Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-10-17 på alla områden

 1. 2 poäng
  Tack för era svar. Lämnade in den och batteriet hade lagt av, fick det bytt på 5 minuter, så nu är livet under kontroll igen Trevlig helg!
 2. 2 poäng
  Går de framåt eller bakåt....?
 3. 2 poäng
  Nordegren och Epstein pratade om det idag, det nämnde bland annat det sedan tidigare utrangerade ordet sumprunkare, vilket fick mig att fundera på ett annat ord, nämligen champagnevisp. Borde inte användare av sådana benämnas skumprunkare?
 4. 2 poäng
  Så IT-avdelningen har druckit kaffe och petat sig i näsan i åratal med full lön.....?
 5. 2 poäng
  För att den inte är fullständig. Hela iOS saknas nämligen.
 6. 2 poäng
  Just det. Om du känner för det kan du leta upp filmer som visar hur lätt det är att cykla om styret är "spegelvänt", alltså vrider hjulet åt vänster när du vrider styret år höger. Har man svängt fel en gång så vet man hur man ska göra sedan.
 7. 2 poäng
 8. 2 poäng
  Nej, men Sverige förefaller vara en stormakt även på det området.
 9. 1 poäng
  Verkar bra. Det gamla tangentbordet och det en smula högre priset är det enda som hindrar mig från ett inköp. https://www.cnet.com/news/apple-macbook-pro-16-inch-laptop-bye-bye-butterfly-keyboard/
 10. 1 poäng
  Äkta? Vet inte. Kul? Jo.
 11. 1 poäng
  Men då utan den säkerhet som en kontrollerad miljö erbjuder. Alix håller på för det är roligt men på egen risk.
 12. 1 poäng
  När ska du börjar uppföra dig som folk? Slänga ur dig spydigheter är vad du mestadels gör!
 13. 1 poäng
  Beundrar mitt vackra Silicoo-skal som passar perfekt. Har 15 skal, men endast tre som passar bra. Detta var ett riktigt klipp 😊
 14. 1 poäng
  Frågan var varför mac mail strular på en ren dator. Läste du inlägget eller ville du bara hitta ett sätt att slänga ur dig lite "coola" engelska uttryck ? Jag jobbar hela dagarna med eget företag som är beroende av att grejjerna funkar, därför kan det hända att man blir frustrerad när saker på senare år funkar sämre. Men det går inte att diskutera sånt med personers som tycker att allt funkar perfekt. Försök hjälpa till istället för att hitta folk att klanka ned på. Jag efterfrågar en lösning, inte tjafs. Som sagt om man vill tjafsa så kan man göra de på flashback. Lägg av med dina personangrepp.
 15. 1 poäng
 16. 1 poäng
  Nä, det handlar om vinklar som avstånd, ungefär. Ett varv = 360°, en grad = 60 (båg)minuter, en minut = 60 sekunder. Så det går alltså 3600 bågsekunder på en grad. Sedan handlar det i jordens fall om att mäta vinkeln mellan två punkter på ytan. En sjömil, även känd som distansminut, (1852 meter) kan härledas genom att man mäter avståndet från Nordpolen till ekvatorn, ca 1000000 meter. Samma vinkel, sett från jordens mitt, är 90 grader. Så en båggrad är ca 11111 meter. Och en bågrad är 11111/60 = 1852 meter (en bågsekund).
 17. 1 poäng
  Kolla här https://appletoolbox.com/external-hard-drive-not-working-with-ipad-or-iphone-using-ipados-or-ios-13/
 18. 1 poäng
  Han kör beta på en av sina iPhones förstår du väl.
 19. 1 poäng
  Jag har aldrig hört talas om solförnekare. Å andra sidan finns det ju folk som hävdar att jorden är platt.
 20. 1 poäng
  Bortsett från risken för elektrisk cancer så är det trevligare att sova naken. Och det brukar inte bli mindre trevligt att sova naken tillammans med folk son benämns "hon".
 21. 1 poäng
  Visas inte rätt bilder?
 22. 1 poäng
 23. 1 poäng
  iCloud Drive tar upp plats lokalt eftersom det är en synkningstjänst, du har alltså en lokal kopia på allt material i iCloud Drive. Det är för att du ska kunna nå den datan även när du inte är uppkopplad. Vad du kan göra är att slå på "optimerad lagring". Då justerar Mac OS det så att filer som inte används så ofta bara finns i molnet på iCloud och därmed inte tar plats i datorn. Då får de tankas hem särskilt när de ska användas. Catalina systemet ska normalt inte ta upp mer än 20-40 Gb, men om du har installerat det över det gamla systemet så kan det ju finnas saker som tillhörde det gamla kvar.
 24. 1 poäng
  Är det? Bifogar en bild på en avdragare som också är en bidragare då denna har tvenne armar.
 25. 1 poäng
  Fått vintersulorna på V70'n monterade, åker dubbat.
 26. 1 poäng
  Och strax efter var den klar...
 27. 1 poäng
  Jo, de gör väl vissa försök i syfte att skydda allt mer kritiska kunder. Men de har också helt andra intressen. Man påminns om Do Not Track som aldrig implementerades. Helt enkelt därför att det var bad for business. Då litar jag mer på tredjepartsprogram. Det räcker med Ublock origin och väl utvalda filterlistor för min del, jag vet vad jag gör. Är man orolig kan man skaffa Adguard som skyddar hela systemet. Givetvis har jag slagit på alla Windows 10 säkerhetsdetaljer, men jag litar inte helt på att Microsoft står på min sida. Ta bara alla opt outs angående spårning och datasamling som man får klicka på vid installationen. Så var det inte från början...
 28. 1 poäng
  idag blir det fotbolls soffan som gäller och sedan blir det paus till vinterstudion drar igång
 29. 1 poäng
  Om du inte använder kabel, utan sätter in SanDisk eller vad du har i din kamera i kortläsaren på datorn.
 30. 1 poäng
  Kommer att fungera som en jättelik stupränna. Du behöver en JÄTTESTOR hink vid utloppet.
 31. 1 poäng
 32. 1 poäng
  Dags för lite humor igen
 33. 1 poäng
  Nu ska de ha nyval, dessutom, mitt i allt. 12 december.
 34. 1 poäng
 35. 1 poäng
  Ifall jag mot förmodan skulle ha missat uppdateringen idag så hade systemet fixat det automagiskt åt mig under natten. Jo helt otroligt att det skulle kunna ske, ett mirakel som skulle ge 1000 ggr pengarna tillbaka hos ett spelbolag om det slog in. Minst.
 36. 1 poäng
 37. 1 poäng
  USA:s president riktar sin tweet direkt till Tim Cook, i hopp om att slippa svepgesterna.Läs hela artikeln här
 38. 1 poäng
  Men om man backar datorn via TM till början av september. Då måste det väl ändå gå om jag nollställer telefonen och ansluter den till iTunes och återställer en fullständig kopia som är krypterad av iOS 12.4.1 som finns under MobileSync/Backup Den finns ju som det är nu i inställningar/enheter i iTunes.
 39. 1 poäng
 40. 1 poäng
  En härlig melodi som jag hört i det förgångna och redan då tyckte om. Jag har inget emot regnandet här strax norr om dig. Det får gärna hålla på. ☔
 41. 1 poäng
 42. 1 poäng
  Tack! Kollade upp batteriets hälsa via 3uTools och får fram följande, så förmodar att allt är lugnt!
 43. 1 poäng
  Höstaster, Symphyotrichum novi-belgii. Ursprungligen från Nordamerika.
 44. 1 poäng
  Det är bara jag som skojar. Döden Bakom Styret!
 45. 1 poäng
  Ska jag lägga så mycket pengar på en ny mobil så kräver jag naturligtvis det bästa. Det blir en iPhone nästa gång också. Bra ändå med jämförelsen som bevisar hur mycket bättre kameran är på iPhone. Många använder ju det som köpargument. Själv använde jag bland annat prestanda i dåligt ljus för att bestämma mig för en systemkamera. Det är förvånansvärt ofta ljusförhållandet inte är optimalt.
 46. 1 poäng
  Det beror på vad man menar, vad man tycker, vad man behöver och vad det kostar. Pixel 3a vinner i alla fall stort vad gäller generell bildkvalitet per krona. Pixel tar ”sanna” bilder överlag. WYSIWYG. Andra tillverkares kameror genererar bilder som ”uppskattas mer”, de efterbehandlas i kameraprogramvaran på ett ”tilltalande” sätt. Klart står i alla fall att utvecklare (på XDA bland annat) sliter hårt med att porta Gcam till andra Androidmobiler. Det säger kanske en del.
 47. 1 poäng
  Det har varit en solig och väldigt fin dag idag.
 48. 1 poäng
  Idag har jag varit på exkursion i ett naturreservat och bland annat sett hattlav.
 49. 1 poäng
  Inte svaret på hans fråga. För att få bort alla kontaktförslag innebär att han måste tömma hela kontaktboken
 50. 1 poäng
  Vad bra att ni inte behöver sjunga "We shall overcome".
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...