Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
sebbe.edholm@gmail.com

Kopplingen mellan min iPhone och iCloud

Rekommendera Poster

sebbe.edholm@gmail.com

Jag vill rensa min iPhone på alla bilder och videos, men när jag gör detta så försvinner även dessa i mitt iCloud-album. Jag kanske har missförstått det hela, men jag trodde att iCloud skulle vara en slags backup? 

Är det någon som vet eller har förslag på vad jag behöver göra för att kunna rensa min iPhone på dess innehåll utan att det försvinner från iCloud? 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Telly82
10 minuter sedan, sebbe.edholm@gmail.com säger:

Jag kanske har missförstått det hela, men jag trodde att iCloud skulle vara en slags backup? 

Ja, du har missförstått. iCloud är en synk-tjänst som synkar dina filer mellan enheter.

 

Koppla loss telefonen från iCloud:

https://support.apple.com/sv-se/HT207689

 

Eller om du ska sälja telefonen:

https://support.apple.com/sv-se/HT201351

  • Tack 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

Icloud ser till så att dina enheter har samma information. Ditt bildbibliotek i iPhone är samma bildbibliotek som finns på iCloud. Om du tar bort bilder i telefonen så tas de bort från iCloud. Du jobbar mot iCloud hela tiden. 
 

Icloud är backup på det sättet att om din telefon går sönder så finns bilderna kvar på iCloud. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...