Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

iPhone 5 med syncproblem


wesse_11

Rekommendera Poster

Jag har en iPhone 5 64gb som jag har problem med sync av musik med. Syncar telefonen och lägger till den musik jag vill ha. Så långt allt ok. Men om jag vill lägga till ny musik senare så står bara iTunes och tuggar på utan att föra över något. Istället tar den bort all musik som är inlagd sen tidigare.

 

I inställningarna har jag markerat att jag vill hantera musik manuellt. Lite frustrerande att behöva lägga in all musik på nytt varje gång man vill lägga till enstaka låtar.

 

Kan nämna att detta problem har följt med sen tidigare lurar. Både iPhone 4 och 4s har krånglat. Problemet har funnits på både jailbreakad och utan jailbreak. Har testat satt telefonen som ny utan att det funkar bara för att utesluta fel i nån gammal backup.

 

Vad mer kan man göra?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

iPhoneReservdelar.se

byta dator och itunes :)

det ska inte vara nåt konstigt att synca manuellt, så länge låtar som finns redan på telefonen är fortfarande markerade så ska bara de nya läggas till

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har precis bytt dator. Händer precis samma sak med den nya. En Macbook pro retina. Vilket innebar att jag fick synca om all musik på nytt då jag glömde att ta backup på itunesbiblioteket från gamla datorn.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...