Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Mac-solidaritet: Få Apple till Ungern!


falafeln

Recommended Posts

Jag blev överraskad när jag upptäckte sidan We Want Apple Hungary och det faktum att Apple saknar täckning i Ungern, bland annat uppger sidan att iTunes Store inte finns för landet, att OS X inte är lokaliserat till ungerska och Apples ungerska sida är ett muséeföremål.

 

Vi svenska mac-användare bör stödja deras kamp att uppmana Apple att satsa på deras land, bland annat kan vi digga deras sida (den har nästan 1700 diggs)

Link to comment
Share on other sites

Bra initiativ. Men det beror väl kanske på att Apple inte säljer så bra där (vilket i och för sig säkert beror på att de inte lokaliserat systemet…). På polska och ryska finns visst systemet nu. Men annars är det ju faktiskt samma sak för de flesta mindre europeiska språk - os x finns knappast på t.ex. estniska eller tjeckiska (länder där det ändå borde finnas en marknad).

 

Det är väl som sagt bra om OS X finns till så många små språk (som svenska t.ex.) som möjligt, kan väl egentligen inte kosta Apple så himla mycket att översätta systemet?…

 

Dessutom så eländig ser väl ändå inte apples ungerska hemsida ut?

Link to comment
Share on other sites

Ungern borde väl vara en jättebra marknad. Ett land påväg framåt med redan väldans många miljonärer. Precis som Polen, Estland och Ryssland.

Link to comment
Share on other sites

Men det ser ju ut som om de har en shop?
Klickar man vidare så saknas det sidor och lite här och där så saknas bilder… Så värst välskött är det nog inte…
Link to comment
Share on other sites

Vi skulle ju också kunna passa på att arbeta för att få en bättre svensk Apple Shop. De tycker fortfarande att vi ska skaffa nya fodral till våra iPod så här inför Nyår... Dessutom så är det ju lite surt att få ett nyhetsmail från Apple om produkter som bara kan beställas i USA, t.ex. iPodfodral och hörlurar för simning...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...