Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

En grönmöglig blåädel


Semmelman

Rekommendera Poster

Grädd-danablun var hård, och smaka lite jäst tyvärr…

393286[/snapback]

Då var den inte mogen i så fall. Den blir aldrig så mjuk och krämig att den blir bredbar, men inte långt ifrån. Om den är hård så är den definitivt omogen. Köp den gärna i lösvikt över disk, istället för färdigpackad, så har du också chansen att provsmaka.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Sen antar jag att du vet att osten ska stå framme i rumstemperatur minst en timma innan du äter den?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Bland det godaste som finns är grillade hamburgare (köttfärs, salt. peppar och olja, inget halvfabrikat) som serveras med en tjock skiva blåmögelost som får ligga på ett tag innan burgaren tas från grillen så den blir halvsmält. Inge ketchup, senap eller annat bös som förtar smaken, kanske en bit sallad på sin höjd.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Sen antar jag att du vet att osten ska stå framme i rumstemperatur minst en timma innan du äter den?

393441[/snapback]

Brukar väl bli en halvtimme bara… men så mycket kan inte smaken skilja sig på en halvtimme.

 

 

Peth: Mums, blir himla sugen. Tyvärr blir det sällan hamburgare här.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...