Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Pages mognar långsamt


Andreas Leijon

Recommended Posts

Andreas Leijon

Layout och ordbehandling i ett - kan det verkligen vara något? Den frågan ställde vi oss när första versionen av Pages kom, och många kliade sig i huvudet och mumlade något om att det visserligen var snyggt och så, men att det minsann saknades funktioner. Nu är en helt ny version här, och vi har naturligtvis provkört.Läs hela nyheten på MacWorld.se!

Link to comment
Share on other sites

Layout och ordbehandling i ett - kan det verkligen vara något? Den frågan ställde vi oss när första versionen av Pages kom, och många kliade sig i huvudet och mumlade något om att det visserligen var snyggt och så, men att det minsann saknades funktioner. Nu är en helt ny version här, och vi har naturligtvis provkört.

 

Läs hela nyheten på MacWorld.se!

 

RagTime är ett ordbehandlings- och layoutprogram som jag användt sedan 1992, i mitt tycke ett toppen program. därför tror jag på Pages. Är dessutom mycket billigare. :crossfingers:

 

Med Vänlig Hälsning

Olli

Link to comment
Share on other sites

Tack för genomgången. Skall nog köpa nya Pages då jag lätt går in i kategorin som inte använder jätte-avancerade layoutpogram och själv tycker Word är tråkigt att jobba i...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...