Jump to content
Just nu i M3-nätverket

kan inte logga in med Adium


vips

Recommended Posts

Hej.

 

Jag ska gå över till Adium hade jag tänkt mig. Så jag skulle logga in som vanligt men det gick inte. Den säger inget utan den försöker ansluta hela tiden men inget händer. Skriver jag in fel på "msn passport"? Ska man inte skriva sin hotmail-adress och sitt lösen dit?

 

Vad gör jag för enkelt fel?

Link to comment
Share on other sites

julle_ironrose

Ska man inte skriva sin hotmail-adress och sitt lösen dit?

 

jo, det ska man.

Link to comment
Share on other sites

Ska man inte skriva sin hotmail-adress och sitt lösen dit?

 

jo, det ska man.

 

jag har alltså provat med detta utan få något resultat. Man ska alltså skriva sin fulla hotmail-adress samt sitt lösen? Då kan jag inte förstå varför jag inte kommer in. Samma sak fungerar i messenger.

Link to comment
Share on other sites

julle_ironrose

post-10381-1197838717.png

 

Audium --> inställningar --> konton ser det ut så här typ?

 

Eh, dum fråga kanske, men har du stängt och startat om audium?

Link to comment
Share on other sites

det ser precis ut som på din bild. (men såklart med annan adress). dock så står det att den "ansluter"

 

har provat flera gånger under ett par dagar med w-lan eller fast lina. Startat om datorn. Installerat om. Provad att logga in på mailen för att kolla att det inte blivit något knas med den, men det fungerar.

 

jag fattar inte vad det kan vara.

Link to comment
Share on other sites

http://trac.adiumx.com/wiki/TroubleshootingTips

 

Och här har du förstås läst så ögonen blöder?

 

http://forums.cocoaforge.com/viewtopic.php?t=15782

 

här finns några som har haft det som du - och en möjlig lösning...

 

nu kom det igång som det skulle. Det var problem med dns:erna.

 

Tack för all hjälp.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...