Jump to content
Just nu i M3-nätverket

iPod batteriladdare


esca

Recommended Posts

Howdy friends!

 

Nu börjar jag att minst sagt bli galen över en liten sak. Det är så att jag, liksom många andra köpt en Nano och har upptäckt en sak, som åtminstone stör mig. Till min förskräckelse ser jag att kartongen inte innehåller en "extern" batteriladdare (som jag för övrigt fick med min iPod mini) som jag kan koppla direkt till ett vanligt tvåstickskontakt-uttag (!).

 

Utan en sådan så kan man alltså bara ladda podden så länge man har tillgång till dator, vilket man inte alltid har.

 

Frågan är nu, var fasiken kan jag köpa en sådan laddare jag vill ha? Exakt en sådan som följde med mini-modellen. Jag hittar ingen sådan någonstans vilket verkar extremt konstigt.

 

Kan någon direktlänka till någon iNet-shop någonstans så skulle det glädja mig mycket!

 

/Eric

Link to comment
Share on other sites

Skit i original laddaren och köp en eftermarknadsladdare... funkar lika bra... och då får du pengar över till en billaddare också... den kommer du behöva.... :unsure:

 

och skulle du nu növändigtvis vilja ha en original laddare... ring ipod supporten (du ska ha fått med ett nummer i kartongen) och fråga om närmaste service verkstad... dessa har sådana...

Link to comment
Share on other sites

Skit i original laddaren och köp en eftermarknadsladdare... funkar lika bra... och då får du pengar över till en billaddare också... den kommer du behöva....  :unsure:

212211[/snapback]

 

Thx! Var finner jag eftermarknadsladdare? Kan du URL'a?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...