Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-09-30 på alla områden

 1. 4 poäng
  Positiva nyheter! Dottern är negativ! ( Postade i fel ämne i glädjeyran.... )
 2. 4 poäng
  Idag ska jag byta telefon! Jag ska byta från iPhone SE till............. iPhone SE! ... Min SE glappar i laddkontakten så jag kan inte använda den längre. Kollade på nätet och det är inte dyrt att byta den själv. Men efter att ha kollat iFixit så inser jag att jag klarar inte det. Jag kommer att ha sönder många saker innan jag är färdig. Det är ett jobb för den som är van med mikroskop eller fint broderi. Det ger mig bara bryderi. ... Så vi dammade av frugans SE som jag ska migrera till i eftermiddag när den är fulladdad och återställd. 0 kr!
 3. 4 poäng
  Inte jag. Jag tycker att vi redan har för många betydelseförändrade engelska låneord. Och "höna" passar ju inte i sammanhanget.
 4. 4 poäng
 5. 4 poäng
 6. 4 poäng
 7. 4 poäng
  Idag umgås jag med yngsta dottern som är hemma över helgen från Örebro.
 8. 3 poäng
 9. 3 poäng
  Grattis @Stereotypen ditt bidrag vann
 10. 3 poäng
  Mina nya vinterdäck kommer i morgon, köpta online. Men jag gav de lokala handlarna en chans och tom åkte till dem för att visa intresse. Men de var så mycket dyrare att jag inte kunde välja dem. Jag ville ha nya lättmetallfälgar och märkesdäck av en av de största tillverkarna. En större firma i stan ville ha drygt 12.000:-. Eftersom jag är kund hos VW for jag dit till den lokala handlaren som har däckavdelning och de ville ha 3,000:- per däck utan fälg! Dvs 12,000:- för bara däcken! ... Så det blev näthandel och 7,980:-. Jag har inte råd att ge bort 4,000:-.
 11. 3 poäng
  Det där tror jag inte på!
 12. 3 poäng
  Grattis @Alix och @Telly82 !
 13. 3 poäng
  Tack för tips båda! Går tillbaka till uthyraren. De får ta lite ansvar för detta kan jag tycka.
 14. 3 poäng
  Det skulle hon ALDRIG säga!
 15. 3 poäng
  Från dagens promenad. Milt ute och sol av och till. Gcam i min Pocophone tar bra bilder. Jag är nöjd.
 16. 3 poäng
  Siri har lärt sig att du börjar närma dig ful gubbe-åldern och anpassar inställningarna.
 17. 3 poäng
  Nu har jag sagt upp mig som moderator från detta vuxendagis. Dels är det en gnällnivå som hos femåringar, men den totala avsaknaden av hjälp och stöttning från MW är noll och intet. Jag vill inte längre. Jag har försökt med det lilla jag kan och får ofta fan för att man försöker. Man får också fan för att man inte försöker som om jag bor på forumet dygnet runt!
 18. 3 poäng
  Av alla konstiga stavningar är macOS bottennappet. Det ser helt koko ut. iMac har en viss charm ändå.
 19. 3 poäng
  Det marknadsförs som macOS men teknikerna bryr sig inte.
 20. 3 poäng
  Haft min iPhone 11 i 10 månader, så det finns ingen anledning att byta, dessutom kommer det nog inte 5G till landsbygden
 21. 3 poäng
  Du kan ju vara säker på att den hade varit ännu dyrare med laddare och hörlurar. Så vad är problemet? En dyrare fån med prylar eller en billigare fån utan prylar...... Enda anledningen att klaga är att man tror att man får laddare och lurar gratis med iPhonen. Har aldrig hänt och kommer aldrig att hända.
 22. 3 poäng
  Så här gör jag på min padda. Borde ju vara samma hos dig... (iPadOS14...)
 23. 3 poäng
  Det tog några minuter. https://www.systembolaget.se/dryck/sprit/ardmore-8257701 https://www.systembolaget.se/dryck/sprit/aberfeldy-43601
 24. 3 poäng
  Tvättat bilen, köpt en eklist, kollat på vinterdäck och förbereder montering av snöräcken på taket. Vill ju inte ha nya altanen mosad.
 25. 3 poäng
  Nog går åren fort, varit med i detta forumet sen Maj 2003... Förmodligen även den äldste här på forumet..
 26. 3 poäng
  jag tänkte på alternativ 4 taget från Allo Allo där von smallhausen går med domedags plakat på ryggen grattis
 27. 3 poäng
  Menar du Jüsk? Eller kanske Jisk?
 28. 3 poäng
  Det beror säkert bara för att du suttit och dreglat framför din nya Mac alltför länge.
 29. 3 poäng
  Jag hittade dem på Netto ett tag. Då fanns det chokladaskar med bara körsbärspraliner. The infinite bliss!
 30. 3 poäng
  Frun löser korsord i avstavningens tecken: -Vem är BUB BELVIN?
 31. 3 poäng
  Han sa inte ”I need your cloth your boots and your motorbike”?
 32. 3 poäng
  Det gick snabbt att packa upp. Behövde varken sax eller kniv. iCloud jobbar väl på nu som bäst men Nyckelringen fungerade direkt.
 33. 3 poäng
 34. 3 poäng
  Här kommer fler blombilder @ronny! Fotograferade idag förmiddag på en cykeltur utmed småvägar. Gulmåra Vägtistel Blåklocka Styvmorsviol Ängsvädd Klockljung Höstfibbla Kvastfibbla Stormåra Kanadensiskt gullris Åkervädd Baldersbrå Rödklöver Daggkåpa
 35. 3 poäng
  TimeMachine är ett komplicerat program. Den gör ju mer än bara flyttar en fil från ett ställe till ett annat ställe. Det som framförallt tar tid är att den strukturerar om backuperna löpande. Det är inte så att när en fil är överförd till TimeMachine så ligger den där. Riktigt så enkelt är det inte och det har med TimeMachines versionshantering att göra. Det är versionshanteringen som slöar ner systemet. Versionshanteringen innebär att den håller koll på timmar, dagar, veckor och månader. Om man sitter och jobbar med ett dokument t ex, ett dokument som man jobbar med under längre tid, säg att man t ex skriver en bok, en ny bästsäljande roman eller ens memoarer eller annat stort projekt, och man skriver nästan varje dag, flera timmar om dagen. Nu gör TimeMachine kopior löpande, men den sorterar också och tar bort tidigare versioner efter viss tid. Den behåller versioner från varje timme senaste dygnet, äldre versioner tar den bort och behåller en om dagen för hela veckan, äldre versioner än så tar den bort och behåller en för månaden. Så varje gång den gör en säkerhetskopiering så skyfflar den runt andra filer också och tar bort en del och avgör vilka versioner som ska sparas och vilka som ska tas bort. Samma dokument, men i olika versioner. Det är det som är TimeMachine och det som tar tid. Det har inte att göra med överföringen mellan datorn och hårddisken/SSD utan detta handlar om att TimeMachine behöver tänka och fundera, radera och baka ihop.
 36. 3 poäng
  Jupp och bristfällig blodtillförsel sägs vara orsaken till TGA. På grund av min utbrändhet har jag väldigt svårt att ta mig samman och träna, vilket gett att jag har usel kondis och fruns är just inte mycket bättre. Nu blev det tillräckligt viktigt för att jag ska ta mig samman och göra nåt åt det.
 37. 3 poäng
  AKUT kan jag och testade men inget symptom. 1177 tyckte vi skulle åka till akuten. Ta det lugnt... vi behöver röra mer på oss så nu blir det mer fysisk aktivitet. Man kan inte vila sig i form. Vi gick stavgång i går på en stig i ett naturskönt naturreservat. Idag tänkte vi gå till en gammal fäbod och med fika i ryggan. Tänkt länge på att vi borde röra oss mer. Nu kom motiveringen. Stenhårt.
 38. 2 poäng
  Få se vem som är bäst på att gå ner i spagat.
 39. 2 poäng
 40. 2 poäng
  Fel, man har silikon i (.)(.) så att resultatet blir ( • )( • ).
 41. 2 poäng
  Klart du har råd! Sälj iMacen!
 42. 2 poäng
  https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/gifta-i-sverige/ Under 2019 ingicks 48 481 äktenskap.
 43. 2 poäng
  Jag har problem med längden. Jag är för kort i förhållande till min vikt säger BMI. Men jag lyckas i alla fall nå ner till golvet. Och då talar jag om fötterna.
 44. 2 poäng
  Precis min tanke, om systemet är nytt kan tilläggsprogram upphöra att fungera.
 45. 2 poäng
  Men den ser bekväm ut......
 46. 2 poäng
  Svenskan verkar vara lite speciell med sitt sätt att uttala U och att försöka förklara att Ü motsvarar Y gör inte saken bättre. Jag har fattat det som att prickarna i Ü är en del av bokstaven och inget trema, men hur skriver man på lämpligt sätt U med trema på tyska? Du tänker på mötet i Minchen?
 47. 2 poäng
 48. 2 poäng
  ”Ungefär som man kan anta att Silvia skulle ha sagt om sitt möte med kungen. Att det sade glick.” Visst, oerhört seriöst...
 49. 2 poäng
  Jag kan inte tänka mig att köra dator på nåt annat än en iMac. Att få hela Appleupplevelsen. Vi har två Air men det är som reserv och extra klapp på axeln. Jag köpte en Air för att ha i jobbet. Frun ville ha en Air också för hon höll på att bli tokig på sin skol-PC. Nu har jag inget jobb så jag behöver inte min Air. Men jag får inget för den men den fungerar bra än. Tre beggade burkar och alla bara rullar klockrent.
 50. 2 poäng
  De flesta människor som dött har ätit korv! Varning för korv!
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...