Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Symboler i menyraden


everlast

Recommended Posts

Alla mina symboler i menyraden har plötsligt försvunnit.... !

 

Även om jag går in på dom olika grejerna och kryssar i visa status i menyraden, så går det inte att få dit dom.

Till och med symbolen för spotlight är borta...

 

Någon som kan hjälpa mig !

 

(jag har provat och starta om datorn och allt det där, men det hjälper inte...)

Link to comment
Share on other sites

finns det ingen som kan hjälpa mig... ???

Link to comment
Share on other sites

Om du kör "reparera skivbehörighet" och sedan startar om då? Vi några tillfällen har mina symboler, även äpplet, arkiv mm oxå försvunnit. Det har då berott på nåt program som jag kört typ nåt spel. Men det har även hänt att jag varit tvungen att köra reparera skivbehörighet och starta om innan de kom tillbaka. Varför vet jag inte, men det har hjälpt mig iaf ;)

Link to comment
Share on other sites

Så här ser det ut.

post-6219-1141296049.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jag har inget bra svar på din fråga men jag skulle nog ta ner den där skärmbilden och fösa bort grodan innan jag lägger upp den igen.

Link to comment
Share on other sites

marcushedenstrom
Jag har inget bra svar på din fråga men jag skulle nog ta ner den där skärmbilden och fösa bort grodan innan jag lägger upp den igen.

289045[/snapback]

 

:lol::ph34r::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Kolla om det är någon skillnad om du kör som en annan användare.

Funkar det, så är det någon plist fil som är kass.

Link to comment
Share on other sites

Har oxå upplevt detta, inte ofta dock ..enstaka gång.

Jag använder Cocktail kanske värt att testa.

Jag kryssade i allt, behörigheter - cronscript etc. - omstart = OK !

 

BTW finns det instruktioner ang handhavande av detta (hus)djur ?

Diet, bajslåda, motion etc. ? :ermm::whistling:B)

Link to comment
Share on other sites

hur gör jag för att byta användare?

Link to comment
Share on other sites

Skapa en ny användare från systeminställningar.

Välj sedan Äpple - logga ut.

Logga in med ny användare...

Link to comment
Share on other sites

ok, nu har jag bytt användare, men det är fortfarande likadant....

 

vad kan det vara för plistfil som strular ?

 

eller är det något annat ??

Link to comment
Share on other sites

Jag kanske drar för snabba slutsatser, men för mig låter det mera allvarligt än någon plist fil.

(I och med att det är samma fel för andra användare)

 

Jag skulle nog installera på operativet igen.

 

Om inte Marianas tips funkar förstås.

(reparera skivbehörigeter)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...