Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

3G med cameraconnector


bpa36

Rekommendera Poster

Hej

 

Undrar om någon har testat att ansluta ett USB-modem med cameraconnector-connector och fått internet att fungera?

 

I så fall fungerade det automatiskt eller var det bökigt att få till det?

 

Väntar på svar

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nej, jag har inte provat, men skall korta säga varför det kan vara besvärligt. Det är så att du själv måste göra själva programmeringen om du vill få denna typ av förbindelse att fungera. Du kan inte bara koppla ihop kamerakit med iPad. Ett USB säger bara att det är ett visst hårdvarugränssnitt, men inte att det finns program skrivna för det. T.ex. kan du inte bara (idag) plugga in en skrivare, extern hårddisk, eller en 3G-dongel. Däremot har som skrivits en hel del om: möjlighet att köra tangentbord, headset, och kanske en del annat liknande, dvs. ljudutrusting eller tangentbord som går via standardiserat (ej specifika "driver") mjukvarusnitt. Därför fungerar dessa.

 

Har själv nu provat med Samson C01U en stor Pod-mikrofon och det funkar! Men linjenivån är så låg att man måste hålla mikrofonen alldeles intill ljudkällan. En annan sak som funkar är att koppla sin iPhone till iPad. Då får man upp möjligheten att föra över bilder från iPhone till iPad.

 

Nu talar jag om icke-fängelseutbrutna iPad/iPhone. Med jailbreak kan man nog göra det mesta. Det är bara ihärdighet i programmeringen ...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...