Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Silverfox

Inget ljud/vibrering för alarm då klockan laddar?

Rekommendera Poster

Kan det verkligen stämma att man inte kan ställa klockan för alarm, ha den på laddning och få ljud då den ska väcka mig? Har jag den inte på laddning så vibrerar den. Laddas den så hörs ingenting. Jag har ljudet på. 
Det är gen 4

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Själv har jag den på laddning varje natt och väcks av larmet inkl vibration. Har tidsinställt ”stör ej”, d v s månen lyser i inställningarna. Kan det vara så att du slagit på ”teaterläget”? 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
8 minuter sedan, t-h-o-m-a-s säger:

Själv har jag den på laddning varje natt och väcks av larmet inkl vibration. Har tidsinställt ”stör ej”, d v s månen lyser i inställningarna. Kan det vara så att du slagit på ”teaterläget”? 

Skulle kunna varit Teaterläge men nix den är inte aktiverad. 

När jag inte laddar så vibrerar den men det har aldrig kommit något ljud. Har du det? Nu vibrerar den så i nattduksbordet så det behövs egentligen inte. 

 

Nu laddar jag klockan innan jag går och lägger mig så den är fulladdad och på så sätt kan jag använda väckningsfunktionen men det är ju inte så det ska vara tycker jag. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
26 minuter sedan, SirKnasen säger:

WatchOS 6.1 kom precis. Installera och se om det löser problemet

Kollar om det hjälper. Tack för tipset. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...