Jump to content
Just nu i M3-nätverket

ProTools - Reason Rewired


musik

Recommended Posts

När jag körde ProTools (DIGI 001) och Reason rewired i Mac OS9 använde jag ett program som heter ReFuse. Med detta program kunde jag samtidigt skicka sexton separata kanaler från Reason till ProTools och på så sätt använda ProTools pluggar på varje instrument samt få varje instrument på separata ljudfiler om jag så önsakade. Med OSX och Core tycks jag endast kunna skicka en mix från kanal 1 och 2.

Är det någon som vet om detta är riktigt eller har jag missat något?

Link to comment
Share on other sites

har inte provat protools och reason, men det verkar rätt orimligt...

Har du skickat ut varje kanal via rewire uppe i interfacet högst upp i reasonracket och aktiverat kanalerna i ProTools?!?

 

Borde funka, mycket märkligt annars...

Link to comment
Share on other sites

Jovisst, via interfacet i Reason till pluggen (ReFuse)i ProTools i vilken jag sen kan välja vilken kanal jag vill ha. Men i OSX får jag inga valmöjligheter.

Link to comment
Share on other sites

men du kopplar rätt i Reason då eller? För du måste ju koppla ut alla kanaler till out-interfacet så… och inte in i reasons egna mixerbord... nu använder jag iofs cubase, OS X och reason men där kan jag få kanalerna separat iaf.

Link to comment
Share on other sites

Problemet är löst! Rewire-insert i fel läge. Tanklöst av mig :blush: Nu har jag plötsligt 64 kanaler vilket iofs är avsevärt mer än mitt ProTools klarar av.

Tack för visat intresse.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...