Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Installerat om Mac OS X Leopard


luke1

Recommended Posts

Jag har installerat om leopard på min dator för att jag hade en massa problem med den och när jag har installerat klart (utan att behöva radera allt) så när jag startar om datorn så ser kommer intron och sen så ska man registrera sig och kopiera från en annan dator om man vill men det vill jag ju inte, den liksom börjar om.

 

Den borde väl starta om som vanligt eller hur?

 

Ska jag ändå fortsätta och följa anvisningarna, jag har inte gjort det än, jag har stängt av datorn och skriver just nu på en annan dator.

 

Kommer datorn att vara som vanligt ?

 

Jag följde dem här anvisningarna: Klicka här

Link to comment
Share on other sites

kommer det inte att hända nåt ?

Inget annat än att du får Leopard att jobba i. Man kan välja att registrera precis allt, men man kan också välja att inte registrera sig "just nu". Då hamnar ett dokument på datorns hårddisk som man sedan kan kasta, om man så önskar. Läs skärmanvisningarna noga, och ha inte internetuppkoppling i gång/ansluten. Då kan du helt anonymt installera Leopard. Fast om du inte registrerar dig går du miste om den 30 dagar långa telefonsupporten, som du har betalat för när du köpte Leopard. :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Varför valde du inte Arkiv/Install..???

Link to comment
Share on other sites

Det var väl det jag gjorde eller ? När jag installerade OM Leopard så valde jag det som de sa i artikeln som jag länkade.

 

(Jag hade Leopard från början)

Link to comment
Share on other sites

Har någon gjort arkiv/install och kan berätta hur det var när man satte på datorn igen.

Link to comment
Share on other sites

någon?

 

Ska det bli så när man installerar om Leopard?

Sen så har jag redan registrerat mig.

Link to comment
Share on other sites

Hur gör man för att inte behöva registrera datorn, det står ingen stans "registrera inte".

(I assistenten)

Link to comment
Share on other sites

men det finns en massa andra routers i mitt område så hur ska jag göra?

Jag kan bara stänga av min men det hjälper inte.

 

kommer jag att ha typ ett previous folder i datorn eller nåt sånt?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...