Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Hur kopierar jag en app från Mac till iPhone


ulfhr

Rekommendera Poster

Jag vill ha en app som heter Talkboard by Citrix, men den finns bara i iTunes Store på macen. Den går inte att hitta i Appstore på iPhone, så jag har laddat ner den i datorn. Men hur får jag över den till min iPhone? Filen heter Talkboard 1.3.0.ipa och ligger i iTunes Media / Mobile Applications.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har du köpt den på Macen skall den finnas tillgänglig på din telefon, i App Store > Uppdateringar > Inte på denna iPhone

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du har köpt den på App Store inuti iTunes Store. På iPhone är det uppdelat i två applikationer - App Store och iTunes Store. På Mac är det applikationen iTunes som har hand om båda affärerna, där iTunes Store är film, musik och talböcker och App Store är applikationer för iOS. Om du inte hittar den i App Store på iPhone så kan det möjligen vara att du är inloggad på en annan lokal butik. Det finns olika utbud för olika länder...

Det som du köper i iTunes på Mac får du över till iPhone genom att synka iTunes biblioteket på Mac med din iPhone. Om du inte har gjort det tidigare så kommer innehållet i din iPhone att ersättas med innehållet i iTunes biblioteket på Mac. Normalt så synkar man ju ihop med iTunes på Mac det första man gör när man skaffar ny telefon..

När de är ihopkopplade så är det bara att gå in på din iPhone i iTunes, välja applikationer och där markera de som du vill ska vara installerade på din iPhone, så här markerar du applikationen du köpt (du kan även här avinstallera applikationer och du kan organisera mapparna på din iPhone) och sedan går du in på Sammanfattning och där väljer du att utföra ändringarna och Synkronisera.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ursäkta mitt fördröjda svar. Stort tack för hjälpen! Jag har lärt mig mycket.

 

Först Whatname: Yes, jag hittade appen i "App Store > Uppdateringar > Inte på denna iPhone", så nu har jag den.

 

Raphael: Mycket lärorikt, men jag tror inte att jag är inloggad på någon speciell butik. Det vore intressant om du med din iPhone försökte leta upp appen Talkboard by Citrix (det finns en annan Talkboard som man får träff på men den gäller det inte).

 

Synkning var det första jag prövade med, men eftersom jag inte visste om "Inte på denna iPhone" så hittade jag inte appen.

 

I iTunes hittar jag Talkboard bland Mina appar, konstigt nog visas den inte i Mina iPhone-appar. trots att den ligger i min iPhone.

 

PS: Appen är ganska användbar om man behöver rita ner idéer och anteckningar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om du är inloggad på iTunes Store så är du inloggad på en iTunes Store butik och det är olika iTunes Store för olika länder, de har olika innehåll. Det är app-producenten som väljer vilka länder / butiker som applikationen ska vara tillgänglig i. Jag har inga problem med att hitta Talkboard by Citrix genom App Store i min iPhone... och min iPhone är inloggad i den svenska butiken.


Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Kanske du skulle prova att logga ut från App Store i telefonen och sen in igen... Verkar vara något strul i den...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag ser appen nu men det kan bero på att jag redan har den i telefonen. Det står Öppna. Det är ok.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...