Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-07-13 på alla områden

 1. 5 poäng
  Ett barnbarn fyller 2 år!
 2. 4 poäng
  Handlade på "Stora Coop" idag. En liten bit innanför ingången stod ett bord där de sålda bland annat röda blockljus och röda servetter. Då tänkte jag: "Åh nej, inte ska de väl börja med julsaker redan?" Sedan såg jag en skylt en liten bit bort: "Allt för kräftskivan". (Till mitt försvar vill jag säga att jag aldrig går på kräftskiva. )
 3. 3 poäng
  Vilket är lika smart som att sälja en god korv endast i kombination med räksallad.
 4. 3 poäng
  Syftet med den här tråden är inte svar, syftet är att sprida Trumphat.
 5. 3 poäng
  Går inte att upplysa någon som är fakta resistent.
 6. 3 poäng
  FANTASTISKT!!!! Tusen tack för utförlig och enkel hjälp! Stjärna i himlen får du av mig SirKnasen!
 7. 3 poäng
  Jag måste lära mig att inte scrolla forum medan jag äter... 🤢
 8. 3 poäng
  Ja, det är lätt att vara efterklok 🙂 (Mitt tidigare inlägg är inte alls avsett som kritik mot de råd jag fått, utan som tilläggsinformation till andra som ska byta email-adress på Apple ID om vad dom ska se upp med.)
 9. 3 poäng
 10. 3 poäng
  Fick pappas radio som jag är ”uppväxt” med. Köpt 1964. Fungerar och riktigt bra ljud. Nostalgi utan dess like
 11. 3 poäng
  Med marknadens överlägset bästa processor för mobiler till samma pris som slöa Samsung och sånt så vem vill inte ha POWER!!
 12. 3 poäng
  På vilket sätt skulle detta trams om Trumps fantasivärld vara nåt att vara avundsjuk på? Ingen vuxen människa med sinnena i behåll kan mena detta. Du slänger bara in "Clickbaits"...
 13. 3 poäng
 14. 3 poäng
  Tur du bor så långt härifrån.
 15. 3 poäng
  För övrigt tror jag att tråden kommer att finnas kvar så länge folk dricker kaffe.
 16. 3 poäng
  Ornitologisk dag. En gröngöling landade på vår stenmur! Jag har aldrig sett den här. En bit bort satt en hackspettunge och hade en bra dag. Stenknäcken som frun såg flög när jag skulle fota den. Kul! Att vi såg en hackspettunge är inte så konstigt då vi har ett hackspettbo typ 50 m från huset i en björk. Där har det varit ett himla liv. Ungarna har skrikit nästan dygnet runt: MER MAT!!
 17. 3 poäng
  Håll ner Alt när du drar. https://osxdaily.com/2010/03/25/setting-the-default-column-size-in-mac-os-x-finder-windows/
 18. 3 poäng
  Fick den nya tvättmaskinen på plats igår efter en massa småstrul. Och den fungerar! Ska ni stapla tvätt och tumlare så mitt tips är att kolla så de passar ihop... ... Vi bjöd i underkant på en kökssoffa i trä och fick den! De som bjöd högre strulade, så om vi ville ha den så var det "på stört". Så vi for på stört och fick köpa den billigt. Sen sålde vi vår gamla kökssoffa lite dyrare än vi köpt den för så lite bra affärer är skönt. Så nu har vi nyare bord med fyra stolar ( 200:- ) och en kökssoffa i uterummet som har kostat bokstavligen kaffepengar (500:- - 350:- = 150:- !! ).
 19. 3 poäng
  Har för mig att dioden sitter fastlödd på kamerans strömförsörjning, så den tänds ALLTID när kameran är på. Dvs man kan inte hacka dioden separat.
 20. 3 poäng
  Jag ger dig min morgon...
 21. 2 poäng
  Härligt, då kan jag börja gå på matcher med mitt kära ÖIS. Kan dock inte ta med någon kompis för då riskerar jag att det kan bli fler än 50. Minnet från 1985 finns kvar, då blev vi senast och förmodligen för sista gången mästare men hoppet lever så länge jag gör det.
 22. 2 poäng
  Vilket fick mig att tänka på orakade kvinnor.
 23. 2 poäng
  Jo. Vilket är lite lustigt då fallet bara handlar om en () i ett fjärran land.
 24. 2 poäng
  Plus att i görligaste mån förlöjliga en medlem som inte håller sig till åsiktskorridoren i fallet.
 25. 2 poäng
  Okidoki förstår.
 26. 2 poäng
 27. 2 poäng
  Det är enklare att strunta i sådant. Man kan nästan jämföra med om bilar skulle behöva vara bakåtkompatibla vad gäller bränsle. De batteridrivna elbilarna skulle också behöva kunna hantera vätgas, bensin, diesel, gengas osv. Det vore inte tekniskt omöjligt, men inget som någon vill lägga resurser på bara för att du tycker att ångdrift är bra.
 28. 2 poäng
  nytt Svenskt rekord i stav
 29. 2 poäng
 30. 2 poäng
  Kvällsmat när det är grått och regnar ute. Spisar korv....
 31. 2 poäng
  När du trycker ned hemknappen så handlar det om haptik (elektroniskt nästan som en touchkontroll) inte mekaniskt som på äldre iPhone. Om du stänger av telefonen kan du inte känna att knappen trycks in alls det är helt stumt. Läge 1 är snabbast, om man vill göra ett dubbeltryck snabbt så tycker jag läge 1 är bäst.
 32. 2 poäng
  Inskränker mig till omloppsbana kring carporten idag.....
 33. 2 poäng
  I teologi, med inriktning på läran om apokalypsen?
 34. 2 poäng
  kanske du vill radera privata ting? kanske överföra saker till nya iPaden? iTunes, AppStore.., tänkt på det? ta bort från din lista med betrodda enheter som har ditt Apple-ID? Nåja, här är det beskrivet, steg för steg, https://support.apple.com/sv-se/HT201351 Sven
 35. 2 poäng
  God morgon.
 36. 2 poäng
  God morgoooooon!!
 37. 2 poäng
  Märkligt... År 2005 ringde nyss och frågade om jag hade sett dess blurayskiva.
 38. 2 poäng
  Jo, jag har synpunkter på hur Trump beskrivs i tråden, men den beskrivningen är tyvärr själva syftet med tråden. Bilden avslöjar tyvärr inte tillräckligt mycket om tuttarna för att jag ska kunna uttala mig om deras innehåll. Den ger mig inte heller några IQ-relaterade ledtrådar. Och för en så arrangerad pose ser hon ganska avslappnad ut.
 39. 2 poäng
  Jag drömde om en kärnvapenexpolsion förra veckan. Jag hade koll på när och var så jag kollade på klockan och gjorde en "duck and cover" i sista sekunden.
 40. 2 poäng
  Jag finner det lite intressant att "IQ60-docka med plast-tuttar" som beskrivning av en kvinna får passera utan kritik trots att ingen som helst källhänvisning finns. Jag trodde att 1960-talet var över.
 41. 2 poäng
  Du menade "världens mest exponerade och utskrattade byfåne"?
 42. 2 poäng
  Du menar det av pappas pengar som ännu inte förlorats i dåliga affärer?
 43. 2 poäng
  Sverige har samma problem på det området som på pandemiområdet; man kan tydligen bara dömas för landsförräderi då riket är i krig, och Sverige har, trots alla militära insatser i andra länder de senaste decennierna, inte sysslat med krig på 200 år. Upptäckte för övrigt att man i Sverige kan dömas för olovlig kärnsprängning. Att brottet existerar tolkar jag som att man kan söka tillstånd för (lovliga) kärnsprängningar hos någon myndighet.
 44. 2 poäng
  Nu blir jag bestört. Jag tänker inte bli som han för att få bort'n. Menar du allvar? Du kan inte mena allvar? I så fall tappar du ditt berättigande. Om du inte är bättre än din fiende, varför protesterar du?
 45. 2 poäng
  What is the current line-up in AC/DC?
 46. 2 poäng
  Automatisk uppdatering är påslagen hos mig men jag får alltid info om nya uppdateringar här på forumet 🙃
 47. 2 poäng
  Avstängt hos mig! Efter att jag gjorde det, alltså...
 48. 2 poäng
  Perfekt! Funkar precis som jag ville. Tack för det!
 49. 2 poäng
  Inte testat själv, men denna verkar ha loop-funktion: https://apps.apple.com/se/app/howler-timer/id428846772?mt=12 (Kostar 50kr att uppgradera så man får loop-funktionen).
 50. 2 poäng
  Tja... de är ju vana vid brott....
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...