Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Holy Smoke

Ipad2 kommer inte åt nätverk

Rekommendera Poster

Hej! Jag är ägare av en ipad2. Den har fungerat utan några större problem sedan jag köpte den för c:a 7½ år sedan, förutom att den har blivit lite trögare och att det inte har gått att att uppdatera IOS, de senaste åren, men det har jag accepterat. Nu helt plötsligt, när jag startat paddan, möts jag av den vita "Hej, Hello, Hola..." välkomstskylten där jag sedan swipar åt vänster, knappar in den 4-siffriga koden

och i nästa steg tvingas välja ett nätverk att ansluta till. Jag väljer mitt hemma nätverk, som fungerar utmärkt för övriga enheter i hemmet som telefon, dator, hemma larm, tv-box etc. Efter några minuter möts jag av beskedet att "ipad inte kunde aktiveras eftersom att aktiveringsserven inte är tillgänglig för tillfället. Försök att aktivera, genom att ansluta till iTunes, eller försök igen om några minuter" Om problemet kvarstår ombeds jag kontakta Apples support.

 

Jag har provat att starta om ipaden genom att trycka ned av och på knapp + hemknappen samtidigt 1, 2 och 3 gånger i följd. Men jag kommer inte runt problemet. Är det någon som har någon idé om har jag kan komma runt problemet?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du följt de 6 punkterna?

 

 

13D4BB09-27FA-461E-B89A-739466285347.jpeg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Se till att ha laddaren ansluten under hela processen. Även om den är fulladdad. 
 

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för återkoppling från de som har svarat. OK, jag får se till att Ipaden är fulladdad och ansluten med nätsladden, då jag försöker. Men det känns lite märkligt ändå. Nätverket hemma fungerar för alla andra enheter som använder det och det är ett bra, starkt och stabilt nät (Brebandsbolaget). Jag bifogar en pdf som visar vad som sker på ipaden. Ber samtidigt om ursäkt för sen svar från mig, som postat inlägget från början.

IPad2_problem.pdf

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...