Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Allt-i-ett-datorer från Sony och Gateway


Andreas Leijon

Rekommendera Poster

Andreas Leijon

Inte bara Apple gör snygga och slimmade allt-i-ett-datorer. Nu presenterar både Sony och Gateway egna varianter på temat och att döma av de första bilderna har företagen arbetat hårt med design och form.Läs hela nyheten på MacWorld.se!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Allt fler alternativ dyker alltså upp till iMacen och vi kan se fram emot mer konkurrens och förhoppningsvis lägre priser under nästa år.

Precis min tanke också.

Konkurrens är bra för oss konsumenter.

Konkurrens tvingar fram bättre varor till lägre pris.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Inget i världen skulle kunna få mig att köpa en dator eller något tillbehör till datorn, tillverkat av Sony. De har ju ertappats flera gånger med att släppa hårdvara som innehåller eller installerar skadlg kod - sk "root kits" och program som döljer "root kits" för antivirusprogram. Senast för någon månad sedan släppte de ett USB-minne som installerade sådan spionkod på de datorer minnet anslöts till.

 

Faktiskt ren skandal, särskilt som de ertappats med samma ofog flera gånger, bett om ursäkt och sen gjort om det igen. Per definition är ju denna programvara skadlig kod, som dessutom installeras utan användarens/kundens vetskap - ren skurkverksamhet alltså.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...