Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Tankar om iphone upplåsningen


hippie one

Rekommendera Poster

Just nu nu är det inga större problem att låsa upp en iphone och helt slippa AT&T det finns även möjlighet att få svenskt tangentbord med ÅÄÖ. Varför ska man då vänta på en svensk release av telefonen?

 

I min mening så är det fräsmt två saker som stoppar mig från att slå till.

 

1. Svensk stavningskontroll

 

även om man kan få tillgång till svenska bokstäver så saknar den amerikanska Iphone möjlighet att rättstava orden du skriver på svenska i sms,notes etc. Om man då tittar på recensionerna så är det tydligt att utan denna funktion så är det allt annat än roligt att använda iphone att skriva med.

 

2. Mjukvaruuppdateringar från apple.

 

Många tror att Apple inte aktivt kommer att försöka hindra denna typ av hack pågrund av att de säljer mer telefoner eller helt enkelt att de inte bryr sig. Det Apple själva har sagt i frågan är att de inte kommer försöka hindra folk att lägga in 3parts program som spel och liknande men det är absolut inte samma sak som att inte försöka hindra folk från att kringå AT&T

 

Varför?

 

Apple håller just nu på att sluta exklusiva avtal i hela världen med operatörer. Då är det helt klart inte smart att totalt blåsa deras första. Och vad har apple att erbjuda nu när telefonerna fungerar oberoende av operatör? Just precis ingenting, det enda dem kan göra är att sluta till detta hål och garantera Europas exklusiva sammarbetspartners att detta inte kommer hända igen.

 

Sen ska man inte glömma att Iphone V2 kan mycket väl vara planerad för Europa då med 16GB minne och 3G planerad för release senare i år

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...