Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Peter 99

Kan inte kopiera till extern HD

Rekommendera Poster

Hej,

Jag har problem med att kopiera back upp till en HD som jag har. Har två stycken med den ena vill inte. Den gjorde senaste den 5 maj! 

Undrar lite eller mkt vad som hänt där!

 

Tacksam för svar!

 

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 13.57.09.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hur är den ansluten till datorn?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Med kabel. Till en usb hub och sen in i datorn. Lampan blinkar och jag har kollat kabeln som sitter i dator och och hub

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ser du hårddisken i Finder?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nix den andra syns!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad händer om du ansluter den direkt till datorn och inte använder hubben

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skall testa!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu syns den!! Innebär  det att felet sitter i hubben? Det är nog så att jag får köpa en ny!!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är så att jag har en liten fläkt som är ansluten till samma hub. Och jag tror att det är för hög belastning på hubben. Den har fyra ingångar och drivs med usb kontakt i datorn.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja det är väl den mest självklara slutsatsen man kan dra 

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Datorn levererar inte nog mycket ström för så många enheter samtidigt 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Great tack för hjälp!! Underbart att få hjälp!!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det finns hubbar med egen strömförsörjning. Det är att rekommendera.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu har jag löst problemet med en ny hubb. Det blev samma hubb som tidigare men nu använder jag bara tre uttag. Det viktiga för mig är att den är snabb. Dvs usb 3. 

 

Problemet löst!!!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
3 timmar sedan, Telly82 säger:

Det finns hubbar med egen strömförsörjning. Det är att rekommendera.

Har haft lite svårt att hitta en snabb usb hubb med egen strömförsörjning. Vet du var de kan köpas?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
2 minuter sedan, Peter 99 säger:

Har haft lite svårt att hitta en snabb usb hubb med egen strömförsörjning. Vet du var de kan köpas?

 

https://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=s404087371&catId=1303

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för det! Men det får bli nästa hubb att köpas. Tycker den är lite dyr. Set står att den är kabelansluten innebär det att det är extern strömförsörjning? Det var en Belkin för cirkus 500:-

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Just nu, Peter 99 säger:

Tack för det! Men det får bli nästa hubb att köpas. Tycker den är lite dyr. Set står att den är kabelansluten innebär det att det är extern strömförsörjning? Det var en Belkin för cirkus 500:-

 

Det är extern strömkälla du ska ha för datorn orkar inte driva alla enheter. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
2 minuter sedan, Peter 99 säger:

Tack för det! Men det får bli nästa hubb att köpas. Tycker den är lite dyr. Set står att den är kabelansluten innebär det att det är extern strömförsörjning? Det var en Belkin för cirkus 500:-

Dyr?

 

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=866959

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
3 minuter sedan, Peter 99 säger:

Den har usb 2 bara. Se dump

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 19.09.28.png

 

Hm konstigt för jag filtrerade bort 2.0

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för hjälp i vilket fall som helst. Kan meddela att jag även har uppdaterat Mojave! Tog hiskligt lång tid! Blev lite nervös men det löste sig!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Annars hade kanske denna hubben varit käck

 

 

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 20.09.16.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Onekligen! Den är ännu dyrare.🤗

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
2 timmar sedan, lappen71 säger:

 

Hm konstigt för jag filtrerade bort 2.0

Jag har samma problem med filtreringen. :( 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...