Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Manuell filöverföring, hur?


Penna_ha

Recommended Posts

Jag hittar ingen knapp för att dra och släppa mina filer / musik / filmer manuellt! Jag kan inte ens lyssna på musiken i Phonen när jag är i iTunes. Under iPhone > Sammanfattning finner jag bara två alternativ, Synkronisera allting eller bara Synkronisera markerade listor. Just nu har jag bara gjort en playlist som jag lägger all musik / video etc i, och synkroniserar sedan iPhonen med den. Men, ni vet, man vill ha lite mer kontroll än så. Är det såhär skabbigt eller är det en bugg iom upplåsning?

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr tror jag att det är de har löst det. Jag irritererade mig kraftigt på det först med. Fast efter ett tag vänjde jag mig ganska snabbt. Det finns ju redan program som iToner, snart kommer det nog komma något annat som gör att manuellt kan fixa detta. Men i dagsläget får du nog leva med det verkar det som :/

Link to comment
Share on other sites

Ja, eller bara playlists, har man mer kontroll för att man kan dra en fil direkt till telefonen än om man får dra den till en spellista som sen syncar mot telefonen..?

Link to comment
Share on other sites

FredrikBergstrom

Eftersom man inte kan ha iPhone som hårddisk (som man kan med iPods) så kommer detta inte heller gå. Man kan synka iPhonen med en dator, antingen med hela biblioteket på den datorn eller med vissa utvalda playlists. Den fungerar helt enkelt precis som n iPod som inte är i hårddiskläge.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...