Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Dela ical mellan 2 datorer


klod

Recommended Posts

Hej!

Jag använder ical mer och mer och tycker det fungerar alldeles utmärkt, men jag har ett problem. Använder mig av en portabel pb och en halvsöndrig pb (går inte att flytta riskfritt!!!) som fungerar som stationär. Hittintills har jag synkat kalendrar genom att säkerhetskopiera från den ena och sen återställa på den andra, bökigt och jobbigt. Har hittat http://www.icalx.com/ där man kan publicera sina kalendrar och det verkar vara ett steg i rätt riktning. Problemet är att jag inte kan ändra kalendrar när jag prenumerar på dem...

 

Således är min fråga: Kan jag på något sätt dela ical mellan två datorer så att de ändringar jag gör i den ena datorn uppdaterar ical på den andra och vice versa. Det borde ju funka med http://www.icalx.com/ men som sagt, när jag prenumererar från den ena datorn får denna inte lov att ändra i de prenumererade kalendrarna! .Mac känns inte riktigt som ett alternativ.

 

Ha det bra!

Link to comment
Share on other sites

Har tittat på detta och även ett annat sync-program men båda kostar pengar. Vill helst inte betala för detta då jag 1: är student och 2: tycker att något sådant borde funka av sig själv ;). Men visst, vad det lider får jag väl ta och köpa ett av dem.

 

Inga andra tips?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...