Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Några problem med 1.1.2?


Katana

Recommended Posts

Hejsan,

läste just denna blogg vilket känns lite oroväckande.

Undrar därför nu ifall det finns några specifika problem med 1.1.2:an eller om det finns några problem med den alls?

Syftar självklart på den som har den nya ohackade bootloadern.

 

MvH,

Katana

Link to comment
Share on other sites

Carlisle_united

Det där rör ju den absolut första versionen av iPhone... alltså inget att göra med 1.1.2

Link to comment
Share on other sites

Skräpblogg. Han skriver ju inte speciellt utförligt vad som är fel. Går väl ganska snabbt att avgöra om det är skärmen eller det virtuella tangentbordet som är fel? Han berättar inte heller vilka liknande fel som rapporterats på nätet.

Tvivlar inte alls att det är nåt fel på telefonen om han nu säger det. Men att bara säga sådär utan mer information så kan han lika gärna vara tyst.

Link to comment
Share on other sites

Låter bra, jag slår nog till på en och hoppas på att hitta ett TurboSIM. ^^

 

MvH,

Katana

Link to comment
Share on other sites

Hur kan det vara fel på det virtuella tangentbordet men inte på något annat som fysiskt visas på samma yta som tangentbordet när det inte finns där för tillfället? Låter då inte som något hårdvarufel utan som ett mjukvarufel. Och han har upplåst mobilen? Han har alltså "jailbreakat" mobilen för att kunna ta bort skrivskyddet och installera egna program, och Gud vet vad en sådan teknik-"förståsigpåare" försöker sig på att installera och testa.

 

Eller så rör dig sig bara om en bugg i något tredjepartsprogram som han ominstallerar efter att, som han nämnde, fabriksåterställt mobilen. Han skriver ju för katten ingenting i bloggen, utan - precis som Aftonbladet gör - skapar rubriker ("slår larm", stod det på länken dit) med skarpa ord och sen låter saken bero. Denna tråd är en reaktion på den förvirring och osäkerhet som uppstår.

 

Jag med flera kan avskriva "hotet" mot mobilen, eftersom han tydligt visat att han inte kan påvisa något problem.

Link to comment
Share on other sites

Japp, den bloggen, samt almän undrar. Nu när man köper en iPhone (iPod touch tills vidare, men bättre batteritid*!) vill man gärna veta vad som är "vanligt" att gå fel så att man slipper panika. ^^

 

*Enligt Apples sidor har iPhone två timmar längre batteritid för musikuppspelning och två timmar längre batteritid för filmtittande! ^^

 

MvH,

Katana

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...