MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-10-12 på alla områden

 1. 4 poäng
  Det blev en kebabpizza med mozzarella och vitlökssås. Smaskens! Så nu är jag mätt och go som jag behöver mellan träningsrundor. Mängder med kolhydrater för att orka. På väg hem passade jag på att fota lite med iPhone 7.
 2. 4 poäng
  Jag återvände till Öd idag. I övermorgon är det ett år sedan jag senast var där. Höstligt men inte höstlikt. 13 oktober 2018: 15 oktober 2017:
 3. 3 poäng
  Tack, ja, de skickade vidare till läkare och jag fick något slags ögondroppar jag skall pytsa i 4-7 ggr/dag under den närmaste veckan.
 4. 3 poäng
  Lärde mig just att man kan sätta modifiers på hot corners i mission control. Bara håll ner en eller flera tangenter och välj nåt. Kan vara praktiskt om man inte vill aktivera dashboard när man spelar Starcraft till exempel. Ska pröva detta ett tag och se hur det funkar.
 5. 3 poäng
  Grannen var över med våfflor, sylt och grädde sitter nu och drar i mig kaffe och känner mig nöjd
 6. 3 poäng
  Fullt upp i eftermiddag. REKO-ringsdags. Hade utlovat att all inkomst från min honungsförsäljning skulle gå till We Effect, en organisation under Världens barn. 1950 kr blev min gåva till dem
 7. 3 poäng
  – Ulf, tror du att Annie och Jan vänsterprasslar? – Jan, jag tror att de vet att vi vänsterprasslar...
 8. 3 poäng
  Frun och jag lullade runt på ett faluberg i skymningen. Riktigt nice. Fotat med iPhone SE
 9. 3 poäng
  Det står ju, talrik kebab...
 10. 3 poäng
  Än är inte sommaren över, trots att det är två månader till Lucia och den första stora julmarknaden föregår innevarande helg. Salviken, Vikhög vid Öresundskusten.
 11. 3 poäng
  Ramlösa Brunnspark idag
 12. 3 poäng
  Igår köpte jag nytt batteri till min iPhone 7. Finner ingen som helst anledning att köpa en nyare lur just nu.
 13. 2 poäng
  Eftersom ironi verkar svårare att förstå än ett svar utifrån artikelns innehåll känner jag mig manad att förklara att jag avser oprecisa platsbestämningar vid autentisering, inte själva autentiseringen. I detta forum har det förekommit ett antal trådar och inlägg där folk är skrämda av nämnda konstiga platsangivelser. De är konstiga. Det är ingen åsikt. Jag bor strax sydväst om Borås. Apple meddelar mig nedanstående när jag ska logga in på Icloud. Det är 45 mil off. Hade jag inte redan vetat om denna geografiska villervalla, och i övrigt varit okunnig om sådana här spörsmål, så hade jag naturligtvis ställt mig frågande och inte osannolikt blivit orolig. Frågan är då varför Apple fortsätter med detta bokstavligt talat vilseledande system. När operatörerna dessutom som regel av säkerhetsskäl undviker att ange noden geografiskt rätt. Risken är ytterst att folk inte använder sig av autentisering överhuvudtaget. Och det är nog ingen som önskar det. I alla fall inte jag. Det är därför jag bryr mig. Andra må rycka på axlarna.
 14. 2 poäng
  Du måste köpa en ny... Edit: Fast med en billig blåtandssticka och en patch kan du fixa det.
 15. 2 poäng
 16. 2 poäng
  Mår väl hyfsat just nu. Men jag tänkte skriva lite om hur styrketräningen förändrar kroppen. Jag känner att jag har en stabilare, rakare och kraftfullare hållning än tidigare. Starkare så klart. Därtill har jag gått upp cirka fem kilo* men är något smalare runt midjan! Styrketräning kan således rekommenderas. * Just nu väger jag 103 kilo. Om jag inte passar mig vad gäller styrketräningen kan det kanske bli 120 så småningom. Då får jag ett fett BMI!
 17. 2 poäng
 18. 2 poäng
  Det flöt på bra för min del (lossade just alufälgar) Svårt att lossa en del (gängade) bultar, dock. Folk drar åt så in i bängen (eller maskinen). Lite kul för grannarna att se, ena stunden har jag ingen bil, nånsin, andra stunden ser jag ut som värsta mekanikern i overall med garagedomkraft och äkta hjulhylsskaft. De tror att jag är Hr Jäkel och Dipl. Ing. Hajd...
 19. 2 poäng
  Jodå! Passerade 39600 mil bara en bit hemifrån! Går förvånansvärt bra med tanke på det.
 20. 2 poäng
  Det blir hyfsat ljummet idag, sista dagen verkar det som innan värmen lämnar in för gott.
 21. 2 poäng
 22. 2 poäng
  Å här fick man värma på rester från helgen. Hemgjorda älgköttbullar med kantarellsås. Håhåjaja. Den som ändå fick lite falukorv...................
 23. 2 poäng
 24. 2 poäng
  Det kan man tro, utan kontext.
 25. 2 poäng
  Har du blivit inbrottstjyv?
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×