Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Abonnemang/alternativ på resa/semester EU


mpower
 Share

Rekommendera Poster

Hej!
Brukar vara mycket ute och resa med familjen inom EU. Har under de senaste åren haft 100Gb familjeabonnemang (obegränsat inom Sverige) under tre veckors tid i EU. Men, det är sällan det räcker. Någon som har något bra/bättre tips på abonnemang/lösning? Vi är två vuxna och tre barn - 12, 16 resp. 19 år.

Visst, man skulle ju kunna förbjuda vissa saker när man är på resande fot. Det förekommer ju mycket Snapchat och Youtube som man kunde skära ner på och kanske bara tillåta när man har tillgång till något WiFi. Men om någon har något bra tips att komma med så skulle det inte skada. :D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det brukar gå bra att fylla på när surfen är slut med de flesta Operatörer. Så du borde inte behöva byta operatör. Går det inte med det du har så byt t ex till Telia där det går bra att fylla på när surfen är slut.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

För att ställa saken på sin spets: Varför inte stänga av Youtube (med mera) och i stället uppleva de platser man åker till? :) 

 

Kolla för allt i världen surfpriserna ifall/när ni går över 100GB-gränsen. Det kan bli dyrt om ni inte fyllt på surfen innan dess.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 Share



×
×
  • Skapa nytt...