Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Så har Apple fixat processorn i Macbook Air


Nyhetsroboten

Rekommendera Poster

Nyhetsroboten

3044603502.jpg

Apple har lyckats klämma in en fullfjädrad Core 2 Duo i nya supertunna Macbook Air. Visserligen med lägre klockfrekvens än i övriga Macbookar, men ändå. Detta är möjligt tack vare det starka samarbetet med Intel och en blandning av nytt och gammalt.Läs hela nyheten på MacWorld.se!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är förvisso imponerande, men det står mig veterligen ingenstans att Intel har tillverkat denna processor specifikt för Apples behov, och att bara Apple kommer att använda denna processor. Steve Jobs surrade visserligen någonting om detta på keynoten, men jag anser det vara marknadsföringssnack och inget annat. :totaltgalen:

 

Betydligt mer troligt är väl att denna processor kommer att användas i andra tillverkares datorer vad det lider, och att Apple helt enkelt fick första tjing på att använda den. Intel är väl inte dummare än att de vill sälja så många processorer som möjligt? ;)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hörde något om när iPod nano släpptes, den hade tydligen en eller två 2 GB minnen från Samsung. Enligt ryktet hade Apple bokat halva Samsungs produktion för det halvåret. Resultat? Apple fick ett bra pris och alla andra fick slåss om resten för ett sämre pris. Apple kunde leverera. Borde väl kunna fungera på samma sätt med Intel och processorer?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...