Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

 1. Alix

  Alix

  Medlem


  • Poäng

   257

  • Antal inlägg

   75 461


 2. ronny

  ronny

  Medlem


  • Poäng

   132

  • Antal inlägg

   73 030


 3. Axelman

  Axelman

  Moderator


  • Poäng

   110

  • Antal inlägg

   62 651


 4. mikaellq

  mikaellq

  Medlem


  • Poäng

   98

  • Antal inlägg

   31 355


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2021-06-25 på alla områden

 1. Med anledning av Spam-Botarnas ständiga uppdykande och förvirrande trådar och inlägg så har jag och Alix samlat ihop några tankar som kan underlätta identifierandet av dem. Då de hela tiden verkar bli mer nyanserade och smarta, blir det svårare och svårare. Men det ska inte hindra oss på forumet. Det kommer faktiskt an på er medlemmar att detektera och rapportera misstänkta inlägg och trådar, inte på IDG, redaktionen eller oss moderatorer. Vi tillsammans blir ett heltäckande verktyg som kan avslöja, stoppa och rensa. Några tankar kring det hela: -"Fabrikstillverkade" och eller inte
  6 poäng
 2. Idag har jag firat yngsta dottern som fyller 20 år. Hon, jag och mina andra barn var på picknick uppe vid sjön.
  4 poäng
 3. 4 poäng
 4. Jodå, hon var en trevlig tjej. Vi hade det bra.
  4 poäng
 5. Snart får de byta namn till Little Britain.
  4 poäng
 6. Förra året var kämpigt, mycket jobb, och skörden hamnade på drygt 650 kg. I år har det bina fått fnatt och svärmat för mig vid 6 tillfällen. Lyckats fånga in alla svärmarna, sålt av 4 av dem. Det har drabbat fler biodlare, " ett svärmår" säger många .. Bra med honung även i år, hittills slungat 347 kg, återstår mycket att ta in.. Förra året fick jag mycket "skogshonung" tycks bli så i år med, och tidigare än i fjol. Idag har jag slungat drygt 50 kg av denna härliga "skogs"honung
  4 poäng
 7. Trevlig midsommer - måtte solen lysa på er!
  4 poäng
 8. Himmelska fridens sköna dagar va SKÖNT det var att komma hem idag! Det sista av sommaren vill jag nu åtnjuta ute på gården under syrenerna som nu visserligen är bortvissnade men lövverket finns ju kvar som skydd från värsta solen när jag läser någon bok eller lyssnar på någon podcast. Jag har saknat det.
  3 poäng
 9. - Min nya iPhone 12 ligger inte här under heller - vilket tynger mig.......
  3 poäng
 10. -Jag har upptäckt en nackdel med tyngdlyftning.
  3 poäng
 11. Ska åka till Leksand. Kör en "genväg" över Norr Lindberg eller N Lindberg som det står på skylten mellan Falun och Rättvik. Av en händelse så har en internationellt känd kompositör som heter Nils Lindberg en stuga där. Besökande blir mäkta imponerande att han har en egen vägskylt.....
  3 poäng
 12. För april 2020 sedan såg det ut som crap här. Nu en härlig plats att vara på.
  3 poäng
 13. Från naturen idag i mera uthärdliga temperaturer, som om åskan verkligen gjort nytta. Inte illa med kvaliteten på bilderna men hade blivit bättre med min Nikon.
  3 poäng
 14. 3 poäng
 15. Det brukar man göra vid 20 dag knut.... det är väl inte mycket till gran kvar nu?
  3 poäng
 16. Vad jag gjort i dag? -Åkt till tippen med grannen med hans släp och mängder med jox från oss båda. Drack kaffe hos honom i två timmar och pratade om livet. -Ätit lunch tillsammans med en son. -Köpt murbruk och lånat hem ett lås. -Lämnat in min SE för batteribyte och koll om lightningporten måste bytas. Den ska skänkas till en mindre bemedlad. -Handlat två kassar alkoholfri cider och alkoholfri öl på bolaget och känt mig skyldig. -Druckit kaffe. -Dricker kaffe. -Försöker komma i kontakt med en bekant som har stuga på en ö i Runn för att snylta.... ..
  3 poäng
 17. Det ska jag. Ser fram emot tidiga mor'nar på förstukvisten med fågelkvitter och vyn ut över sjön.
  3 poäng
 18. Men den är kul.
  3 poäng
 19. De har en bad day på Net on Net när Alix kommer
  3 poäng
 20. Nä, jag får skjuts av dottern i stället. Det är för varmt att cykla drygt två mil backe upp och backe ned för gubben.
  3 poäng
 21. Köpte nya gitarrsträngar via Amazon. Billigt och snabb leverans. Ernie Ball, så inget skräp.
  3 poäng
 22. Lightningkontakten är kass. Sen behöver den ett nytt batteri. En son är lite kort i stålar så han ska få dem när jag köper min 13.
  3 poäng
 23. Har nu provat programmet. Ännu mera tack! Alldeles för avancerat för mig. Men jag har sniffat fram funktionerna för att byta namn och ändra datum efter EXIF-dito. Suveränt. Nu kan jag sortera i Finder precis som jag vill.
  3 poäng
 24. Mas Gu va dåligt 😁
  3 poäng
 25. Har varit på tok för optimistisk över vad jag klarar och var orken tar slut. Har hälsat på i västra götaland och inte klarat det alls bra. Hemma nu och andas ut.
  3 poäng
 26. Antar (jag läser inte Aftonbladet) att det handlar om att tågbolagen nu får sälja alla sittplatserna. Om marknaden inte gillar det så får väl marknaden åka med någon annan, eller starta ett eget tågbolag.
  3 poäng
 27. The punch line...wait for IT!
  3 poäng
 28. Coops kassa system har kraschat.
  3 poäng
 29. Nej, det har man programmet Bilder till. Med hjälp av GraphicConverter så kan du sätta fildatumet efter bildens EXIF-datum och DÅ kan du sortera i Finder. Med betalversionen så kan du göra detta i batch, dvs på en hel mapp med bilder i ett svep. https://www.lemkesoft.de/en/products/graphicconverter/
  3 poäng
 30. Det går att skapa pdf’er från alla appar du kan skriva ut ifrån. Även Chrome. Välk skrivut som vanligt. När du ser sidminiatyren drar du isär med två fingrar. Då skapas en pdf av sidminiatyren. Tryck på delasymbolen och välja spara där du vill ha den eller skicka den i mail mm.
  3 poäng
 31. 3 poäng
 32. Både ja och nej. I vintras lekte jag med en Poco F1 och LineageOS och en TWRP-version som stöder FDE. Vilka mobiler som stöds officiellt av LineageOS hittar du här. Det finns också inofficiella LineageOS på XDA. Men alla har kanske inte stöd för FDE via moddad TWRP. Hur som helst måste du då programmera om och sådant. Men i så fall får du täta säkerhetsuppdateringar och styr själv helt över säkerheten och andra funktioner. Men om du måste få en mobil direkt i handen förordar jag Iphone.
  3 poäng
 33. Har du städat ur den gamla kylen än?… gör det inte!
  3 poäng
 34. Nä - Stig har koppling till Top Gear…..
  3 poäng
 35. Tire Pressure Monitoring (däcktrycksövervakning) står det för på mitt jobb 😉
  3 poäng
 36. Nej, Disa utförde lite TPM på Stig, vilket Dod fick reda på, som blev förbannad.
  3 poäng
 37. Hittills verkar Apple vilja distansera sig från Win med nya M1 processorerna. Virtualisering kan bli det enda sättet.
  3 poäng
 38. Kom hem från en kort skogspromenad för några timmar sedan. Då låg det en huggorm och solade sig på verandatrappan. En ganska stor en, kanske 60-70 cm lång. Den ringlade iväg innan jag kom att tänka på att ta fram mobilen och plåta.
  3 poäng
 39. Ja, man får akta sig så att ens Applegrejer inte tar skada.
  3 poäng
 40. Glad midsommar på er!
  3 poäng
 41. Morrn!
  2 poäng
 42. Vi har galna penseer som växer absolut inte var vi vill!
  2 poäng
 43. Det där skulle kunna vara i Ulricehamn med banvallen och Åsunden. En pressobryggare (Bodum) av den storleken har jag också. Den är från tidigt 90-tal och jag har nyligen fått laga den (plasten gav med sig med gänga och fäste).
  2 poäng
 44. 2 poäng
 45. Idag är det svalare och torrare i luften och det går att andas och leva! Ska fira på restaurang i kväll vår 39-e bröllopsdag. Som är i morgon.... men det passar bättre idag.
  2 poäng
 46. Godmorgon! 👋 Det verkar bli en regnfri och fin dag idag. 👍
  2 poäng
 47. God morgon. Denna veckan och nästa vecka är det hemester. (Ja, det var det förra veckan också.)
  2 poäng
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...