Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-12-22 på alla områden

 1. 3 poäng
  Nyss hemkommen från gymmet. Blev extra hårt träningspass idag, maximala vikter och mindre reps, ett varmt bad efter det och ett skönt välbehag i hela kroppen.
 2. 3 poäng
  Tack! Det fungerade, håller nu på och bygger upp ett nytt bildbibliotek och kommer in i Bilder igen, så tack för hjälpen lappen71 och Alix! God jul!
 3. 2 poäng
  Jag har tittat på en rad olika program som involverar gamla bilar och i 99 av 100 så är möss/råttinvasion regel. Frågan är mest hur dj&&vligt det har blivit efter dem. Bifogar en bild på en av de värsta jag sett.
 4. 2 poäng
  Ingen aning, jag vågar inte maxa själv. Men jag hade inga problem med 60 kilo i höstas. Nu tränar jag 3 x 7 på 55 kilo.
 5. 2 poäng
  Det hade sett mycket konstigt ut om de hade gått vidare med det.
 6. 2 poäng
  Det blir ju mindre lopp om hon hoppar över sprinttävlingarna eller hur @e-snobben @Alix
 7. 2 poäng
  Det är ett otrevligt sätt att vara kategorisk mot folk. Det kan väl hända att det visar sig att du har rätt men du måste ju inte börja med att slå folk i huvudet.
 8. 1 poäng
  Ja den med countrymusik tillagt är en klassiker
 9. 1 poäng
  Föga förvånande är det de nya modellerna av Iphone som säljer bäst.Läs hela artikeln här
 10. 1 poäng
  Bedrövligt att det inte går att ta loss baksidan och byta batteriet själv
 11. 1 poäng
 12. 1 poäng
  Dags att avsluta kvällen med Hyacinth
 13. 1 poäng
  Bra fråga. Testa att skicka till någon. På Apple supportsida är kravet imessage
 14. 1 poäng
 15. 1 poäng
  Tja... är man en fåne får man vara beredd på att ta lite skit.
 16. 1 poäng
  Har sovit mycket gott inatt, som konsekvens av hård träning tror jag. Var helt slut i kroppen igår kväll. Ska ändå köra på hårt ikväll också trots en känsla av behov av mera sömn. Fördelen med att ha köket som gym och kroppen som träningsredskap ger mig friheten att vara aktiv när jag själv vill.
 17. 1 poäng
  Ja lite väl tidigt här i Stockholm tycker jag
 18. 1 poäng
 19. 1 poäng
  Ja. Väljarna har sagt sitt. Punkt! 🔴
 20. 1 poäng
  Ja det är lite väl tidigt vare sig värme eller ljus stämmer in med den normala blomningen i April
 21. 1 poäng
  Det vore inte det första företaget som lovar runt och håller tunt. Varför ska man kunna få en lika bra vara som en ny till en bråkdel av priset? Det är den gamla vanliga visan, om det är för bra för att vara sant, så...
 22. 1 poäng
  Det är ju lite tråkigt när Swappie säljer telefoner som är defekta, då de utlovar att det endast kan vara kosmetiska fel och att alla batterier måste hålla en viss %. Så antingen får jag väl en annan som förhoppningsvis fungerar, frakt tillbaka är gratis, eller pengarna tillbaka. Vet inte ännu. Självklart vill man ju ha en telefon med iOS, men då iPhone trots allt är dyrt så kan man ju fundera över alternativ. Min systers S9 har en otrolig kamera, går inte att jämföra med iPhone 7, eller 6S Plus. Det jag funderar på om det inte löser sig med Swappie är att slå till på en SE2 när den kommer, har varit halebop-kund i många år så det får bli med abonnemang isåfall. Men ska de ha mer än 400kr/mån så blir det inget med det. Jag har 5GB surf och det har alltid räckt till, så vi får se. En extra digitalkamera, visst det är ett alternativ, men lite jobbigt att behöva ta med den också vart man än ska. Har en IXUS 125HS, tar hyfsat bra bilder, använder den emellanåt.
 23. 1 poäng
  Läste fel först, "för att uppmärksamma att Apple har skattefifflat i 40 år..."
 24. 1 poäng
  Icke bevisat för den klentrogne ity trovärdig källa saknas. Och så kommer det att förbli.
 25. 1 poäng
 26. 1 poäng
  Just nu har vi +9,4°. Någon som har det varmare? Nu går jag ut i skjortärmarna... men väntar lite till med badbyxorna.
 27. 1 poäng
  Och jag som alltid tror att han korsfästes utanför Jerusalem.
 28. 1 poäng
  Absolut! Skall man jobba så krävs det stor skärm
 29. 1 poäng
  Ja, nu är det blött.
 30. 1 poäng
  (iOS 13.3) Inställningar > Safari > Hämtningar
 31. 1 poäng
  Använder inte Mail men låter allt vara på när jag sätter datorn i vila. Då är allt när jag slår på den som jag lämnade den. Så har jag alltid gjort. Stänger inget eller ändrar något innan jag sätter datorn i vila. Alltid fungerat klockrent.
 32. 1 poäng
  Non sequitur och guilt by association om jag kan anta att du lägger in en negativ laddning i egenskapen "religiös". Trump's the king though!
 33. 1 poäng
  Blir ju lite triggad av det där programmet och vad det påstår. Kan någon förklara för mig hur datorn kommer bli snabbare för att man tömmer RAM-minnet? Verkligheten är att datorn kommer bli långsammare när RAM-minnet måste fyllas igen med dom program man oftast använder.
 34. 1 poäng
  https://freemacsoft.net/appcleaner/
 35. 1 poäng
  Gött. Vad blev det för nåt då?
 36. 1 poäng
  🥉Ebba Andersson vad kul
 37. 1 poäng
  Siri lär inte bli mer korkad, utan mer tillmötesgående och förstående och kanske blir en kär vän till de ensamma. 5G ska vi akta oss för, den typ av digitalisering det medför så står snart folk utan arbete.
 38. 1 poäng
  Det där är inget konstigt. Apple designar och "godkänner" bara de minnesstorlekar som finns under utvecklingen av modellen. När det sedan kommer dubbelt så stora RAM-kretsar så struntar Apple i att officiellt godkänna dem. Litet historik: En gång i stenåldern, jag tror det var Macintosh II som hade plats för 8 st 2MB SIMM-kretsar. När sedan RAM-tillverkarna började med 4MB-SIMMar så hade de lagt till en ny funktion, nämligen att om man samtidigt skickade signal på både "skriv" och "läs"-pinnarna så gick SIMM kretsen in i ett självtestläge. Tyvärr så gjorde Macens hårdvara precis detta i ett visst läge (vilket funkade med den ursprungliga specen av minnen), men med dessa större minnen så hände att "large chunks of memory suddenly become very forgetful" som en amerikansk Mac-tidning skrev. Och naturligtvis så kraschade Macen...
 39. 1 poäng
  Se till att ha laddaren ansluten under hela processen. Även om den är fulladdad.
 40. 1 poäng
  Såhär dags ??!! Gå o lägg dig!
 41. 1 poäng
 42. 1 poäng
  Luxstigt. Sedan jag började köra Mac i slutet på 90-talet har jag aldrig varit med om hårddiskhaveri. Aldrig. Då är ändå de tre sista Macarna jag köpt begagnade.
 43. 1 poäng
 44. 1 poäng
  Morrn morrn!! God fortsättning!! Frukosttips: Havregrynsgröt med russin i, serveras med äppelmos och mjölk. Mörkt bröd med en "redi" skinkskiva och senap. Avslutas med en apelsin (närodlad såklart).........
 45. 1 poäng
  Känner mig smällfet av julmaten.
 46. 1 poäng
  Tyvärr för tidigt ännu. Jag började snusa när jag var 15 år. Jag beslutade att sluta snusa 1993. försökte ett par gånger, gick inte. Då la jag upp en strategi: ”Om tre månader ska jag sluta”. Under dessa tre månader provade jag nedtrappning, nikotinplåster och andra substitut, kontentan av det: Det fungerar inte. Då var det 2 månader kvar, jag förberedde mig mentalt, hur jag skulle ”lura belöningscentra” i hjärnan. Jag skrev ned allt som var negativt med snus. Kostnaden, beroendet, sömnsvårigheter, sämre syreupptagning i blodet etc. Fortsatte snusa som vanligt men glodde på lappen jag skrivit varje dag. Efter ett tag blev denna sanning som stod på lappen en sanning jag kunde ta till mig så att säga. De sista dagarna innan snus-stopp kände jag mig smutsig inombords av snusandet så jag slutade tvärt enligt tidsplanen. Det var ett helvete rent fysiskt, men det klingade av redan efter 4-5 dagar så jag ”stod ut”, då kopplades det psykiska beroendet in direkt. Det var värre, men tack vare lappen jag skrivit så tvingade jag mig själv att inte ta någon snus. Efter 14 dagar kändes det bättre, blev mycket piggare, sov bättre, orkade mer. Men så fort det kom en social situation, eller efter jag ätit något så drog den psykiska abstinensen igång rejält. Efter ca 1,5 månad så klingade detta av rejält och jag kände mig ren och ”fri”. Efter ca 3 månader utan snus började jag ”glömma” den sköna känslan så fram till 1999 var jag helt snusfri. Började en IT-utbildning, extremt tempo och koncentration och stress. På kursen var det en kille som tjatade hela tiden ”ta en snus så går det lättare och du blir inte beroende av en” Orkade till slut inte med tjatet och han gav mig en. Jag la in den och det var som att komma till himmelriket, fixade kursen med certifikat och toppbetyg, jag blev alltså fast direkt av en enda snus. Kändes förjäkligt sedan och efter det har jag inte lyckats sluta. Så Ja, nikotin liknar lite Heroin då det påverkar dopaminet. Heroin ska tydligen vara lättare att sluta med än Nikotin, men då krävs oftast läkarvård, lugnande medel och annat, i vissa fall nedsövning några dagar för den svåra fysiska abstinensen, finns tydligen Heroinister som dött av fysisk abstinens. Det som sägs vara svårast att sluta med är Bensodiazepiner. En Heroinist sa en gång att heroinet var ett rent helvete att sluta med, men Xanor var mycket värre, det tog honom 8 år att bli kvitt bensoberoendet. Nog om detta. En dag ska jag sluta snusa, det har jag bestämt mig för, men då det beslutet tas kommer jag förlänga tiden innan avslut och jag måste verkligen vara 100% övertygad om att jag verkligen Vill sluta. Är tyvärr inte där än. Men den dagen kommer! God Jul!
 47. 0 poäng
  Jag svarade på frågan som den är formulerad.
 48. 0 poäng
  Ska försöka häva köpet, vänster undre högtalare helt ur funktion, kollade med förstoringsglas och membranen ser skadade ut. Trist
 49. 0 poäng
  Jag har lyft skrot, tagit en kortare promenad och haft en hjärtrusning till. Nu ska jag fika.
 50. 0 poäng
  Youtube-profilen Marques Brownlee har lyckats lägga vantarna på ett exemplar av Caviar Solarius Zenith iPhone 11 Pro för dryga miljonen.Läs hela artikeln här
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...