Jump to content
Just nu i M3-nätverket

GameCenter - prestationer som sparas på skilda två enheter


venacava

Recommended Posts

Hej,

 

Har ett dilemma utan dess like. Jag har spelat spelet "Take Off" i över två veckor, och kommit grymt långt i det. Problemet är att det har jag gjort på min frus iPad. Hon spelar Angry Birds POP, och har kommit väldigt långt på den - level 750. Dock är ingen av oss inloggade på gamecenter enligt inställningarna på iPaden!!

 

Nu har jag en rensat och omformulerad iPad. Den har jag tänkt ha till mej själv. Med andra ord så vill jag föra över min sparade data från Take Off, samtidigt som jag behåller min frus prestationer i Angry Birds POP.

 

Inte nog med det. Hon kör Angry Birds POP på sin iPhone - level 250 - som inte heller är sammankopplat med något gamecenter.

 

Om jag får komma med ett antagande - så antar jag först och främst att jag ska logga in med hennes appleID på gamecenter, starta angry birds POP på hennes iPad tills man ser "välkommen tillbaka.." -gamecenter meddelandet, avsluta programmet för att sedan först logga in på hennes gamecenter på iPhonenen, starta spelet där för att automatiskt hoppa till level 750. Stämmer det??

Skulle jag kunna logga ut henne från Gamecenter på hennes iPad, för att sedan logga in mej - därefter starta Take Off - sedan installera Take Off på den nya iPaden - logga in på gamecenter för och sedan starta upp den för första gången på den nya ipaden.

 

Hoppas någon hänger med - och att det gick och fatta dilemmat. Kort och gott - två spel som vi kör på en och samma iPad - och vi vill lagra våra framgångar på respektive Gamecenter-ID.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...