Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Bootcampa å andra hållet?


grodkungen

Recommended Posts

Ja men det är olagligt och det är svårt att få grejjer att fungera korrekt då det bara finns drivrutiner för komponenter som finns i macdatorer. Bäst fungerar det om du har ungefär likadana grejjer som finns i intel macarna.

Link to comment
Share on other sites

Nej, självklart får man ha operativsystem i andra datorer än, macar, att installera OS X på en dator nsom in är an mac strider därremot mot det avtal men tecknar med apple när man köper en mac. ;)

 

//Trew

Link to comment
Share on other sites

Iden går ju ut på att kan köper en billig låda och trycker in bra saker eftersom när man har anträngd ekonomi så kostar en billig mac det dubbla mot en billgi cp .

Link to comment
Share on other sites

Till dom versioner som finns så finns ju också ganska bra listor över vilken hårdvara som stöds, håller man sig inom den listan så fungerar det ju utmärkt, och principen är ju som sagts, att ju närmare Apples hårdvar man kommer, desto bättre fungerar det (Intel, Centrino/Santa Rosa, ATI/Nvidia grafik)

Det är ju i sig inte olagligt att installera OS X på en PC, däremot är det väl så vitt jag vet, olagligt om man kommit över OS X utan att betala för det

Link to comment
Share on other sites

men allt är väl olagligt att komma över utan att betala för det ? :)

Link to comment
Share on other sites

billig mac det dubbla mot en billgi cp .

Hur bra dator får man för 2750 kr?? sedan ska du ut med 1200 för Mac OS då hamnar du på 4000 och då är det inte långt till en Mac Mini :)

Link to comment
Share on other sites

Sen undrar iaf jag vad som hände med ryktet om att Apple och Parallels hade en lösning på gång för virtualisering av OS X.

Jag funderade lite över om det inte borde gå att skriva ett "Parallels" för EFI, så att man sas virtualiserar alla OS i en dator, men det har ju egentligen liten praktisk betydelse, åtminstone när internminnen i maskinerna börjar överstiga 4 GB och SSD diskar snabbar upp läsning/laddning av OS...

Och frågan är vad som händer den dagen då vi har så många processorkärnor, och så mycket internminne, och så snabba ssd diskar att man faktiskt kan köra 2 OS jämte varandra...helt sömlöst....med dagens absoluta top of the line Macar är vi väl iofs redan där, men...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...