Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Min dator dödar mina iPods


Flowervalley

Recommended Posts

ag har fått för mig att min dator dödar mina iPods.

 

När jag pluttat in mina iPods i min dator har alla dött eftersom, likadant med min brors iPod som skulle låna lite musik från mig.

 

Först hade jag en ipod nano 1:a gen som jag använde ett tag innan skärmen gick sönder. Lade den därför på hyllan och fick min mammas iPod nano 1:a gen för att hon tyckte synd om mig. Efter att jag använt i si sådär ett år började den plötsligt från att ha ett perfekt batteri till att vara helknasigt. Det tog bara 5-6 minuter innan den laddades ur. När jag sedan pluttade in den i datorn igen kom texten "Very low battery" upp och försvann aldrig. Så jag lämnade in den på batteribyte, har inte fått tillbaks den än.

 

Tog då ner min första nano från hyllan och samma sak hände med den efter att tag.

 

Min bror åkte vid tidpunkten över till USA och köpte en iPod nano 3:e gen och under tiden lånade jag hans iPod nano. Och jo, samma sak hände med den, batteriet dödades sakta med säkert.

 

När brorsan kom tillbaka från amerika skulle han alltså låna musik från mig, och efter ett tag så började hans iPod nano uppföra sig likadant.

 

Sjukt jobbigt är det. Kan det vara så att det är fel på min dator? Det pekar ju onekligen åt det hållet.

 

För inte fasen kan jag bara ha otur??

 

Har efter detta inte vågat plutta i någon mer iPod i min Powerbook G4.

 

Ett tag trodde jag också att det var min portabla iPod-stereo som var boven men den kan uteslutas sen min bror aldrig använt den.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...