Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Apple Stores i New York?


Hilding83

Recommended Posts

Min kusin ska till New York nästa vecka och jag har då självklart lagt en beställning på en iPod Touch av honom. Men vart hittar man en lättöverskådlig karta över Apple butikerna?

Link to comment
Share on other sites

Det finns väl bara 2 Apple Stores i NY, en på Fifth Avenue och en i Soho. Troligen kan du dock köpa Apple-produkter på många fler ställen än dessa. (Jag försökte få upp karta via yellowpages.com, men fick inte upp den sidan, kanske någon annan har bättre länk?)

 

Edit: Enkel karta: http://www.apple.com/retail/fifthavenue/map/

Link to comment
Share on other sites

Den på Fifth ligger ganska högt upp... nästan vid Central Park har jag för mig..,

 

Ett tips är att bege sig till B&H som är en grym butik med elektronik och självklart Apple grejer... dessutom hyffsat billigt... apcool butik faktiskt.. man beställer vad man vill ha av en säljare i butiken och får ett nummer som man säger i kassan och sen kommer prylarna på ett band i taket åkandes fram till kasssan... alla anställda är judar med de klassiska korkskruvarna och allt... Ligger i korningen W34st & 9th ave nära empire state...

Link to comment
Share on other sites

Lättast är AppleStore på 5th avenue och 58:e gatan, precis i sydöstra hörnet av Central Park. Öppet dygnet runt och väldigt cool glaskub. Var där förra helgen senast ;)

Link to comment
Share on other sites

Okej, härligt!

Köpte du nått när du var där då? Dollarn är ju duktigt billig nu!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...