Mizhou Postad 31 augusti, 2006 Share Postad 31 augusti, 2006 Grädd-danablun var hård, och smaka lite jäst tyvärr… 393286[/snapback] Då var den inte mogen i så fall. Den blir aldrig så mjuk och krämig att den blir bredbar, men inte långt ifrån. Om den är hård så är den definitivt omogen. Köp den gärna i lösvikt över disk, istället för färdigpackad, så har du också chansen att provsmaka. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Semmelman Postad 31 augusti, 2006 Författare Share Postad 31 augusti, 2006 Du kan ha rätt. Ska försöka få tag i en mognare. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Kabo Postad 31 augusti, 2006 Share Postad 31 augusti, 2006 Sen antar jag att du vet att osten ska stå framme i rumstemperatur minst en timma innan du äter den? Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
peth Postad 31 augusti, 2006 Share Postad 31 augusti, 2006 Bland det godaste som finns är grillade hamburgare (köttfärs, salt. peppar och olja, inget halvfabrikat) som serveras med en tjock skiva blåmögelost som får ligga på ett tag innan burgaren tas från grillen så den blir halvsmält. Inge ketchup, senap eller annat bös som förtar smaken, kanske en bit sallad på sin höjd. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Semmelman Postad 31 augusti, 2006 Författare Share Postad 31 augusti, 2006 Sen antar jag att du vet att osten ska stå framme i rumstemperatur minst en timma innan du äter den? 393441[/snapback] Brukar väl bli en halvtimme bara… men så mycket kan inte smaken skilja sig på en halvtimme. Peth: Mums, blir himla sugen. Tyvärr blir det sällan hamburgare här. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Rekommendera Poster
Arkiverat
Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.