Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista

 1. Alix

  Alix

  Medlem


  • Poäng

   164

  • Antal inlägg

   73 986


 2. Axelman

  Axelman

  Moderator


  • Poäng

   138

  • Antal inlägg

   62 118


 3. mikaellq

  mikaellq

  Medlem


  • Poäng

   102

  • Antal inlägg

   30 679


 4. ronny

  ronny

  Medlem


  • Poäng

   91

  • Antal inlägg

   72 061Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2021-03-19 på alla områden

 1. 5 poäng
  Har partitionerat en T7 Touch 500Gb i 7 partitioner: *High Sierra Install (Bootbar installationsdisk) *Catalina Install (Bootbar installationsdisk) *Big Sur Install (Bootbar installationsdisk) *High Sierra Installation *Catalina Installation *Big Sur Installation *Program (Lägger program här som är bra att ha i vilket OS man än startar). Bra att ha när man installerar om och grejar med både nya o gamla macar. En disk till allt - underlättar att den har både USB-c och USB-A. Perfekt med Touchlås - svårt då att skriva över med misstag.
 2. 4 poäng
 3. 4 poäng
  Du nvm!! Det har löst sig för båda, körde smc-reset om och om igen och efter mycket tvättande och återställande så har nu tillslut den döde datorn också vaknat och kan ladda. Känns typ som att jag gjort hjärt-och lungräddning på datorn haha. Tack så mycket för hjälpen!!
 4. 4 poäng
  Varit körigt idag men här kommer ett sent Glad Påsk till alla 🐣
 5. 4 poäng
  Minimum 2 meter mellan spelarna och munskydd är det som gäller!!
 6. 4 poäng
  -Bla bla bla. Bla bla bla. Och slutligen blablabla!
 7. 4 poäng
  — Vi har bedömt att fotboll måste spelas utan fotboll eftersom den utgör en potentiell virusbärare. I stället projiceras en virtuell fotboll på marken som det går bra att sparka på, en laser känner av rörelserna, så att den flyttar sig. Det går dock inte att nicka eller göra inkast.
 8. 4 poäng
  - Ny restriktioner inom sporten: 1 man/lag vid fotbollsspelande!
 9. 4 poäng
  Gomorron gomorron!! (9h förskott)
 10. 3 poäng
 11. 3 poäng
 12. 3 poäng
  Grattis @Axelman ditt bidrag vann!
 13. 3 poäng
  Max burgare till kvällsmat. Nu efterrätten - folköl och popcorn!
 14. 3 poäng
  Mitt covidtest var negativt. Så nu ska jag ut på en kvällspromenad!
 15. 3 poäng
  Den här brukade roa mina elever när vi studerade harmonisk svängning.
 16. 3 poäng
  Beklagar att jag bara tänker på dig som människa.
 17. 3 poäng
  Lite glada nyheter @Alix, @SwedeBear och alla ni andra som har stöttat med svar på mina frågor - nu har jag fått igång OS 9.2 på min mac! Äntligen efter mycket frustration och många timmar. Jag fick tag på ett original USB-mac-tangenbord idag men det gick ändå inte att starta med kommando + R i recovery-läget, startar bara från hårddisken som vanligt. Kanske någon vet varför? Däremot kunde jag starta i Verbose-läge, vilket gjorde att jag kunde byta ut tidigare ägares lösenord. Därefter kunde jag montera den MaxOS9.dmg-fil jag tidigare lagt på hårddisken (från USB) och starta installationen av OS 9.2 på det sättet. Tack för all hjälp! Tips som kanske andra kan ha nytta av: Så här startar du en Mac med Verbose Mode Du kan starta upp i Mac OS X-verbose-läge bara en gång, vilket betyder på den specifika uppstarten, genom att hålla ner Command + V omedelbart efter strömmen på en Mac (eller omedelbart efter omstart). De exakta stegen för att starta en Mac i Verbose Mode är följande: Starta Mac-datorn som vanligt genom att trycka på strömbrytaren (eller starta om Mac-datorn) Börja omedelbart att hålla ner kommando + v-tangenterna så snart som Mac-datorn startar eller när du hör startklockan Fortsätt hålla Command + V på startstart tills du ser vit text mot en svart bakgrund visas på skärmen, vilket betyder att Verbose Mode är aktivt på det systemets start
 18. 3 poäng
  Promenad idag och äntligen lite blått
 19. 3 poäng
  Påminner mig om en skämtteckning jag såg. En tom tandläkarstol. Ovanför stolen ett hål i taket med taggiga kanter och stort som en människa. På golvet står tandläkaren med borren i handen och tittar upp i hålet: "Träffade jag en nerv?"
 20. 3 poäng
  Kaffet har inte kickat in riktigt!
 21. 3 poäng
  Gomorron!!! @Alix & @mikaellq: Grabbarna verkar på topp!! Härligt. Imorgon är det tredje dag påsk - undrar när den blir "röd dag".....🤔
 22. 3 poäng
  Godmorgon! Samma här, på kemisk väg. Hade inte gått annars. Nu
 23. 3 poäng
  Morrn! Äntligen har jag sovit gott. Med kemisk hjälp, men ändå.
 24. 3 poäng
 25. 3 poäng
  Påsklunch i uterummet snart. Halvklart och +8° gör +20° i uterummet bara genom solkraft. Det blir najs!
 26. 3 poäng
  Glad påsk! 🐣 Påminner om den gamla klassikern: — Varför var Jesus så vältränad! — Crossfit, vettu!
 27. 3 poäng
  Man tackar och bugar. Glad påsk alla forumvänner.
 28. 3 poäng
  Jag är inte för tung. Men för kort i förhållande till min vikt.
 29. 3 poäng
  Tecknat mig för Disney en månad för att prova, faktiskt nöjd. Captain Marvel fick bli det första jag kollade på..😃 Härlig Sci-Fi
 30. 3 poäng
 31. 3 poäng
  God morgon.
 32. 3 poäng
  Förbereder för byte av värmepump (luft/luft) imorgon. Den gamla, en Panasonic fungerar, men har 15 år på nacken, så jag törs inte chansa ett år till. Har den i källarvåningen och den har fungerat felfritt varje dag alla dessa år. Inget varar i evighet..
 33. 3 poäng
  Jag är bipolär (manodepressiv) och befinner mig just nu i en lång period av depression men mer balanserad tack vare mediciner. Tog ett tag innan jag fick diagnosen så jag har levt ett liv i maniska och depressiva faser vilket har ställt till det för mig i olika perioder. När jag varit i maniska perioder tror jag att jag är världsbäst och tar otroliga risker, jobbar som en dåre utan någon vila emellan. Sen i det depressiva upplever jag mig vara i avgrunden, värdelös. Är kraftlös och orkar ingenting. Tack vare medicinerna jag fått sedan diagnosen konstaterats mår jag lite bättre och är lite mer balanserad. Men just nu har jag ändå trots medicinerna en depression men den är inte lika djup som gångerna utan medicin.
 34. 3 poäng
  Väldigt informationsrik sajt om den där båten i kanalen. https://www.istheboatstillthere.com
 35. 3 poäng
  Vi är alla olika..bara att inse det.
 36. 3 poäng
  Hösten 2021. I år altså. Då hade vi tänkt att få en hyresgäst i källaren. $$$$
 37. 3 poäng
  Hoppas det går över med sol och varma vindar. Snart ska väl våren komma på riktigt.
 38. 3 poäng
 39. 3 poäng
  iPhone 12 Pro - endast en fluga.
 40. 3 poäng
  Dra inte i tråden då blir vi alla här i forumet nakna
 41. 3 poäng
  Jag looovvar. Jag skaaaall sluta med Facebook !!!!!!
 42. 3 poäng
  Je tog frugan och for upp på bästa utsikten i Falun och kollade in kvällen.
 43. 3 poäng
  Jag beundrar mitt verk i källaren. Nu har vi många fler hyllmeter att lägga crap på. Plockade äntligen upp mitt keyboard jag köpte för en kaffepeng. Det visade sig att den är från 2008 och kan bara anslutas via USB och manualen tycks mena att jag ska installera nåt och en licens som jag inte har........Ska damma av min Air och se om jag inte kan använda den som ett midikeyboard via Garageband. Helt nya marker att jaga på........
 44. 3 poäng
  Grattis @Axelman det skulle han absolut ha sagt!
 45. 2 poäng
  Morrn!
 46. 2 poäng
  Goförmedda!
 47. 2 poäng
  Det är flera som ruskar på huvudet nu och tycker att Federley som van politiker borde haft bättre vett och hållit truten istället för att skämma ut sig själv och Centerpartiet. Jag tror mig ana att killen inte mår bra.
 48. 2 poäng
  Its a bad BAD boy!!!
 49. 2 poäng
  Apples 100 procent kommer långt innan 100 procent enligt Coconutbattery. Ibland tuggar jag dem, av frustration. Nä, jag skojar, jag har inga mattor med fransar.
 50. 2 poäng
  Morrn, Morrn.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×
×
 • Skapa nytt...