!
 5. 3 poäng
  På tal om vilt... Igårkväll vid halv23 hörde jag ett himla väsen uytanför fönstret. Överröstade ljudet från datorn (satt och lyssnade på en pod). Pausade, och det var tyst, med så satte det igång igen. Lät som värsta djurfighten utanför. Öpnnade fönstret för att höra och se om man kunde få syn på var det var. Efter ett tag kom jag fram till att det nog inte var en fight utan ett djur bara, och förmodligen satt fast i nåt. På med sågarbyxorna ( har extra skydd/foder ifall det skulle vara engrävling kanske) och sen ut. Tog med med en sidavbitare och smög mig fram där. Lyste lite med pennficklapman (sån liten med LED) och dör låg ett rådjurskid. Så det vara bara att börja prata lugnt och närma sig försiktigt. Den sprattlade lite, men lughnade sig och jag fick ett tag i lammnätet den satt i. Förmodligen hade den försökt hoppa över, men missat avståndsbedömningen och ladat rakt ner i en ruta/maska - på nåt sätt med båda bakbenen genom samma ruta so den satt rätt fast där. Klappade den lite försiktigt på länden vilket den inte protesterade mot, och sen med 1 klipp så släppte allt och den sprang rakt iväg in i buskagen. Kom på efteråt att man kanske kunde haft lite vatten med och bjudit på innan, ifall den ville ha - efteråt ville den defintitivt inte ha nåt. Jaja, det bliir till att laga nät i helgen - men det gör jag så gärna. Ett nät klipper man gärna sönder om man kan rädda ett kid. För 10-15 år sen var den väl en älgkalv som snurrat in sig i en taggtråd en bit bort (en av grannarnas marker). Peppar-peppar så händer det inte så ofta. Var ju tur nu att det inte var alltför sent och fortf ljust ute. Vete'f*n om man hade vågat sig ner om det var mörkt - utan att veta om det var en groda eller grävling. Man mår bra efteråt i a f när man vet att man gjort nåt bra. det är inte alltför ofta man kommer det vilda så nära inpå. Är en mäktig känsla att stå där med ett djur precis brevid sig. Ett av privilegierna med att bo i obydgen (jmf med att bo på Betongvägen 4 i stan).
 6. 3 poäng
  Ja de är mer hockeyintresserade än vad gäller fotbollen
 7. 3 poäng
  Mycket. Midnattssol och Kebnekajse, Marsfjället och Stekenjokk, väldigt vacker natur hela vägen. Däremot får Kiruna bakläxa på pizzeriorna i centrum. Det måste vara landets i särklass sämsta. En upplevelse det också iofs.
 8. 3 poäng
  Nu får Ulrich Voigt och Georg Behlau känna av ordspråket ”wer zuletzt lacht, lacht am besten”.
 9. 3 poäng
  Har gjort det här idag
 10. 3 poäng
  Haft en bra dag på jobbet idag, körde en gubbe med hemvårdare till en kyrkogård utanför Stockholm, första gången jag kört bil inne på en kyrkogård, bara det var kul, sen när vi skulle ut så körde vi fel, grusgången blev smalare å smalare och vid en kurva eller vad det heter på en grusgång vart det stopp mellan buskarna, så backade vi och vårdaren en bastant högbröstad kvinna sprang före å viftade hur jag skulle köra och jag efter med gubben i baksätet plirandes ut genom sidorutan som försökte hjälpa med gester så gott han kunde, och kyrkogårdsarbetare och besökare titta upp från sina göromål och stirrade på den udda karavanen. Det kunde vart en scen ur vilken svensk sjuttitalsfilmkomedi som helst. Sen åkte vi och skulle äta lunch vid kusten men ett nedblåst träd hindrade färden så vi vände och åkte in mot centrum och åt röding på ett ställe, sen åkte vi och kolla på vart gubben hade bott i sin krafts dar och han visade vart några kändisar - alla nu döda - hade bott och så kollade vi in några nya bostadsområden. En mycket givande dag på det hela.
 11. 3 poäng
  Idag undrar jag hur Twitter kan vara så viktigt för politiken. Små korta meddelanden som viktigt folk tydligen går i gång på. Det är omöjligt att uttrycka något väsentligt på detta sätt. Twitter är en masspsykos.
 12. 2 poäng
  Tack för tipset, googlade på det, for till apoteket, som hade flera olika Sorbact, biträdet var osäker på vilket som var det jag visade...på fingret. (har redan lyckats smutsa ner det på ett dygn) plockat bär ..:-) Så hon visade mig ett annat, Salvequick Antibact Cover, 5 st för 33 kr.. samt ett nät, var det som ligger direkt mot såret. Adaptic Non -Adhering Dressing, en liten duk man själv kan klippa ut en bit på. Kan vara bra att ha i framtiden. Det som sitter på nu kan sitta kvar en vecka drygt. Salvequickplåstret är helt vattentätt, men andas... Ska använda mig av latexhandske på handen när jag jobbar med bin honung och vatten. :-)
 13. 2 poäng
  Soligt och fint, 21°. Sitter i soffan och samlar mental kraft för att åka och handla mat åt oss, mig & lilla tjejen som vill baka. Det surrar en hel del i benen efter träningen igår och har därför INGEN lust att röra mig en enda millimeter. Semester har jag nu resten av sommaren. SKÖNT!
 14. 2 poäng
  Jag blir så himla full av en enda öl. Problemet är att jag inte kommer ihåg om det är nummer fyra eller fem.
 15. 2 poäng
  Jag orkade inte... För varmt och för mycket träningsvärk... En folköl på balkongen i stället. 🍺
 16. 2 poäng
  Nej självklart. Ingen behöver mer än 640 KB.
 17. 2 poäng
  Ronneby går schack SM i år senast jag var där var 1998
 18. 2 poäng
  Jag är på väg söderut. Idag vaknade jag i Vilhelmina och det gör inget om det blir en vilodag. Jag har kört rätt mycket den senaste dryga veckan (ca 500 mil).
 19. 2 poäng
  Kom igen nu! 🇸🇪🇸🇪 Jag har laddat med chips, jordgubbar och Gotlands sleepy bulldog.
 20. 2 poäng
  Installerat Mojave PB1 (på separat volym). Mojave, mo betta! Vart nere och tränat på gymmet. Värmer nu upp inför matchen mot Mexico.
 21. 2 poäng
  Apple jobbar efter principen "Kunden har alltid fel, håll ut så slipper vi ersätta dem. Skulle vi ändå tvingas göra det så är det ändå vi som har rätt".
 22. 2 poäng
  Intressant... Från hamnen i Gränna till Luleå. Det går alltså båt däremellan?
 23. 2 poäng
  Aha, stincus tåus glandulus!
 24. 2 poäng
 25. 2 poäng
  Exakt 09:31 svensk tid kom mina tre barn in i grekiskt luftrum, tillsammans med sin mor. Storebror var i sin mammas mage när hon var där senast, med mig, på bröllopsresa. De har talat i alla år om att åka dit, men nu blir det av! Jag brukar inte vara orolig över att plan ska störta, allra minst de jag själv flyger med. Nu är det liiiiiiite annorlunda...
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×