Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Synkronisering av kontakter


Edison

Recommended Posts

Jag skulle synka min lur med jobbdatorn, men glömde att klicka bort synkningen av kontakter.

Så nu har jag mängder (ca 1200 st) med kontakter i luren som bara stör.

 

Jag tänkte nu att jag gör om synkningen men klickar bort jobbkontakterna och väljer bara en grupp jag skapat med mina egna.

Men då får jag meddelandet att jag kommer ändra mer än 5% av innehålet på burken.

 

Vad menas?

Kommer jag bli av med alla kontakter på datorn utom de i gruppen jag valt?

När jag synkar, ersätts mina kontakter på datorn med dem på telefonen?

 

Jag är en så kallad noob på området och vågar inte riktigt klicka omkring.

Link to comment
Share on other sites

Jag skulle synka min lur med jobbdatorn, men glömde att klicka bort synkningen av kontakter.

Så nu har jag mängder (ca 1200 st) med kontakter i luren som bara stör.

 

Jag tänkte nu att jag gör om synkningen men klickar bort jobbkontakterna och väljer bara en grupp jag skapat med mina egna.

Men då får jag meddelandet att jag kommer ändra mer än 5% av innehålet på burken.

 

Vad menas?

Kommer jag bli av med alla kontakter på datorn utom de i gruppen jag valt?

När jag synkar, ersätts mina kontakter på datorn med dem på telefonen?

 

Jag är en så kallad noob på området och vågar inte riktigt klicka omkring.

 

 

När 5%-meddelandet kommer upp så står det ju vad som kommer hända. Tas bort o.s.v.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...