Jump to content
Just nu i M3-nätverket

kan inte lägga in vissa låtar i itunes


ceda

Recommended Posts

Hej. det är så här att för ett tag sedan så märkte jag att vissa låtar i mitt itunes inte gick att spela upp, dom hade funkat innan men helt plötsligt så gick det inte, jag fattde ingeting och det gör jag fortfarande inte. låtarna som inte fungerar funkar ialla andra media spelare utan itunes. jag har precis formaterat hela min dator och börjat om på ny kula med min musik och allt, men problemet finns fortfarande kvar.

 

är det bara jag som har det här problemet?? eller är det någon som vet vad jag ska göra?? jag vet inte vad jag mer kan göra för att försöka få det att funka igen..

 

 

väldigt tacksam för svar.

Link to comment
Share on other sites

oj det glömde jag alla låtarna är i mp3 format.. detta är riktigt konstigt och jag gillar det inte:( behöver verkligen hjälp..

Link to comment
Share on other sites

hallå finns det någon som kan hjälpa mig??? har försökt o på 99.se också men i deras forum går det ju inte ens att skriva.. jag börjar bli smått irriterad nu..

Link to comment
Share on other sites

Kan du lämna lite mer info om vad som händer (eller inte händer)? Får du något felmeddelande?

 

Om filen har ett utropstecken till vänster om låtnamnet (i iTunes) så betyder det att iTunes inte kan hitta filen.

Link to comment
Share on other sites

nä alltså när jag dubbel klickar på mp3-filen så startar itunes upp men låten kommer aldrig upp i itunes o låten spelas inte. det är inte något fråge tecken så det är inte att den inte hittar filen utan något annat. jag har försökt att impotera den på alla sätt men det går inte. det kontiga är att låtarna som inte funkar har funkat innan, men för ett tag sedan märkte jag att en del låtar bara slutat att funka:(

Link to comment
Share on other sites

har du testat att spela upp låten i annat program? Det enklaste är Finder, ställ vyn i kolumnläge så får du en förhandsvisning med spelkontroller. Jag har varit med om att korrupta filer öht inte går att importera till iTunes, helt utan felmeddelande.

Link to comment
Share on other sites

Ja då jag har testat den i Quicktime, VLc, mplayer, real player, och så har jag spelat den genom att trycka commando i. och jag har spelat upp den i överblicka. låtarna funkar i allt utan i itunes. det där du skrev om ställa in vyn i kolumläge vet jag inte hur man gör. jag har kommit på att någon av filerna är inlagda från skiva, men jag vet inte om alla är det. kan det ha med det o göra? och isåna fall kan man fixa det på något sätt?

 

Tack för att det finns någon som försöker hjälpa mig ialla fall

Link to comment
Share on other sites

låtarna som jag inte kunde spela hade jag lagt in från skivor, så på något sätt så slutade itunes att acceptera dom, tycker det verkar konstigt men ändå..

 

spelar det någon roll om man har all musik i itunes music bibliotek eller om man har den i en mapp på skriv bordet? vad är/blir skillnaden???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...