MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-08-21 på alla områden

 1. 4 poäng
  Jaha. Eftersom jag finner det mer givande att diskutera nationalekonomi med min brödrost än att använda Siri till någonting så var det avmarkerat och kommer så förbli.
 2. 4 poäng
  Du ger själv svaret. Kom igen när det inte känns bra.
 3. 3 poäng
  “–Ja, det är nog bäst... Alla vill ju bara åt mitt valfläsk.”
 4. 3 poäng
 5. 3 poäng
  Det är jag. Aah... Det är därför du inte är här. Du är ute och turnerar med nya bandet.
 6. 3 poäng
  För att nämna ytterligare möjligheter (och inte alls för att förvirra…) så kan man om man använder tecknet mycket, lägga till det som en ersättning under Systeminställningar -> Tangentbord -> Text och där skriva att cmd(exempelvis) ska ersättas med ⌘. Och samma sak kan man göra med alt och de andra av modErics favoriter. Själv har jag ersättningar för m² och m³ bland annat.
 7. 3 poäng
  På ett diskussionsforum kan det kallas moderering. Att moderatorerna tog beslutet att stänga min kära religionstråd här var ju inte censur, även om jag ändå kan motståndare till beslutet. 😜 / Kiwi
 8. 3 poäng
  inlägget passar bra i humortåden
 9. 3 poäng
  Hur kan man vara lycklig som en fläkt ?
 10. 3 poäng
  http://www.gp.se/nyheter/göteborg/miljöpartietreklam-flögs-över-göteborg-1.7926921 Lite kul att någon gör flygreklam för mp.
 11. 3 poäng
  Hur långt kan man dra en sån här fråga? Räcker det inte med ett svar?
 12. 3 poäng
  Snålhet? Funktionen finns fortfarande kvar men med en annan form faktor. Ni gamla bittra bakåtsträvare börjar bli tröttsamma med era kommentarer. Det börjar likna spam och trollande. Lät det lika när dom slutade med diskettstation och senast cd-rom?
 13. 3 poäng
 14. 3 poäng
  Det blev en iFön7. Den är inställd och till och med godkänd från min Mac. (@#€%& Apple och deras korkade överdrivna säkerhet) Nu håller den på att ladda, var bara 10% batteri kvar, och uppdaterar systemet. Bara att synca kvar som Alix och Telly föreslog.
 15. 3 poäng
  Mini Pro. Låter som amerikanska ligan för professionell dvärgkastning.
 16. 2 poäng
  Nja, mitt inlägg var inte så mycket för att gå över ån efter vatten, utan att visa (tips) att man kan lägga till den i topmenyn för enklare access - och att man i den menyn kan hitta fler symboler man kanske vill/behöver ha. Och nu har ju hela tillvägagångsättet blivit beskrivet, fr alla versioner. Så det blev ju bra då.
 17. 2 poäng
  Det funkar för ”vissa anslutna prylar”. Alla anslutna tillbehör har inte funktionen. Jag har haft olika modell av tangentbord till min iPad från samma tillverkare (Logitech) – för det ena visades batterinivån men inte för det andra. Efter samtal med Logitech visade det sig att det andra tangentbordet helt enkelt saknade funktionen. Å andra sidan har jag bluetooth-hörlurar som är många år gamla, vars batterinivå visas.
 18. 2 poäng
  Det får vara vilken tid som helst, bara DE SLUTAR BOLLA KLOCKAN FRAM OCH TILLBAKA!
 19. 2 poäng
  Jag tog 3 kuvert och 3 valsedlar ... hoppas att fler gör så så vi slipper se SD i riksdagen
 20. 2 poäng
  Janne Andersson blir kvar 4 år till. Det känns bra.
 21. 2 poäng
  Nu är de nya deltagarna utsedda: Kjell Isaksson – världsrekordhållare i stavhopp på 1970-talet. Vann tio SM-guld på tolv år. Carolina Klüft – slog igenom som 19-åring och sopade mattan med alla andra sjukampare i EM, VM och OS åren 2002-2007. Henrik ”Henke” Larsson – var med i laget som tog VM-brons 1994, öste in mål i Celtic och vann Champions League med Barcelona. Mikaela Laurén – framgångsrik simmare som bytte sport och tog hem flera titlar som proffsboxare. Kim Martin Hasson – målvaktsstjärna när Damkronorna stod för en rejäl OS-skräll när laget slog ut USA i semifinalen och tog silver i Turin. Annelie Pompe – fridykare som satte världsrekord med ett dyk ner till 126 meter. Äventyrare som även bestigit Mount Everest. Tommy Salo – hockeymålvakt som blev både OS-hjälte och VM-syndabock under sin tid i Tre Kronor. Straffräddningen i Lillehammer gav OS-guld. Anders Södergren – längdskidåkare som två gånger lyckats med att vinna Holmenkollens klassiska femmil. Utöver de 24 SM-gulden har Södergren ett OS-guld i stafett från Vancouver 2010. Staffan Olsson – stjärna i ”Bengan Boys” – handbollslandslaget som samlade på mästerskapsmedaljer 1990-2002. Marita Skogum – orienterare som tog sex VM-guld under tio år i världseliten.
 22. 2 poäng
  ”Hur stavar man till pole vault?”
 23. 2 poäng
  Det finns typ hur många alternativ som helst, men kravet på finnas för Windows/PC ställer till det om du ska köra via iCloud. Om du skippar iCloud-synk så finns ju Microsoft OneNote för iOS, Mac och PC. Det kör via Microsofts egen online-sync. Notebooks App är ett annat alternativ som synkar via Dropbox och finns för iOS, Mac och PC. Jag har det själv. https://www.notebooksapp.com/ Om du skippar PC-kravet så finns NoteLife för iOS och Mac och synkar via iCloud. Kör detta själv också. https://www.chronosnet.com/store/software/notelife-mac En möjlighet är ju app:ar som sparar på iCloud Drive istället för iCloud-synken, då kan ju de filerna nås från vilken enhet som helst, och iCloud Drive kan du ju öppna på PC. Jag har dock inte kollat upp detta djupare.
 24. 2 poäng
 25. 2 poäng
  Där fick du allt, Eric.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×