Jump to content
Just nu i M3-nätverket

transmission


robyn

Recommended Posts

hej!

jag har ett problem, det är att när jag laddar upp något i transmission går det FANTASTISKT långsamt.

jag har glocalnets "router" som mer är som ett vanligt bredbandsmodem så jag kunde inte finna några portar alls när jag var inne och rotade runt igår...

 

någon som vet något?

 

vad ska jag göra?

Link to comment
Share on other sites

hej!

jag har ett problem, det är att när jag laddar upp något i transmission går det FANTASTISKT långsamt.

jag har glocalnets "router" som mer är som ett vanligt bredbandsmodem så jag kunde inte finna några portar alls när jag var inne och rotade runt igår...

 

någon som vet något?

 

vad ska jag göra?

 

 

Jag vet! Köp Telia!

 

Man får vad man betalar för :P

Link to comment
Share on other sites

Kommer ju an på vilken upplastningsspeed du har. Jag lastar ned i 500 k/s, men upp i max 50 k/s. Det är vanlig i Norge i alla fall at man har snabb nedlastning men urdålig upplastingshastighet.

 

Men du har kanske samma snabbhet ned och upp eller?

Link to comment
Share on other sites

Vad får du för hastigheter och vad bör du få enligt din internetleverantör?

Link to comment
Share on other sites

jag har 8/1 men ner har jag inga problem att komma upp i 700 kb/s när jag laddar ner.

problemet är att hastigheten sjunker på uppladdningen från runt 80/90 till noll

 

startar jag om upplanddningen hamnar den oftast på runt 80 kb/s igen men dalar på någon minut till 0 kb/s snabbt igen...

 

har även en pc i hushållet, med den laddar man upp stadigt..

Link to comment
Share on other sites

Har du router lär du öppna några portar, eller köra med uPnP, men upnp brukar bara krasha lågbudgetroutrar, och jag gissar på att glocalnet inte skickar med nå dyra grejer.

Kolla ur PCn är inställd och försök ställa in lika.

Link to comment
Share on other sites

allt ser precis likadant ut på macen och pcn...

 

hur gör jag för att ställa in uPnP?

 

hur vet jag vilken port jag ska ha i transmission?

 

har testat lite olika nu men märker ingen skillnad...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...