Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Id3 taggar? covers till skivor?


Rankone

Recommended Posts

Hejsan! jag undrar hur man ska göra för att man får covers till alla albums i sin touch?. har försökt lite me allt.. vore bra om ni kunde hjälpa mig med det?..

Link to comment
Share on other sites

Om du har ett konto på iTunes Store så laddas omslagen ned till din dator. Följer med när du synkar din Touch. Det krävs dock att id3-taggarna är ok, annars kan den ju inte känna igen låtarna. Sen finns ju inte alla album på iTunes Store iofs.

Link to comment
Share on other sites

Markera en låt i iTunes, tryck kommando-i. Fyll i så mycket information du har (och vill ha). Man kan även markera flera låtar på samma sätt, för att fylla i artist, album mm.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Om inte har köpt musiken på iTunes men vill ha albums bilden så letar du upp bilden av albumet på t ex. Google, kopierar bilden och sedan klistra in i rutan för albumbilden i nedersta vänstra hörnet på iTunes . Behövs mer hjälp så fråga.

Link to comment
Share on other sites

alexander_lundberg

Kan rekommendera den här widgeten för att hämta hem album som inte finns i iTunes arkiv. Markera i iTunes bara det album du vill ha bild till och tryck på cd-skivan med pil så letar widgeten upp en bra bild. Sen väljer du "set as album art in iTunes". Vänta och sen... klart!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...