Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Billigt Arbetsminne


migsjälv

Recommended Posts

Hmmmm

 

Jag undrar om inte vi här på Mac Forumet skull kunna bidra till att priset på arbetsminnen sänks genom att utarbeta en liten men enkel strategi... Eftersom vi dels är en hyffsat ordentlig grupp som hänger här på forumet plus att vi har mängder med folk som springer igenom här och frågar en massa saker... Den oftast förekommande lösningen på diverse problem som "långsamt os" och "seg MacBook" mm. är mer arbetsminne!!!

 

Så om vi vänder oss till några butiker och presenterar oss som en oberoende grupp och säger att om vi har en försäljare att rekommendera när vi samtidigt rekommenderar lösningen mer minne...

 

Ni fattar, vi får bättre priser och dom säljer fler minnen och alla är vi vinnare :lol:

 

Jag e förmodligen på djupt vatten men intressant är det ur många perspektiv och inte minst hjälpsamt mot det stora flertalet Macanvändare som vill ha en prisbild på arbetsminnens som inte sätts av AppleStore.

 

Applestore gör det svårt för oss användare att få en rättvis prisbild på arbetsminne eftersom övriga försäljare kan peka på dom och säga... köp dom där då så får du vad du vill ha.... Dyrt!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...