Jump to content
Just nu i M3-nätverket

iTunes är borta!


Jensolium

Recommended Posts

Jag har installerat iLife 04. Nu när jag ska starta iTunes så dyker det upp ett frågetecken på ikonen i dockan. Jag har sökt efter programmet men finner det inte.

 

Vad har hänt?

Kan jag hämta hem programmet igen och installera, eller ska jag köra från CD-skivan?

Jag låter iTunes sortera mina filer, kommer de att försvinna vid en nyinstallation? Skapas en ny iTunes-mapp som tar bort den innan (d.v.s. min mapp)?

 

Tacksam för hjälp.

Link to comment
Share on other sites

Kanske dum fråga, men har du flyttat programmet iTunes innan du körde uppdateringen till iLife '04? Apples programvaror är lite kinkiga när det gäller var på hårddisken deras program ligger. De vill ligga i huvudnivån i Programmappen. Flyttar man programmet eller gör en undermapp i Pogrammappen och lägger programmet i det så kan det hända skumma saker.

 

Om du är osäker på om iTunesmappen försvinner när du installerar om, gör en backup och ersätt innehållet om den skriver över infon (vilket jag tvivlar på, om mappen är kvar).

Link to comment
Share on other sites

Det är ordnat nu. Av någon konstig anledning togs iTunes bort vid uppgraderingen/installationen av iLife 04. Jag installerade iTunes från skivan igen och nu har jag programmet igen. Kufiskt.

 

Tack för svar!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...