Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Va?!? Hm.. Det var mystiskt


pëhrzzon

Recommended Posts

Nu har jag fått nya MW i brevlådan men nu tyckte jag att det var lite konstigt. I förra nummret stog det att ni i detta nummer skulle testa G5 2x2 men i detta nummret står det att ni ska testa den i nästa nummer och dessutom skriver ni att det är Sveriges första test av G5 2x2 men 99mac har redan testat den! Men tillbaka till min fråga varfö var inte testet med i det aktuella nummret? Kanske har ni inte fått den då ni skulle, eller hur är det?

Link to comment
Share on other sites

Ännu konstigare hemma hos mig, trode att när vers 8.2003 av MW skulle släppas den 28/10 skulle jag som premmurrannt ha den i lådan om fredag, med tji fick jag. Det var den helgen det, får väl ta o shopa en hela explorer i stället då :(

 

///*bhuu*

 

PS.(MW testade väl en G5 i förra nummret iof en 1.6 eller var det var). G5 test av mig nu, En 2x2 är likadan som 1.6/8 fast 12,7% snabbare…ibland. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nils Holmlöv

Som bekant har det varit lite svårt att få loss Power Mac G5 2x2 GHz, och det gäller även Apples PR-avdelning. Vi fick helt enkelt inte Power Mac G5:an förrän strax innan vi gick till tryck, och vi hade inte en chans att hinna testa, plåta och skriva om den. Tyvärr - jag hade gärna haft med den, tro mig.

 

Angående 99mac så har jag inte hittat något test där.

Link to comment
Share on other sites

och dessutom skriver ni att det är Sveriges första test av G5 2x2 men 99mac har redan testat den!

Hittar det inte heller på 99mac.

Link to comment
Share on other sites

Nu såg jag det i din ledare Nils. Jag tänkte lite fel här, det var ju inget test som fanns på 99mac utan några tankar från dom på 99mac om den.

Link to comment
Share on other sites

Bortsett från inte testet av G5.Artiklarna om bildbehandling var bra.Har inte hunnit läst resten än.Tidningen kommer att vara med på toa under lång tid framöver.

 

Alltså,jag menar,toa är det ställe en fyra!barns far kan tänkas få vara ifred. :D

Link to comment
Share on other sites

Nils Holmlöv
Alltså,jag menar,toa är det ställe en fyra!barns far kan tänkas få vara ifred.  :D

Haha, jag har bara två barn, men jag fattade direkt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...