Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Leopard så gott som klart för lansering


Andreas Leijon

Rekommendera Poster

Andreas Leijon

I fredags släppte Apple en ny betaversion av Mac OS X 10.5 Leopard till utvecklare som betalat för att vara med i Apples utvecklarklubb. Den här gången är så gott som hela systemet färdigt. Nu återstår bara en sista koll och eventuellt några mindre buggfixar innan det är dags för skarp version!Läs hela nyheten på MacWorld.se!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Mindre buggfixar? :o

 

Enligt vad jag har läst på nätet så fungerar ju inte arkivera/installera som det ska på alla maskiner, och det är en s.k show-stopper, dvs en bugg som är såpass stor att den definitivt måste åtgärdas snarast. Denna beta kan således inte komma att kallas en final candidate som vissa påstår. Om inte denna bugg blir löst inom några dagar, så innebär det ytterligare förseningar för Leopard.

 

Man kan inte släppa Leopard med en sådan bugg, och hoppas att 10.5.1 ska lösa den. Då kan ju inte användarna uppdatera från Tiger, utan att först göra backup på allting, och sedan göra en clean install. Alla gamla Macanvändare kommer ju att vilja göra en arkivera/installera, och det funkar ju som sagt inte i nuläget. Denna bugg MÅSTE lösas innan det kan bli tal om att Leopard är final candidate.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Så iPhone har verkligen snott utvecklingsresurser från vårt favorit-OS.

Den som väntar på något gott...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...