Jump to content
Just nu i M3-nätverket

.plist-filer


stena37

Recommended Posts

Du kan slänga dom det kommer att skapas nya när programet startas dom slängt plisten för.

plist filen har hand om diverse inställningar som du har ställt in för programet så dom kommer att nollställas till standard instllningar.

Så länge du fortfarande har programet installerat och startar det.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...