Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2020-02-29 på alla områden

 1. 4 poäng
  Oavsett virusläget är våren här på allvar nu.
 2. 3 poäng
  Nej, det var han inte, det var tomt. Antagligen ringde han bara dit och frågade.
 3. 3 poäng
  Det är ALLTID fel norrman!!!
 4. 2 poäng
 5. 2 poäng
  Tack så hemskt mycket!! Lyckades komma in!
 6. 2 poäng
  Meddela polisen precis detta. Det kan de ha nytta av när det gäller att spåra. En sådan där gynnare lär försöka på fler ställen.
 7. 2 poäng
  Om man börjar tänka på vad som konstituerar demokrati verkar Trump medvetet skjuta på alla grundläggande delar. Han kör över allt och alla med en vansinnig härskarteknik, han smutskastar och ifrågasätter det fria ordet och dess företrädare på ett sådant sätt att han ensam har tillfogat god journalistik enorm skada. Han hånar vetenskapen och dem som står för den. Han ser till att vittnen som skulle kunna fälla honom inte får vittna. Lägger sig i hur andra stater ska sköta sig. Ser till att samhällets klyftor består och vidgas. Han är labil och ändrar sig konstant så ingen vet vad som ska komma ut ur honom. Hurrar man på honom så bejakar man också allt detta. Vilket ingen tänkande normal människa borde göra.
 8. 2 poäng
  Han är inte oduglig. Han är livsfarlig som en skenande elefant på en intensivvårdsavdelning och kanske det största hotet mot vår värld på alla plan.
 9. 2 poäng
  Du bara drar över filer eller bilder Sen hoppas jag att du använder dig av TimeMachine för backup
 10. 2 poäng
  Varje människas plikt är att hjälpa en annan. Om alla gjorde det var problemet löst! Svårare är det inte.
 11. 2 poäng
  Axelman och frun for och veckohandlade. Rycktes med i bunkringsvågen....
 12. 2 poäng
  Ett flipp för Microsoft är en flopp för mänskligheten. /Gammalt urbant ordspråk
 13. 2 poäng
  Jag såg att de bjöd på semla. Men det var nog bara SVT-s specielle utsände i spåret som fick.
 14. 1 poäng
  2-3 dl mindre varmvattenspolning per dusch?
 15. 1 poäng
  Tack. Detsamma. Jo som sagt jag har känt av något i kroppen men som lika gärna kan ha varit min vanliga "allergi" mot kylan och mörkret. Jag vet inte mer än att mycket sitter i huvudet och att det kommer att kännas mycket bättre nu i takt med att det blir soligare och varmare ute.
 16. 1 poäng
  de får lägga grenarna på inomhussäsongen då det är för kallt i Europa på senhösten
 17. 1 poäng
  Rackarns!! Men nuförtiden kan man skrämma slag på folk om man hostar rejält. Bättre än larm. ( Tafatt försök att skämta för att höja humöret. )
 18. 1 poäng
  Taffligt phishing-försök.
 19. 1 poäng
  Aha därför det tog ca 5 min längre att uppdatera 6S Plus än SE.
 20. 1 poäng
  Detta kanske hjälper: https://www.macworld.co.uk/how-to/mac-software/download-old-os-x-3629363/
 21. 1 poäng
  Du kan uppgradera till High Sierra 10.13.0 Du måste manuellt ladda ner från AppStore
 22. 1 poäng
  Testa en säker start, starta som vanligt och testa igen. Om det inte hjälper, klicka på Rapportera och kopiera vad som står i felrapporten som en "Spoiler" (sjätte symbolen i andra raden ovanför textrutan) här i forumet.
 23. 1 poäng
  Egentligen socialiseras ingenting, företagen får antagligen dessa pengar till skänks. Om det är bra? Nej. Men det är nödvändigt, annars skulle samhället skadas.
 24. 1 poäng
  ”It's a pretty nice screen, but not the best screen possible”. Sämre än MBP, således.
 25. 1 poäng
  Prime Video på min föreslog den indiska filmen Virus i stället.
 26. 1 poäng
  Tror att den visades som första tips i min TVs itunesbutik.
 27. 1 poäng
 28. 1 poäng
  Nej jag behöver inget mer toapapper
 29. 1 poäng
  Den är så liten att den inte är till någon nytta egentligen. Risken är ganska stor att den blir tvärfull och låser sig. När den fungerade i Fusion Drive fanns det en mjukvarustyrning som förhindrade detta.
 30. 1 poäng
  Det trodde jag hela tiden.Men det är ju klart att man kan bli osäker när man bara har hängt här i en tio tjugo år eller så..
 31. 1 poäng
  Absolut inte. Det är ett riktmärke för mig hur mycket jag ska ta på mig som mitt ansvar. Har jag hjälpt en människa har jag fyllt min kvot, typ. Allt därutöver är extra. Annars drunknar man i självpåtaget ansvar.
 32. 1 poäng
  Då kommer jag överleva också
 33. 1 poäng
 34. 1 poäng
  inte i Facetime som jag hittat. Däremot dela skärm och ha röstsamtal samtidigt, funktionen Meddelanden. Detaljer här https://support.apple.com/sv-se/guide/messages/icht11883/mac Sven
 35. 1 poäng
  iOS och iPadOS är avknoppningar av macOS!
 36. 1 poäng
  Ja hur många verkligen dog 2009 av svininfluensan och inte av någon underliggande sjukdom som hjärtfel, cancer eller något annat allvarligt? Jag är även jag djupt misstänksam i dessa tider av påstådd kris.
 37. 1 poäng
  Tror det är lugnt att fortsätta använda sociala medier även om man råkar vara 70+
 38. 1 poäng
  Ingen har tvingat dig. Du har kunnat säga upp dig varenda dag och bytt jobb. Jag kan inte bedöma MS eftersom jag knappt har hållit på med Win i hela mitt liv mer än ytterst grundläggande. Sen är ju bollen i deras makt att spela. Klantar de sig så försvinner de. Med tanke på att Android har vällt fram så saknar MS visioner och affärsstrategi utöver att göra det man alltid har gjort. Vilket sakta eller fortare slår ihjäl vad som helst. Nokia garvade åt Apples iPhone. Nokia finns inte längre. Ett exempel på oflexibla gubbar utan visioner.
 39. 1 poäng
  Så varför frågar du om du redan vet vad felet är och anser dig besitta större kunskap. Lycka till med din ”hackade” telefon.
 40. 1 poäng
 41. 1 poäng
  Varför tror du det? Vad har jag missat? (Om du menar diskussionen du och jag hade om Åkessons flygblad så vill jag försäkra dig om att jag verkligen inte frusit ut dig. )
 42. 1 poäng
  Ha en jätteskön söndag i bästa TV-soffan Ronny!
 43. 1 poäng
  Tack Alix för vänligheten. Jo det är fortfarande så att jag inte har så förfärligt bråttom även om jag kan smälla till med ett köp nu om jag ville det. Det börjar emellertid att bli dags. Jag ska dra benen efter mig i ett par månader till men sedan...
 44. 1 poäng
  Tack, det där behöver jag också ta till mig.
 45. 1 poäng
  Det fungerade perfekt. Jag har blivit vilseförd av det jag läst på nätet. Stort tack för hjälpen!, mvh jowa
 46. 1 poäng
  En bild säger mer än 1000 ord
 47. 1 poäng
 48. 1 poäng
  Frun och jag är barnsliga så vi hyrde Farmageddon och garvade gott. Från skaparna av Wallace and Gromit. Mycket högklassig underhållning fast den är för barn. Många vinkar till en rad olika filmer i genren är inbakad. Missa inte Rosswell marmeladen.....!
 49. 1 poäng
 50. 1 poäng
  Har bestämt mig vad jag ska göra iaf, ett framsteg. Kommer bli en fin bild av Mr. Phil Anselmo på vaden. Ska se till att boka tid en dag snart
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...