Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Ipod slit och släng


Nissen

Recommended Posts

Står i senaste Ny Teknik att Ipod är bara att kasta när de kortlivade batterierna är slut. Den har ett inbyggt åldrande som gör att den inte skall överleva för länge :o

Link to comment
Share on other sites

Öh, det går ju att byta batterier. Både till de nya och gamla modellerna. Tidgare kostade det skjortan, men nu får du tag i ett batteri för kring tusenlappen inkl moms. Att Apple inte konstrukterat iPoden så man enkelt kan byta batteriet själv är förstås en designmiss, men det är som sagt inte omöjligt och många företag (även här i Sverige) erbjuder också att göra bytet när du köper batteriet.

Link to comment
Share on other sites

Macoteket tar 695:- med moms om du gör jobbet själv. Du kan handla över disk eller på postorder. Nemas problemas. Ta NyTeknik med en nypa salt där. Visserligen är det inte så kul att tjacka en iPod och sen få slanta av med 700:- två-tre år senare..... men DEN ÄR BARA SÅ COOL!!!!!! :wub:

 

Jag tror att det kommer betydligt billigare batteripacker ganska snart när det har sålts nån miljon iPodar....

Budget 250:-, HiPower 350:- MegaLongLife 475:- (eller nåt sånt....)

Link to comment
Share on other sites

Å andra sidan är det ett inbyggt åldrande i alla datorprodukter... dagen efter man fått hem dem är de stenålder... (w00t) (w00t) (w00t)

Link to comment
Share on other sites

iPoden har inte sämre batteri än andra musikspelare. Den har inte heller något inbyggt åldrande på något annat sätt än vad andra prylar har. Allt och alla blir väl äldre?

 

Läs mer på http://www.ipodbatteryfaq.com som startades som motreaktion mot de två NY-brödernas felaktiga kampanjfilm mot Apple.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...