Jump to content
Just nu i M3-nätverket

G5:a Quad startar inte utan att man måste dra...


peanjo66

Recommended Posts

Hej!

Jag har en Quad som har ett irriterande problem. Ibland måste man dra ur alla kablar och låta den stå några timmar. Sedan startar den och allt är frid och fröjd. Vad beror detta på?

I början på den här veckan så körde jag DiskWarrior och sedan Drive Genius (inkl defrag). Förutom att det är roligare att köra dessa program än dataspel så kändes datorn snabbare, bättre och snyggare (nåja!).

Normalt sett när man har kört dessa program så brukar datorn hålla sig fräsch länge, men den här gången så var det kört efter ett par dagar. Irriterande!

Har ni några tips?

Link to comment
Share on other sites

Kört Apples Hardwaretest ?

Link to comment
Share on other sites

Nej. Den skivan har jag nästan aldrig använt mig av!

Gör det då!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Gör det då!  ;)

 

Nu har jag gjort det. Det stod inte någonstans hur det gått, så jag antar att det betyder att det var OK?

Tryckte på stäng av och sedan försökte jag starta om och då var det bara fläktarna som startade. Trist!

Har dragit ur kablarna och skall vänta några timmar så får jag väl igång den som vanligt.

Link to comment
Share on other sites

En återställning av PMU kanske?

 

Poca kan säkert berätta hur det går till. Han har nog instruktionen för det i huvudet, men jag har det inte.

Link to comment
Share on other sites

En återställning av PMU kanske?

 

Jag har tryckt EN gång på PMU och nu fungerar det. Tack!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...