Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2019-06-21 på alla områden

 1. 5 poäng
  https://www.gp.se/kultur/kultur/tyler-the-creator-nobbar-sverige-för-alltid-1.16130562 En rappare mindre i vårt land. Gött.
 2. 5 poäng
  Glad Midsommar önskas från Småland
 3. 5 poäng
  Glad midsommar! 🇸🇪 (T/S Constantia. Slätskonertriggad östersjöfraktare. Mälarhöjden i bakgrunden. https://constantia.se/ )
 4. 5 poäng
  Glad Midsommar! ☔️
 5. 4 poäng
 6. 4 poäng
 7. 4 poäng
  Ska ni dansa runt byggställningen?
 8. 4 poäng
  Glömde bifoga en midsommarbild. Här har jag hela helgen på mig.
 9. 4 poäng
 10. 4 poäng
 11. 3 poäng
  Jag undrar över det här med lojalitet, utöver bland en krets av övertygade Applefans. Jag är inte lojal mot ett av världens största företag, som troligen har den största kassakistan av alla världens företag, oavsett bransch. Det är de som skall vara lojala mot mig som konsument i så fall. Jag har iofs använt iPhone sedan 3Gs, men det beror inte på lojalitet eller på att jag varit inlåst i ekosystemet utan pga att de var attraktivt prissatta i förhållande till vad jag fick - då. När min 6s ger upp andan så tar jag ett förnyat köpbeslut som grundar sig på en mängd faktorer varav tillverkarens logotyp är den absolut minst viktiga.
 12. 3 poäng
  Folk har möjlighet att köpa bilar, sill, bostäder, båtar, företag och en massa annat endast för att tjäna pengar på att sälja vidare. Men en jävla konsertbiljett ska specialbehandlas?
 13. 3 poäng
  Så här kan det se ut om man väntar 🙂
 14. 3 poäng
  Rätt skönt att jag har fått ordning på blodsockret nu. Jag lade av med insulinet för två veckor sedan och börjar trappa ner metforminet nu. Kostomläggningen har varit genomgripande, men funkar
 15. 3 poäng
  Följ månlandningen i realtid. 50 år sedan idag det tog sin början.
 16. 3 poäng
  Kolla om den är berörd för gratis batteribyte redan nu: https://support.apple.com/sv-se/15-inch-macbook-pro-battery-recall Har själv en 15" retina mid-2015 som jobbdator och finner inga som helst anledningar att byta upp mig till en ny 2019 års modell. Prestandan i min 2015 räcker och blir över ytterligare några år.
 17. 3 poäng
  Jaha - går in på 4'e semesterveckan...... Tiden går så himla snabbt i semestertid.
 18. 3 poäng
  Tack för all hjälp nu är hårddisken klonad och insatt, det är som en helt ny dator Jag använde SuperDuper för kloningen
 19. 3 poäng
  Det är väl det som är problemet, inte något annat.
 20. 3 poäng
  Lugn. Det ska inte bli en vana.
 21. 3 poäng
  Köpt ett bisamhälle till. Har 11 st smmanlagt nu.
 22. 3 poäng
  Jag har kunnat sluta med insulininjektioner. Det känns bra, även om det inte direkt gör ont att ta insulin.
 23. 3 poäng
  Coolt. Du har köpt en flaska med vatten.
 24. 3 poäng
  Första gången man kör TimeMachine så kopierar den allt, precis allt som finns på hårddisken - om man inte aktivt har valt att undanta någon mapp. Efter detta så gör TimeMachine en kopiering av det som *förändrats* sedan sist. Den gör alltså inte en ny kopia av allt på hårddisken, utan den gör bara en kopia av det som förändrats sedan sist. Allt det som redan har kopierats tidigare finns kvar. TimeMachine har versionshantering. Det innebär att om jag skriver på ett dokument, säg att jag skriver på dokumentet under hela dagen, jag jobbar med det i 8 timmar. Då kommer TimeMachine spara 8 versioner av detta dokument, för den gör typ en kopia i timmen när något har ändrats. Vi är med så långt? Som vi förstår av detta så kommer TimeMachine fylla upp hårddisken rätt så snabbt i all oändlighet och det är inte hållbart i längden, så vad TimeMachine nu gör det är att den vid behov tar bort den äldsta *versionen* av ett dokument. Den tar alltså inte bort dokumentet, inga dokument försvinner. Det är bara den äldsta *versionen* av dokumentet som tas bort. Efter ett dygn så försvinner de äldre versionerna av dokumentet, så det är den senaste versionen av dokumentet som är kvar för dagen. Efter en vecka och jag jobbar med detta dokument varje dag så har jag 7 versioner av samma dokument. Jag har alltså inte 56 versioner (om jag jobbar med dokumentet varje dag i 8 timmar) utan det blir 7 för den senaste veckan. Efter en månad så har jag 30 versioner av detta dokument, inte 240. Jag skulle ha 240 versioner av dokumentet om den sparade varenda version som jag gjorde varje dag om jag jobbar med det 8 timmar varje dag, det blir 240 versioner på en 30 dagars månad. Men det blir alltså efter en månad 30 versioner av samma dokument istället för 240. Fortfarande är dokumentet kvar. Det är fortfarande ett dokument, men det finns olika versioner av det. Dokumentet försvinner inte. Om jag slutar att jobba med dokumentet, så finns dokumentet kvar. Det skapas inte några nya versioner eftersom jag inte jobbar med det längre, men dokumentet finns kvar. Dokumentet försvinner inte.
 25. 3 poäng
  Sitter och tar mig en välförtjänt öl.
 26. 3 poäng
  Bättre för DIG? Kanske. Bättre för alla? Definitivt inte! Jag tycker exempelvis att sociala medier har stärkt demokratin kraftfullt. Det är lärorikt att lära känna folk från andra håll i världen. Med mera.
 27. 3 poäng
  Sitter i "Stôga" på 4:e semesterdagen och tittar på ett Tornfalkspar som boat i en stor gran på tomten. Full fart på matleveranserna. Kom hit på Midsommarafton och ska vara här i drygt tre veckor totalt. I år är jag här själv med ungarna i två veckor (helt fantastiskt!) då hustrun jobbar den här och nästa vecka. Tanken var att vi sedan skulle ha en vecka tillsammans här och efter det dra till västkusten en vecka hela familjen, men tyvärr gick svärfar bort i lördags och begravningen kommer att vara den veckan vi skulle åkt iväg. Dock ej helt klart med datum. Så här långt har det det varit en väldigt bra semester. Monterat nyinförskaffad (beg.) studsmatta/trampolin ø450cm till ungarna, badat och myst. Vi hade funderat, en längre tid, på att införskaffa luft/luft-värmepump hit för att slippa ha elradiatorerna tuffande hela den kalla årstiden och när min bror visade sig fundera på det samma till sitt hus (15-20m härifrån) så beslutade vi oss för att ta ut en kille för att kolla på det. Han kom i måndags och igår var de här och monterade båda pumparna. Vi beställde pumpar med WiFi-styrning för att kunna styra dem hemifrån också. tyvärr kommer inte WiFi-modulerna förrän i September så den biten har vi inte kunnat testa ännu. Konstaterar också att fingret läkt bra. Det är fortfarande väldigt svullet och gör hiskeligt ont men det går föhoppningsvis över.
 28. 3 poäng
  Var varmt och soligt i förmiddags när jag var ute och jobbade. När jag var klar vid 13-tiden, trött och genomsvettig, så drog molnen in och det blev svalare. Det kom också några få regndroppar. Nu är det behagliga 22 grader ute och svalkande vindar. Öppnat korsdrag så kanske man kan få ner tempen några grader inne också. Tog en bild i eftermiddags, där solen lyser genom ett hål i molntäcket. Såg (mycket) bättre ut på riktigt än det blev på bild.
 29. 3 poäng
  Nu är snart snön borta...
 30. 3 poäng
  God morgon. Andra semesterveckan (av två) börjar idag. Solsken, lätta moln och 19 grader. Ute alltså.
 31. 3 poäng
  Morrn morrn!! Även jag ställer mig i skaran av semesterfirare (inte från forumet dock)...... Så gott!
 32. 3 poäng
  Morning, idag börjar min semester, 12 (förhoppningsvis) härliga dagar väntar.
 33. 2 poäng
  EM Guld till Tilde på korta häcken
 34. 2 poäng
  Hmm, jag tänker mig så här:
 35. 2 poäng
  Blandband äger, åtminstone som tidsdokument. Den tionde mars 1983 spelades det här på radion och spelades in av mig. Tilläggas kan att bandet fortfarande låter bra efter 36 år.
 36. 2 poäng
  För det mesta är alla dessa rensningar av systemet totalt onödiga och en enkel omstart det enda som behövs när den känns trög. En Mac är inte som en Winblows PC, behöver inte allt detta skruvande.
 37. 2 poäng
  Appen multiplans för 30 kr kanske vore något? De har hemsida multiplans.net och i en äldre artikel finns flera tips, kanske kan leda dig vidare att på historisk karta, nedladdade i iPryl, få aktuell GPS-position. https://www.nyteknik.se/popularteknik/sa-gor-du-din-egen-gps-karta-6399676
 38. 2 poäng
 39. 2 poäng
 40. 2 poäng
  Facebook verkar ha problem idag. Kan inte heller se de flesta bilder, varken i telefonen, iPad eller datorn. Sambon har samma problem.
 41. 2 poäng
  Det är väl de som är blå och säljs på nätet från osäkra källor numera? Nej, sådana har jag inte köpt
 42. 2 poäng
  Nej jag har ingen förståelse för det eftersom det krävs nio felaktigt inslagna försök att låsa telefonen i en minut.
 43. 2 poäng
  Jag tog ett stur-piller när jag var ung. Jag är bittert besviken på att effekten verkar avta ju äldre jag blir
 44. 2 poäng
  Nu är jag stolt över mig själv. 😎 Äntligen fått tummen ur och målat mina telestolpar.😁 Även planterat lavendel (ska bli kul å se om det blir ett blått hav nästa sommar)
 45. 2 poäng
  Han har CNC som avancerad hobby, kanske även professionellt eftersom han på sin hemsida skriver att han har extremt begränsade möjligheter att ta sig an betalda uppdrag. http://www.winstonmoy.com/ Han har en Youtube-kanal med 50 tusen följare, men denna film har på sex dagar fått över en halv miljon visningar. Så för honom var det nog intressant och väl använd tid!
 46. 2 poäng
  29 grader som mest idag. Sitter på andra våningen i fritidshuset, det är varmt. Så när jag går ner på bottenvåningen så tycker jag nästan att det känns kallt. När jag då kollar termometern (inne) så visar den 24 grader.
 47. 2 poäng
  Inser att idag är det bara ett halvår till julafton.
 48. 2 poäng
  Förbannat varde väderleksprognoser som aldrig går att lita på. Jag *gissar* bättre än SMHI, och det där med att spå i renmagar, kaffesump eller inälvor från gös verkar ha avsevärt högre träffsäkerhet.
 49. 2 poäng
  Det arrangeras av IOGT NTO så inte en öl i sikte.
 50. 2 poäng
  Personligen avskyr jag traditionellt midsommarfirande men har man barn så har man och då får man offra sig 😉 Blir en cykelfärd upp till Lilltorpet för traditionellt firande. Finns aktiviteter för barn också. https://lilltorpet.se/midsommar
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...