Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket
Foto
- - - - -

Misslyckad återställning efter uppdatering


  • Vänligen logga in för att kunna svara
Inga svar i detta ämne

#1 niohundra

niohundra
  • Medlem
  • 1 inlägg

Postad 14 maj 2012 klockan 02:58

Hej!

Skulle uppdatera till 5.1.1. på tjejens telefon ikväll. Uppdaterade fint, men när den sedan skulle återställa hennes säkerhetskopia gick det inte för att "Säkerhetskopian inte kunde sparas". Efter detta gick det skrot med allt.

Har försökt med att ta bort Lockdown-mappen som jag såg på mac's hemsida, och även startat om telefon och dator ca. 100 gånger nu. Ingenting funkar. Har lokaliserat hennes säkerhetskopior, och det är här det blir lurt. Det finns 4 olika säkerhetskopior, men bara 2 av dem syns i listan på alternativ för återställning. Varan en utan datumangivelse. Har försökt återställa kopian som är ca. 900mb stor, men det går inte. Den tömmer bara telefonen, inte en enda kontakt, bild eller sms finns kvar. Har försökt med att döpa om mapparna så att den ska ta återställningen från en tidpunkt som inte visas i listan (dvs full storlek på säkerhetskopian), men då säger den att säkerhetskopian inte är kompatibel eller skadad. Har även försökt merga mappar så att den ska få med nya bilder osv men från en gammal kopia. Ingenting funkar.

Men, går jag in och kikar i säkerhetskopian jag VILL använda (som inte visas i listan) så hittar jag alla bilder, och jag kan även lästa ut alla sms i sqlite. Vafan går det inte att återställa för?

Hjälp! Jag har en vansinnig tjej som vägrar att gå och lägga sig innan hennes bilder är tillbaka...

OBS: Windows Xp, senaste itunes, Iphone 4.

Redigerat av niohundra, 14 maj 2012 klockan 02:59.

  • 0
0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Hetast just nu


Aktuella jobb