Jump to content
Just nu i M3-nätverket
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/18/2021 in all areas

 1. Personligen tycker jag bara att kryptering bara är till besvär och en risk att något går snett.
  4 points
 2. Men jag kan dricka kaffe!!
  4 points
 3. Har spanat in den nya brittiska mysterieromanen som handlar om studielånsproblematiken och dess inverkan på människans psyke skriven av CSN Lewis.
  3 points
 4. Dag fyra här i sjukstugan och nu verkar det som det peakar. Huvudvärk och tandvärk pga bihålorna, ont i hela kroppen och hostig. Febern har dock börjat gå ner. Det blir ännu en lugn dag i sängen.
  3 points
 5. 3 points
 6. YES. För evigt får man hoppas.
  3 points
 7. Äntligen kör du en selfie!! Som vi har väntat.
  3 points
 8. https://youtu.be/nuOW-sSQgD4?t=208
  3 points
 9. Snott från ett elva år gammalt inlägg. Verkar bara finnas på Googles webcache https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:37sYYgDH-_UJ:https://forum.macworld.se/topic/123282-vilken-kroppsdel-%C3%A4r-hisingen/page/2/+&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se
  3 points
 10. Första avsnittet av "Stiftelsen" var underbart på Apple TV. Isaac Asimov tillhör en av mina favoriter.
  3 points
 11. Gräsligt att en widget visar bilder! Och öppnar man appen Bilder visas ännu fler bilder! Upprörande!
  3 points
 12. Ur Borås tidning. Tråkigt att höra @ronny!
  3 points
 13. Läkaren till patienten: Röker ni? Patienten: Nej. Läkaren: Det var synd det, för ni hade mått bra av att sluta.
  3 points
 14. Det blev en svart iPhone 12 mini.
  3 points
 15. Trött och obeslutsam velade jag runt i mataffären och försökte komma på vad som skulle ätas. In kliver två attraktiva damer, den ena klädd i tajta träningsbyxor. En rejäl gurka landar omgående i kundvagnen och den följs snart av några bananer. Plötsligt insåg jag att jag tänkte på något helt annat än mat.
  2 points
 16. Den kom faktiskt 19.30!
  2 points
 17. Äntligen! Jag har alltid undrat vart de tog vägen...
  2 points
 18. … har du koll på din plånbok? Dessutom ska det nu gå bättre att hitta Airtag och Magsafe-plånboken med hjälp av appen Hitta.
  2 points
 19. Det var väl nåt om att netbooks hade liten skärm, litet tangentbord och körde windows. En liten, dålig laptop helt enkelt.
  2 points
 20. Jag ska få en Mac Pro av en anhörig som är musiker. Han säger att den är flashad och har ett GTX 680 grafikkort. 20GB RAM. Mojave installerat. två optiska enheter på framsidan och 2 firewire uttag. Någon som vet vad det kan röra sig om för årsmodell? Han skulle kolla upp allt när han har tid. Men man blir ju mer än nyfiken, så om någon kan tänkas veta vilket modellnr/år så vore jag tacksam 😊
  2 points
 21. Fotboll kan vara ganska tråkigt att titta på. Men när Alexander Isak gör det han ska, ja då kan man titta i timmar! Sicken stjärna på fotbollshimlen!
  2 points
 22. Heureka..jag fick tillbaka GBen. Misstänkte att EFIn med namn 'No Name' gjorde att systemet tyckte att partitionen FAT användes. Så efter googlande och läsande utförde jag detta kommando i terminalen: 'diskutil eraseVolume jhfs+ BC1 disk1s4' vilket rensade EFIpartitionen och döpte om den till BC1. Sedan gick det att ta bort BC1- och FATpartitionerna med skivverktyg och Fusion Drive ökade automatiskt med 60 gb.
  2 points
 23. Oj! Vill han lägga ned 99,99 procent av internettrafiken?
  2 points
 24. Var länge sen jag önskade mig en julklapp, men om jag fick frågan vad jag skulle vilja ha.. Så vore denna kul sysselsättning. Visserligen kommer kolvmotorn att på sikt ersättas med elmotor eller annan teknik, men den hänger säkert med länge än
  2 points
 25. 2006 var Intel intressant för Apple… nu finns det ingen anledning att titta 👀 bakåt!
  2 points
 26. Innehåller flera stavfel. Ipod, Iphone och Ipad skrivs med litet i.
  2 points
 27. 2 points
 28. De kanske väjde för en hund.
  2 points
 29. Mitt liv är slut säger andra 😆
  2 points
 30. Idag planerar jag veckans matsedel o de inköp som ska göras hos Coop.se jag snubblade över den här fantastiska inkomstkällan, fantastiskt 10 000 kr för 1 minut arbete, vilken timlön ger det? Fantastiskt att de har hunnit publicera flera vinnare, med fotografi, på dagens enkät. ps. Jag har maskerat adressen så att ingen tar min vinst.
  2 points
 31. Då kan vi lägga till detta: ”Nyligen har det också fattats beslut om att lägenheten mannen bor i ska vräkas.” https://www.expressen.se/gt/polisens-spar-man-vars--mamma-skulle-vrakas/
  2 points
 32. Tack för svaret. Då finns det ju ingen anledning att handla direkt från Apple längre.
  2 points
 33. Jag följde instruktionerna som jag hade fått: Lägg till abonnemanget i din nya telefon genom att skanna qr-koden (som den frågade efter när jag var inne i menyn för mobilnät). Den såg att det var mitt Tele2-abonnemang och allt verkade gå bra. Men min gamla telefon sade ingenting om att släppa ifrån sig abonnemanget – och det kanske var där det sket sig. Det jag trodde skulle bli komplicerat var att skaffa nytt bank-id och att överföra mina 2FA-koder från appen Google Authenticator. Det är ju ändå väldigt viktiga saker, som gör att man kommer åt ALLT som är mig kärt (betalning, mejl, alla lösenord...). Men båda två var väldigt enkla. Särskilt att föra över koderna från GA till den nya telefonen. Det fanns ett tydligt val att exportera koderna. Jag fick upp en qr-kod jag skulle skanna in med den nya telefonen. När det var gjort fick jag upp en qr-kod till (för säkerhets skull) och sedan var allt överfört. Det skulle varit lika enkelt med e-sim: Gå in i gamla telefonen och välj »flytta abonnemang«. Visa en qr-kod, som man skannar med den nya telefonen. För att bekräfta flytten (och som extra säkerhet) kan operatören skicka ett sms med en kod till sin gamla mobil, eller så behöver man logga in på sitt konto hos operatören för att få en engångskod, som man anger. Klart! Inga qr-koder på papperslappar. Bara en logisk och säker överföring. / Kiwi
  2 points
 34. God morgon, solen skiner och det verkar bli en bra dag
  2 points
 35. - Har du hört om journalisten som blev sjuk? - Nej. - Han klarade inte pressen.
  2 points
 36. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  2 points
 37. Påminner om en av kommentar av Frank Baude, "Man kan tycka synd om varenda jävel som har det svårt, men det är väl ingen kommunistisk politik att tycka synd om folk".
  2 points
 38. Fast jag tycker att när webbläsaren tycks bli en del av webbsidan, plus det kompakta när flikar blir adressfält, är till hjälp för att få en förhöjd upplevelse av vissa sidor. Som om Safari automagiskt blir till en app för just den sidan. Coolt ju!
  2 points
 39. De nya telefonerna har väl inte mindre lagringsutrymme än så?
  2 points
 40. Mina nya lightning-earpods har dykt upp. Alltid nåt. Vägrar köpa svindyra trådlösa öronpluttar som man bara tappar bort.
  2 points
 41. Minstingen fyller 30 om två veckor så vi beställde en hög med uteprylar som han önskar på nätet. Ryggsäck, sovsäck och liggunderlag med *massor* av rabatt. Totalt fel säsong för affären men superrätt för oss!
  2 points
 42. Rätt inställning. Jätteroligt! Känner mig lite otålig dessutom. Den har laddat ner, packat upp och håller nu på som bäst med att installera det nya systemet. Min iPhone XR sattes på laddning i min iMac och är lite varm nu. Tog av skalet för säkerhets skull.
  2 points
 43. annat var väl inte att vänta
  2 points
 44. Inte en chans! 😄 Va roligt det ska bli, eller hur Ronny?!
  2 points
 45. Du har rätt @mikaellq, fast här handlar det om program som på Applespråk skulle ha kallats Bildförvanskning. Om man inte är nöjd med bildernas innehåll eller utseende överlag kan man justera verkligheten efteråt. Man kan till exempel kopiera in frånvarande politiker på gruppfoton, lägga dit lite extra bombmoln, göra röken från sockerbruk mörkare och giftigare, samt klippa in lodjur där det inte finns några.
  2 points
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...