Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Photoshop CS och virtuellt minne


funkyfiat

Recommended Posts

Hej!

 

På senaste tiden har det strulat för mig att använda Adobes CS-serie... Har använt både Indesign och Photoshop tidigare utan problem, men plötsligt vill det sig inte längre... Felmeddelandet i Photoshop är: Kunde inte fullfölja din begäran eftersom det virtuella minnet är fullt... Detta efter att jag försökt beskära en bild...

 

Det konstiga är att detta händer helt plötsligt, HD:arna har haft lika mycket/litet utrymme länge... Jag försökte iaf att flytta över det virtuella minnet till den HD där jag har mest utrymme kvar, men det fungerar fortfarande inte... Nån som har varit med om detta och har ett tips på lösning?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

det har blivit precis samma sak på mig, jag har ställt in inställningarna så det virtuella minnet sparas på D:/ där jag har 97 Gig ledigt utrymme, men jag kan knappt göra nånting i photoshop, jag får samma meddelande hela tiden om att disken är full, varför? :superirriterad:

Link to comment
Share on other sites

joakimromson

Måste man inte ange storleken för det virtuella minnet också? (i alla fall i windows), så det kanske inte spelar någon roll om man har 200 gb ledigt om man bara tillåter 1 gb att vara virtuellt minne.

 

Har för mig att det är ca 5 gb på min dator nu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...