Jump to content
Just nu i M3-nätverket

D-Link DWL-610 och Powerbook


kimrin

Recommended Posts

Är det bara jag som har problem att styra upp D-links DWL-610-kort med Powerbooken? Får det inte att funka.

Och inga drivrutiner hittar jag heller?

 

Någon som har ett tips eller så?

 

Tackar!

 

Johan

Link to comment
Share on other sites

Jepp... Får inte det heller att funka...

Märkligt...

Link to comment
Share on other sites

PowerBook G4 mm5 MHz.

Basstation: D-Link DI-514 (802.11 Wireless Router)

Kort: D-Link DWL-610 (2.4 GHz Wireless Cardbus Adapter)

 

Grejen är at tjag tror inte att det är Routern som är problemet, utan instickskortet...

Det har två lampor på den biten som sticker ut, men ingen av dem tänds ens.

När jag väljer "Mer info" i "Om den här datorn" står det bara

 

TXN,PCI1410-02:

 

Namn: cardbus

Typ: cardbus

Buss: PCI

Kortplats: PC Card

Tillverkar-ID: 0x104c

Enhets-ID: 0xac50

Revisions-ID: 0x0002

 

och samma sak står även om jag inte har kortet i...

Som jag tolkar det så går alltså inte kortet ens igång...

 

Tror du att det är fel på kortet...?

Eller på min kortplats?

Link to comment
Share on other sites

ioxperts har ett tips som kan vara värt att testa om kortet inte verkar vara mac-kompatibelt:

 

1) Ladda hem ftp://ftp.apple.com/developer/Development Kits/PC Card SDKs.sit.hqx

2) Öppna mappen PC Card SDKs

3) Öppna mappen PC Card Manager 3.0

4) Öppna mappen TupleDumper

5) Kör TupleDumper

6) Spara resultatet och maila det till 80211b@ioxperts.com

Link to comment
Share on other sites

om det är någon mer än jag som laddar hem så tänk på att ersätta mellanslagen i adressen med underscore, dvs ett _

Link to comment
Share on other sites

laddade hem och körde det och skickade rapport.

Svar: Thanks for sending the file. Since that's a Cardbus card, there's no quick

way for us to add support.

 

The best way to stay posted when we add support for additional devices is to

join our product-announce mailing list. Please see <mailman.ioxperts.com>

for details.

 

Elizabeth Rehfeld

 

Hoppas nåt händer, annars är det väl bara att byta.

Link to comment
Share on other sites

Jag kunde inte ens testa...

Men jag körde i OSX och classic startades upp...

 

Man kanske måste starta upp i 9:an...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...