Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Lägga ner locket utan att stänga ner några aktiviteter?


Hynn

Recommended Posts

Hej!

 

Är det möjligt att lägga ner locket utan att stänga ner några aktiviteter.

Tex. för att ladda ned under natten?

Link to comment
Share on other sites

Asså det finns lite saker angående precis det i forument. Om du vill använda datorn men inte pallar ljuset under natten är det bara att sänka ljusstyrkan till 0 och sedan låta den stå. Om du nädvändigtvis måste stänga locket så finns det ett program som heter "Insomnia", men jag skulle personligen inte rekomendera det. Det verkar iof som om det bara är jag som är missnöjd med programet, men du kan ju alltid testa. Nackdelen med att t.ex som du vill göra ladda ner saker och ha locket stängt är att datorn blir varm, men då kan du antingen kyla den mera underifrån, eller skaffa ett program som heter "smcFanControll" som ger dig möjlighet att ställa in minimum hastighet på dina inbyggda fläktar. Så då kan du kanske använda "Insomnia" utan att datorn överhettas, men som sagt ta det försigtigt med det. Det jag ekomenderar är att du bara sänker ljusstyrkan helt. Lycka till!

Link to comment
Share on other sites

har ingen lapptopp själv men har för mig att datorn går i vila när man stänger. och då vilar den hårddiskt och närverk me.

fins kanske någon inställning som någon annan kan tipsa dig om.

 

men vila skärmen genom att ställa in det apple menyn > systeminställningar> strömsparare. välj hur snabt skärmen ska vila och ställ in datorns villa på väldigt sent eller aldrig om inte ditt nerladningsprogram har inställningar för att tvinga datorn att ej gå i vila.

 

sov gott.

Link to comment
Share on other sites

Ändrade en dålig rubrik

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...