Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Deletat en plist.


giganten

Recommended Posts

Kanske en konstig fråga, men här kommer den.

Rensade bort lite program som corelpainter sm följde med wacom tableten.

Såg i findern att det fanns några plist filer kvar så jag kasta dem. Men blev osäker på om jag råka få med en annan plist fil när jag kasta dem. Vad händer om man råkar slänga fel, kan jag förstöra något program? Eller gör programmet en ny plist fil i så fall.

 

Kommer ihåg namnet på 2 filer en var corelpainter.plist och den andra bara corel.plist måste väll ha hört till samma program?

Link to comment
Share on other sites

Som jag har förstått det skapas en ny plist när du öppnar programmet igen efter att ha raderat den ursprungliga plisten. Det är väl därför man kan slänga plisten när ett program krånglar.

Link to comment
Share on other sites

Oroa dig inte, plistfiler återskapas då du startar programmet.

Men då du slängt programmet så...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...