Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Kopierar Time Machine min användare?


Landberg

Recommended Posts

Tjenare!

 

Jag köpte en begagnad PowerBook med Leopard på. Men jag vill formatera om datorn och installera det nytt och fräsch;)

 

Så jag har lite frågor..

 

1. Sparar TM min användare precis som superduper?

2. Sparar den programmen och allt det där?

3. nätverksinställningar med?

 

Helt enkelt, sparar den allt som superduper gör? det funkar inte så bra i leopard så därför får jag köra genom TM..

 

Haade!

Link to comment
Share on other sites

A_bite_of_the_apple

den sparar precis allt, som du inte själv valt bort så att säga

 

smart är att inte inkludera följande mappar:

 

Lightroom, Aperture bibliotek

Nedladdade filer

Link to comment
Share on other sites

Aperture funkar inte med Time Machine. Liten miss från Apple där.

 

När det gäller downloads så kan det vara bra att exkludera dessa om du laddar stora filer ofta. Detta är enbart för att undvika att backup-disken skall bli full på en gång.

Link to comment
Share on other sites

Tackar!

 

Men är det samma med lightroom?

INte så jobbigt att installera igen, men ska sätta mig att göra en BackUp snart.

Link to comment
Share on other sites

Tackar!

 

Men är det samma med lightroom?

INte så jobbigt att installera igen, men ska sätta mig att göra en BackUp snart.

 

Lightroom har ju inbyggd backup så det sköter väl sig själv iaf. :)

Link to comment
Share on other sites

JO men jag ska ju formatera om datorn..

 

Nån skrev att man itne skulle inkludera de

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...