Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Problem med ljudet från både högtalare och hörlurar, Hjälp sökes!


tylerthecreator

Rekommendera Poster

tylerthecreator

Mitt problem är oerhört frustrerande då min iphone 4S (iOS 5.1.1) inte låter mig lyssna på musik/podd från någon app eller höra ljud till videoklipp. Dock fungerar ljudet ibland vid helt ojämna mellanrum, men när som helst stängs det av igen. Med hörlurarna kan jag lyssna förutsatt att jag drar ur dom så fort ljudet slutar och sedan trycker i dom igen, sen slutar ljudet fungera igen några sekunder senare, aldrig med jämna mellanrum. jag uppdaterade telefonen idag i förhoppningen om att det skulle lösa problemet, men icke.

 

När ljudet slutar fungera försvinner även volymjusteraren på displayen och när ljudet kommer tillbaka gör även volymbaren det

 

 

Är det någon som haft samma problem eller vet någon lösning, orkar inte lämna in den. Tack på förhand!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du är säker på att hörlurarna är OK med avseende på mikrofonen? Glapp i kablar? Kan du reglera ljudet med knapparna på telefonen?

 

Har du startat om telefonen?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hadde samma problem med min iphone 3gs när jag bar och badade i karet och hadde med mej min portabla dock högtalare, problemet försvan senare under veckan. Problemet är i dock kontakten. Men var har jag ingen annaing om. Undrar om du har en dock station med högtalare? Därifrån fick jag problemet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

tylerthecreator

Det spelar ingen roll vilka hörlurar jag använder, ibland går det att lyssna 30 minuter, ibland 5sek. Jag har en dockstation, men i den går det att spela helt utan problem. Kan fan inte förstå vad felet är. Tycker det är märkligt att hörlurarna börjar fungera igen direkt efter jag dragit ur dom och satt i dom igen, för att sedan lägga av 10 sekunder senare.

 

Var det lika för dig alltså? Försvann problemet sen eller?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Japp. Exatckt samma problem som jag hadde för en tid sen. Jag höll på att leka med alla ljud utgångar och satte den i dock stationen samtidigt som jag satte i hörlurarna och drog ut igen och satte in igen. Sen fungerade den efter någon dag. Men dock kontackten i iPhonen är problemet, fungerar den inte så har du väll garanti?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Eller så tar du och rotar ur all skit som samlats i hörlursuttaget med en tandpetare.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 years later...
Fjarnvall

Har EXAKT samma problem nu, därför jag googlade på detta och hittade det här!! Det är SÅ JÄVLA IRRITERANDE och nu gick jag till min operatör och kollade om det var något de kunde göra men han där sa att det antagligen berodde på att telefonen är för "gammal" för att funka med alla nya appuppdateringar osv -.- vad gjorde du? Har det löst sig för dig?? Tacksam för snabbt svar...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...