Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Driver för 10.4 till Konica Minolta diascanner?


northpaw

Rekommendera Poster

Min far har en Konica Minolta DiMAGE Scan Dual IV, som efter en tids vila nu plötsligt inte går att använda. Min bror har en likadan, och den vägrar också. Jag sluter mig till att drivrutinen inte funkar med 10.4, jag tror alltså inte apparaterna använts sedan 10.3.

 

Problemet är att KM inte tillhandahåller drivare på sin webbsida. (För övrigt en helt otroligt svårjobbad webbsida.) Till saken hör att Sony tydligen köpt KM:s kameratillverkning, vilket gör att det är Sony man ska prata med, men de vet ju inte ett smack heller. De vet inte ens om att de numera har ansvaret för scanners också, de tror att det bara gäller kameror.

 

Här sitter jag i ingenmansland, med två scanners som inte funkar. Nån som har en drivare till en sån här, som funkar under 10.4?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det ska inte vara några problem med drivrutinerna för ScanDual IV under 10.4 även om många verkar hastrul. Själv kör jag en ScanDual III med Minoltas drivrutiner och den fungerar perfekt under 10.4.

 

Här finns fler som haft strul:

http://forum.pbase.com/viewtopic.php?p=94564

 

Här finns drivrutiner för ScanDual IV som enligt spec stöder 10.4:

http://ca.konicaminolta.com/support/americ...ver103_mac.html

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Stort tack, Spunk, jag ska testa den drivern. Såg ut som om de på forumet hade precis samma problem som mina släktingar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...