Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Ordning på låtar i en spellista i Spotify, iPhone 6


Pluppen11

Recommended Posts

Halloj!

 

Har nyss införskaffat en iPhone 6 och har precis installerat Spotify. Jag har dock ett problem.

 

På min senaste androidlur kunde man ändra ordningen på låtarna inuti en spellista, till exempel så att de senaste låtar man lagt till hamnade högst upp i spellistan. Jag kan nu inte hitta hur man gör det? Jag vill alltså kunna spela upp låtarna i en sådan här ordning: Nya --> Gamla, om ni nu förstår? För tillfället hamnar de äldsta låtarna högst upp och de nyaste längst ner. Vore perfekt om någon visste hur och/eller om det går att fixa på något sätt!

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Det enda sättet jag känner till just nu är att göra det manuellt. Det vill säga att väl inne på spellistan klickar du på de tre punkterna uppe i högra hörnet och därefter Edit/Redigera (beroende på språk) och då kan du flytta om låtarna i den ordningen du vill ha dem. Det blir dock lite krångligt i längden men tänker att om man göra det från början så behöver man bara flytta en eller ett par låtar varje gång.

 

Alternativ två är att ändra ordningen på datorn, och hoppas på att ordningen följer med på telefonen, men är obeprövat för min del så ytterst oklart hur det fungerar.

Link to comment
Share on other sites

Ollie Williams

Spotify är helt uselt på sådant där. Alternativ två, att ändra på datorn, funkar inte. Det påverkar inte listans ordning på telefonen. Manuellt funkar, men det är ett rätt trist jobb med en lång lista.

 

Du kan göra en ny lista på datorn med samma låtar. Första gången du syncar med telefonen så kommer de i samma ordning på båda enheterna. Med det blir en rätt trist workaround om man ändrar listan ofta.

 

Saknar också en funktion för att spela en lista slumpvis men utan att ett spår kan spelas tre gånger och ett annat ingen gång som shuffle gör.

 

Spotify verkar satsa mycket på en massa fräcka nya funktioner med praktiska klassiska funktioner som många efterfrågar bryr de sig inte om. Påminner lite om ett annat företag......

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...