Jump to content
Just nu i M3-nätverket

råkade välja fel backup vid återställning av iphone


venacava

Recommended Posts

jag har nollställt min iphone, lagt in 3.0 beta 5, men råkade ta fel backup när den återställde sig.

 

kan jag återställa enheten igen samt välja rätt backup den här gången utan att krångla med beta 5:an?? för den ligger väl kvar???? eller går iphonen tillbaks till ngt annat firmwire vid återställning?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...