MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-04-23 på alla områden

 1. 4 poäng
  Frugan klagade på att tvättmaskinen tog lång tid att fylla på vatten, och tvätttiden blev lång.. Så det blev till att koppla loss och dra ut maskinen. Sitter ett platt grovfilter på slanganslutningen, såg lite skräpigt ut där, så lossd med det och blåste rent med trycluft. Blev bra, i andra ändan, på maskinens anslutning, sitter det ett finfilter inne i röret, det var banne mig nästan helt igensatt. Gick inte heller så bra att blåsa rent med tryckluft....tänka tänka...köpa nytt filter, gammal maskin... Kom och tänka på alla medel frugan har i närheten av maskinen, Cillit Bang, Turbo foam, mot kalkavlagringar och liknade. La filtret i blöt i skummet en stund. Sen på med tryckluften och filtret blev som nytt, likaså tvättmaskinen Frugan märkte genast att det blev en annan skjuts in på vattnet.
 2. 4 poäng
  Idag var första dagen med nya bilen till jobbet i Sötelje. På Fredag ska den få ta mig hem till Orsa
 3. 3 poäng
  Helmuth hade en Kohldolme, men om den var inlindad i vinbärsblad visste väl bara hans fru... (ouch...)
 4. 3 poäng
  Plåtade en näktergal i morse. Svårupptäckt och oansenlig fågel med vacker sång.
 5. 3 poäng
  Jag visste inte att det redan är den 4 juni.
 6. 3 poäng
  Du åker väl iväg med din trolovade och din åsna till huvudstaden inför varje skattskrivning? Finns säkert några trögfattade som tror att man kan rösta i riksdagsvalet via Facebook. Ska man ge dem en extra dag för att rösta?
 7. 3 poäng
  Är rätt trött på alla idioter som kör runt utan baklyset tänt när det är regnigt, dimmigt eller mörkt. Igår körde jag ikapp två bilar som var helt släckta bak fastän solen gått ner för länge sedan.......... Att det är lagligt på dagtid stör mig inte, men när det är dålig sikt får man väl se till att det lyser bak. Själv lät jag programmera om min bil så att den alltid lyser bak, även när varselljusen är tända fram.
 8. 3 poäng
 9. 3 poäng
  Jag krattar löv och frun städar växhuset. DÅ är det vår! Fast nu blev jag trött och satte mig....
 10. 3 poäng
  Nu får jag nog anse mig klar med min trespårs-EP. Ska vila öronen, lyssna igen sedan är det nog dags att exportera ut dem från Logic.
 11. 3 poäng
  Jag tolkar dialogen som att lura folk att kryssa för så att de ”kan få bort det från skärmen nån gång”.
 12. 3 poäng
  Det är lite komiskt. När folk upptäcker att de har »betalat« för användningen av en sajt genom att deras användaruppgifter har använts, vill de inte använda den. När folk upptäcker att de kommer att »betala« för användningen av en sajt genom att det visas reklam, vill de inte använda den. Helst ska allt vara gratis och reklamfritt. Fri sprit och bredare trottoarer! / Kiwi
 13. 3 poäng
  "Vill farbror följa med upp i skogen och dela på en pilsner?"
 14. 2 poäng
  Själv är jag övertygad om att det är en holografibild och att den snart kollapsar och sensorerna detetkterar anfallande klingonskepp OCH romulaner.
 15. 2 poäng
  Varför återinförde då inte Apple disketten.................?
 16. 2 poäng
  Ignorerat virrpannan.
 17. 2 poäng
  Folk är korkade/lata/ignoranta som inte klarar av att deklarera inom tiden.
 18. 2 poäng
  Han skulle aldrig erkänna...
 19. 2 poäng
  Vi trodde att det var vikterna på skivstången som gjorde den upptagen
 20. 2 poäng
  Tur det. Och i andra änden på skalan hittar man den som inte är värd ett korvöre... Wurstingmodellen.
 21. 2 poäng
  Plus att busringning kanske kan stävjas bättre. På med rejäla böter och skicka denne man som indrivare.
 22. 2 poäng
  Hittade några Windows oneliners... »» (alltid lika kul ) Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product. Microsoft: “You’ve got questions. We’ve got dancing paperclips.” Erik Naggum: “Microsoft is not the answer. Microsoft is the question. NO is the answer.” Windows isn’t a virus, viruses do something.
 23. 2 poäng
 24. 2 poäng
  Problemet löst, åkte ner till Kjell & Co och en duktig grabb, William, hade lösningen på problemet, han användet den själv. https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/kablar-adaptrar/hdmi/splitter/aktiv-hdmi-splitter-2-vags-p69341 Testade först innan jag drog HDMI kabeln "osynligt" in i sovrummet. Fick 10% rabatt för de sålt fel grejer, fick även bytt in 3 met HDMI-kabeln mot en 5 met som jag betalt för... Nu kan man se på två TV-apparater samtidigt.
 25. 2 poäng
  Det finns bilar där som jag haft (ja inte exemplaren, men modellerna), vilket gör att jag känner mig extremt gammal, och så länge jag arbetade som arkeolog på Riksantikvarieämbetet propagerade jag för att vi skulle införa en ny fornlämningskategori som hette "Skrotbilsförekomst"
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×